КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 138
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Аз не твърдя, че Уейт е истинското таро  Peace.

Не бе! Нямам предвид това.   bouquet

Просто обяснявах моята гледна точка.

# 571
  • София, Лагера
Да, да, Таня, разбрах те, аз искам да потвърдя същата гледна точка просто  Peace Laughing

Black cat, пиша ти на лични да не се счете за реклама  Peace

# 572
радвам се ,че намерих темата
някой може ли да ми разясни- ще се съберат ли А и Б?
дявола+ страшния съд+шаманката жрицата

благодаря на всички,които ще се опитат да разгадаят това  bouquet

# 573

благодаря на всички,които ще се опитат да разгадаят това  bouquet

Според мен не. Струва ми се, че става дума за разкрити изневери, манипулации някакви, които по-скоро отиват към разрастване, отколкото към разрешаване на проблема.

# 574
  • София, Лагера
Според мен нито ще се съберат, нито трябва да се събират  Peace

А аз напоследък нямам вдъхновение  Confused. Попитах преди малко картите как ще ми върви вдъхновението следващите 6 месеца и на позиция 10 (КК) ми излизат: Кралица Ж (о) + Кулата + Магът  Rolling Eyes Ха сега де Crossing Arms На мен ми се струва че или драстично ще секне, или драстично ще се отвори.

Какво мислите, мацки?

П.п. предния път като попитах същото с 3 карти - минало, настояще и бъдеще, на последната позиция излязоха Силата + Дявола  Confused

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 12:48 от Ноеми

# 575
Според мен нито ще се съберат, нито трябва да се събират  Peace

А аз напоследък нямам вдъхновение  Confused. Попитах преди малко картите как ще ми върви вдъхновението следващите 6 месеца и на позиция 10 (КК) ми излизат: Кралица Ж (о) + Кулата + Магът  Rolling Eyes Ха сега де Crossing Arms На мен ми се струва че или драстично ще секне, или драстично ще се отвори.

Какво мислите, мацки?

П.п. предния път като попитах същото с 3 карти - минало, настояще и бъдеще, на последната позиция излязоха Силата + Дявола  Confused

Кралица жезли - Кулата - Магът

Аз, както знаеш, не гледам с обърнати карти, обаче това ми изглежда като да ти секне безсмисления ентусиазъм и да бъде заменен от конкретен план. Задвижване на нещата с мисъл.

За Силата и Дявола не знам. Не си ли спомняш цялата комбинация?

Между другото, малко off topic, обаче така ме зариби с темата за гримирането, че вече цяла седмица сутрин ставам, първо се гримирам и после правя каквото и да е  Grinning

Edit: И още нещо се сетих. Напоследък за КК, когато става дума за гледане за период от време. Например аз подреждам КК за седмицата за да видя какво да очаквам.

Та забелязах, че кръгът около пресечните карти ми показва реалното развитие на ситуациите през седмицата, конкретни събития. А картите на позиция от 7 до 10 - моят поглед към тях. Как се чувствам, каква е моята гледна точка. И 10-тата карта наистина обобщава нещата до резултата като цяло. Общата тенденция, описана с една карта.

# 576
  • София, Лагера
Мерси, Таня  Hug (хиххихи, много яко за грима  Laughing)

Ето цялата втора подредба:
1. Минало – Слънцето
2. Настояще – 6 П
3. Бъдеще – Силата, Дявола
 допълнителна карта съвет: Отшелникът

БТВ гледам като комбинация, че:
1. Силата + Дявола е: Тежки кармични натрупвания
2. Кулата + Магът е: Черна магия, пълен житейски срив, тотална нестабилност
 Rolling Eyes

# 577
Мерси, Таня  Hug (хиххихи, много яко за грима  Laughing)

Ето цялата втора подредба:
1. Минало – Слънцето
2. Настояще – 6 П
3. Бъдеще – Силата, Дявола
 допълнителна карта съвет: Отшелникът

БТВ гледам като комбинация, че:
1. Силата + Дявола е: Тежки кармични натрупвания
2. Кулата + Магът е: Черна магия, пълен житейски срив, тотална нестабилност
 Rolling Eyes

Слънцето - 6 пентакли - Сила; това дотук е моментът на Слънцето да изгрее е сега. Дяволът и Отшелникът, според мен са страховете ти и някакви неща, които те държат в минали ситуации, които не са били особено благоприятни за теб. Един вид стари невери и страхове ти пречат да видиш светлината на деня. Възможно е и картите да искат да ти кажат, че е моментът да положиш усилия за да видиш мечтите си сбъднати. Но това повече щеше да ми се връзва, ако последна карта вместо Силата, беше Магът. Въпреки, че той щеше да дава нюанс на вложи майсторски усилия, а тук със Силата е по-скоро положи усилия въпреки себе си /въпреки съмненията си/.

Що се отнася до комбинациите и техните значения, постнати тук-там - аз никак, ама никак не им вярвам. Защото всичко зависи от въпроса, от останалите карти, от позициите им. По-добре не се връзвай на това.

# 578
  • София, Лагера
Мен ме притеснява това, че Слънцето е в миналото.  Rolling Eyes Сега имам съмнения и страхове, които трябва да преодолявам. Което по отношение на вдъхновението е, че сякаш го нямам и се опасявам, че съм го загубила безвъзвратно  Rolling Eyes
(но аз за себе си не мога да тълкувам, защото обърквам това, което казват картите с това, което мисля, или искам, или ме е страх)

# 579
Мен ме притеснява това, че Слънцето е в миналото.  Rolling Eyes Сега имам съмнения и страхове, които трябва да преодолявам. Което по отношение на вдъхновението е, че сякаш го нямам и се опасявам, че съм го загубила безвъзвратно  Rolling Eyes
(но аз за себе си не мога да тълкувам, защото обърквам това, което казват картите с това, което мисля, или искам, или ме е страх)

Слънцето е в миналото, но преминава в 6 пентакли. Не в 8 меча. Или 7 чаши. Или Кулата. Или ... Мисля, че разбра каква ми е идеята.

Иначе извън картите, вдъхновението на всички ни се загуби, удавено в тоталната липса на морал, господството на чалга-култура и налагането на ценностна система "как да откраднем повече за по-кратко време и да прецакаме другарчето". Напълно те разбирам. И аз съм така.

# 580
  • София, Лагера
Аууу, така казано неправо ме вдъхнови! Брех, дано това Слънце минав в 6 П, ама на мен да ми давата, не аз - на тези горе!  Party

А тъй като отскоро ме е обзело вдъхновение, и също така отдавна съм в тази среда (БГ) и съм свикнала, та тя не ми влияе на духовните преживявания. Те са не тук, а с баща ми в сънищата (покойник), другото е някакъв социален фон.
Липса на морал... наистина виждам, че има и такова, но поне аз много стойностни хора срещам, много неща уча, надявам се и аз ги уча тях ...   Simple Smile Аз си мисля, че не желая да прецакам никого, даже понякога прецаквам себе си заради други (балък  Mr. Green), но не мисля, че това е някаква загуба. Все пак животът не е само тук и сега  Peace Според мен сега се полагат основи...  Wink ... ама представяш ли си да греша  Joy hahaha

# 581

благодаря на всички,които ще се опитат да разгадаят това  bouquet
на мен не ми изглеждат толкова лоши картите, много често жрицата излиза като любимата жена ...освен това за въпроси на отношения показва близост и разбиране. ,може би един от двамата ще разбере ,/страшния съд/, осъзнае нуждата/която си е направо зависимост -дявола/ от другия

# 582
Ноеми -
Цитат
Кралица Ж (о) + Кулата + Магът
магът е правене както и да го гледам.....но с тази кула отпред - и аз първо си помислих че е изведнъж . Порови се тук да видя какво пише за съчетанието и отговора е липса на воля....ще се радвам да споделиш , но аз все пак имам усещането първоначлано ккато ми блесна , че ще се "отпушиш ".
за силата и дявола изцяло мисля като Таня .....иначе като комбинация е изкушение...
..........все пак от тази келтски кръст смятам че ще се вдъхновиш , Кулата все по вече ми е като внезапна промяна .

Съвета е точно на мястото си Отшелника - Потърси . Отговора е в теб .

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 08:33 от zimma

# 583
  • София, Лагера
Зимма, настръхнах като те четох!  Shocked Наскоро една много разбираща дама (тя разбира от кафе) използва точно този израз - "отпушиш" на същия ми въпрос. Може би просто ще трябва да търся още, търпеливо (ах, как не ми е силна страна търпението Tired)

Благодаря ви, момичета!  Hug

# 584
  • плевен
Здравейте.Знам че не е редно,че е имало коментари ,че тук не е място за гледане на карти,но наистина имам нужда и ще помоля ако някоя от вас има желание,да нареди карти.Ако има съгласна,ще си задам въпроса,може и тук,може и на лични.Безкрайно благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт