КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 097
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Днес ще се разходя по книжарниците и ще разгледам. Чудих се каква е разликата между карти на Мадам Ленорман и таро. Явно има разлика. Някой ще ми каже ли. Иначе съм решила да си избера в зависимост от изображенията, които най.много ми допаднат.

# 631
Момичета, вчера си купих най-накрая карти таро с книга-доста подробна. Хвърлих си един келтски кръст и една любовна подредба /от пета тема/. Ами незная дали ми се струва, но мен доста добре ме обрисуваха /поне така си мисля гледайки картите и четейки книгата/. Много съм радостна от факта, че ги имам тези карти.
Мога ли да помоля някоя от  вас да ми хвърли някаква подредба, която да касае личен план, че там съм се забатачила страшно.  Много благодаря предварително.

# 632
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Какво ще кажете за този келтски кръст, въпроса е много общ като цяло какво ще се случи следващите месеци Simple Smile
Келтски кръст
1.настояще: 8 жезли
2. предизвикателството:  5 чаши
3. далечно минало - 2 мечове обърната
4. близко минало - 5 пентакли
5. най-добър завършек - 10 пентакли
6. близко бъдеще - 6 чаши
7. факторите върху ситуацията - 2 чаши
8. външно влияние - асо чаша
9. страхове и надежди - 4 жезли
10. изход - глупакът

Изумена съм от кличеството чаши, като цяло ми се види че някакви любови ще се появяват, но глупакът като изход ме пообърква  newsm78

# 633
Здравейте,момичета.Имам една молба към вас.Може ли някой да ми хвърли едни карти.С моят приятел нещо се скарахме.Въпросът ми е.Дали ще се оправят нещата?Има ли надежда?Ще съм Ви много благодарна.Хубав ден.
Надявам се,че някой ще ми помогне.Притеснено ми е и за това се допитвам до вас за помощ.

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 15:29 от Milena.

# 634
И аз помолих преди няколко дни, но никой не ми обърна внимание, може би защото съм нова тук и не ме познават и защото не им се занимава на жените.
Разбирам и не се сърдя, но аз също изпаднах в доста отчайваща ситуация, разчитам на моите карти, които купих миналата седмица, но докато се науча да гледам доста време ще мине. Иначе им чета значенията в книгата.  Simple Smile

# 635
И аз помолих преди няколко дни, но никой не ми обърна внимание, може би защото съм нова тук и не ме познават и защото не им се занимава на жените.
Разбирам и не се сърдя, но аз също изпаднах в доста отчайваща ситуация, разчитам на моите карти, които купих миналата седмица, но докато се науча да гледам доста време ще мине. Иначе им чета значенията в книгата.  Simple Smile
Гледам,че и други жени задават въпроси и отговарят.Дано и на мен да помогнат.Ще се радвам ако някой ми помогне.

# 636
Здравейте момичета Simple Smile
Какво ще кажете за този келтски кръст, въпроса е много общ като цяло какво ще се случи следващите месеци Simple Smile
Келтски кръст
1.настояще: 8 жезли
2. предизвикателството:  5 чаши
3. далечно минало - 2 мечове обърната
4. близко минало - 5 пентакли
5. най-добър завършек - 10 пентакли
6. близко бъдеще - 6 чаши
7. факторите върху ситуацията - 2 чаши
8. външно влияние - асо чаша
9. страхове и надежди - 4 жезли
10. изход - глупакът

Изумена съм от кличеството чаши, като цяло ми се види че някакви любови ще се появяват, но глупакът като изход ме пообърква  newsm78
доста любовни карти , но доли и само от първите две , нещо ме наведе на тази мисъл, защото 8 ж. освен бързина , понякога може и да показва влюбване , а предизвикателсвото  би могло да е любовна мъка .Незнам но това е първото ми усещана еот тези две карти , в любовна светлина ги видях. Миналото - нужда от помощ и подкрепа .Мисля че би могла да се радваш   на добър завършек  с човек с който сте имали общи спомени. изхода - глупака -за любовни въпроси ми пасва добре - приключенски дух , авантюра...

# 637
Милена попитах как  ще се развият отношенията ви  6 ж-сила -2 мечове - според мен ще намерите изход , ще се сдобрите

# 638
Koen_the_koen дай по конкретен въпрос

# 639
Милена попитах как  ще се развият отношенията ви  6 ж-сила -2 мечове - според мен ще намерите изход , ще се сдобрите
Много ви благодаря.надявам се да се оправят нещата.Хубав ден ви желая.

# 640
  • София
Зима благодаря за отговора Simple Smile Да си кажа и аз свързах 8 жезли точно с това, на места съм я виждала да я описват като стрелите на любовта, за мене предизвикателството е да се преодолее миналите разочарования, но пък после тази 6 чаши пак връща към минали връзки, и тези чаши дето излизат около мене.... И накрая пак да не стана аз излъгания глупак само  Joy А интересното е че въобще не съм питала за любов  Rolling Eyes
Аз все още на други хора избягвам да гледам че на себе си не мога да се справям Simple Smile А този кръст ми е от интернет изтеглени карти не с мойте но това не би трябвало да има значение  Rolling Eyes

# 641
не е редно да си разочарована с 10 пентакли и глупака, а 6 чаши ,може би показва минали подобни трепети , желания ,или просто място на което си се чувствала добре , спокойно .....като в детството. Все си мисля ,че ако си мислиш за точно определен човек  ,с когото искаш  някакъв вид контакт , може да се получи....

# 642
не е редно да си разочарована с 10 пентакли и глупака, а 6 чаши ,може би показва минали подобни трепети , желания ,или просто място на което си се чувствала добре , спокойно .....като в детството. Все си мисля ,че ако си мислиш за точно определен човек  ,с когото искаш  някакъв вид контакт , може да се получи....

Чувствах се много добре с този мъж,но нещо стана и се скарахме.Притеснено ми е,караше ме да се чувствам жена.И не знам дали това е краят на връзката.За това се допитах до вас.

# 643
Милена, извинявам се това последното не беше за теб, коментирах поста на  *smoke*, където ставаше въпрос  да не излезе глупака .......

# 644
Милена, извинявам се това последното не беше за теб, коментирах поста на  *smoke*, където ставаше въпрос  да не излезе глупака .......
Ок.Хубав ден мила.

Общи условия

Активация на акаунт