КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Милена попитах как  ще се развият отношенията ви  6 ж-сила -2 мечове - според мен ще намерите изход , ще се сдобрите
Много ви благодаря.надявам се да се оправят нещата.Хубав ден ви желая.

Милена , 6 жезли показва - разрешени проблеми , победител, човек  който е постигнал целта си ....Силата е карта покзаващ заинтересованост, полгане на усилия , във въпроси за отношения е страст. покзва решителност,преодоляване на страха ,в преследване на желаното . 2 мечове - е карта коато често показва съмнение ,чудене , липса на доверие към портньора , но вслучая тук ми е като допълнение към Силата . И ми се струва ,че ще е в смисъл на намиране на правилно разумно решение на въпроса .Безконфликтна ситуация . Надявам са да съм права !

# 646
  • София
Да ви позабавлявам с мойте карти Simple Smile бих казала че са почти толкова упорити колкото и аз  Rolling Eyes Въпроса си е същия, как ще се развият събитията в живота мис ледващите бяколко месеца:
Келтски кръст
1.настояще: 3 пентакли
2. предизвикателството:  слънце
3. далечно минало - асо жезли
4. близко минало - магьосникът
5. най-добър завършек - крал чаши обърнат
6. близко бъдеще - крал жезли
7. факторите върху ситуацията - колесница
8. външно влияние - асо чаша
9. страхове и надежди - крал пентакли
10. изход - 2 чаши обърната, тука изтеглих още три карти 9 чаши обърната, 6 мечове, 10 чаши  newsm78

Много чаши и този път и много мъже с чашите ама нещо няма да се получат нещата мисля, въпреки че ни мъже около мене ни любов, а любовта все излиза че ще дойде от обкръжението ми  Rolling Eyes . Другото което намерих в нета е че 2 аса в нареждане говорят за сватба  newsm78

# 647
Милена, явно 2 мечове е била решаваща карта  тук  , и е показвала съмнения  ,скептицизъм , Душа ,която не е цяла .Въпреки  Силата , / положените усилия/  , нещата  са стигнали до нежелание или неспособност  да се направи избор.  Беше ми хрумнало и това , но заложих на добрия изход , предишния път .Благодаря !

# 648
6 жезли - Сила - 2 Меча

Въпреки желанието да се случи нещо хубаво с тази връзка, в един момент тя е зациклила. Някой не е успял да се пребори със съмнения или колебания. Възможно е да е намесена и друга страна и човекът да се е колебаел как е правилно да постъпи. В крайна сметка нещата са оставени на изчакване. Някой избягва решението. Може би с надеждата да го вземе другият.

# 649
Висшият жрец, Асо жезли, 5 меча
Въпроса е той ли стои зад това

# 650

Мисля, че не, заради Жреца. Според мен картите казват, че се е случило нещо, което е трябвало да се случи по други причини, а някой си го е "превел" някак /асо жезли - идея/ и се самонавива в тази посока /5 меча - яд, озлобление, желание за мъст/.

# 651

Мисля, че не, заради Жреца. Според мен картите казват, че се е случило нещо, което е трябвало да се случи по други причини, а някой си го е "превел" някак /асо жезли - идея/ и се самонавива в тази посока /5 меча - яд, озлобление, желание за мъст/.

Благодаря, Таня
Не знаех как да тълкувам жреца на първа позиция, но май е точно така, както казваш.

# 652
Едно изречение от вчерашен разговор не ми излиза от ума
Питах онлайн Какво всъщност искаше да каже с това
Паж пентакли, Висшата жрица,Асо жезли, Паж чаши
Отговор, коментар, съвет, резултат

# 653
Здравейте,
вчера теглих карти по въпроса - съвет как да се държа със С. за да си оправим отношенията?
глупака -8 жезли - маг
Аз ги разчитам като - нещо ще се слечи много бързо или аз да действам, да разчитам на моята интуиция и може би да гледам по спокойно на нещата и да вярвам в добрия резултат. Ще чакам коментари от вас ....

# 654
И още един въпрос - Развитие на отношенията между мен и С.
Келтски кръст:
1. Крал пентакли
2 . Кулата
3. 4 пентакли
4. 4 мечове
5. рицар жезли
6. асо жезли
7. 9 пентакли
8. 6 пентакли
9. страшния съд
10. 7 жезли

Първо няма никакви чаши, ако приемем че това са картите на чувствата Thinking след това асо жезли и 7 жезли като близко бъдеще и краен резултат по скоро ми навяват на скарване, отколкото на затопляне и надграждане в отношенията, моля поправете ме ако греша, защото не съм много опитна.  Simple Smile За миналото и двамата преосмисляме някакви неща или по скоро аз. Като че ли в момента аз се държа по - напористо, но но подсъзнателно ниво като че ли искам нещата да не се променят, аз го разбирам като че ли мен ме е страх от сериозни отношения newsm78
Някои от картите не знам как да ги тълкувам. За 6 пентакли единствено ми хрумва че трябва да има баланс, какво се дава това да се и получава.
Ще се радзвам и вие да се включите.

# 655
Теиа, знаеш ли, прави ми впечатление от една страна като основни тендинции - Крал Пентакли и Кулата, отделно 4 пентакли, 4 меча, от друга Рицар Жезли, Асо жезли, Страшния съд, 7 жезли...

Имам усещането, че някой се е заинатил и се опитва да наложи нещата да стават по неговия начин; нещата да си останат такива каквито са си и са удобни; той да е "шефа". От друга страна на другия май му е писнало от това положение и в резултат, според мен може да се очакват "сблъсъци" и сравнително бързо развитие и решение.

Сега прочетох и твоето тълкуване, обаче някак не ми се струва ти да се страхуваш. Заради Глупака като първа карта на първата ти комбинация. По-скоро се страхуваш да не изглеждаш като глупак и кроиш планове как да постигнеш нещото, което си си наумила. Не знам дали си го признаваш пред себе си, всъщност.

Но като цяло и аз не виждам чувства. Поне не в тази комбинация. Това не означава задължително, че ги няма, а по-скоро че в момента сте на друга фаза.

# 656
Здравейте,
вчера теглих карти по въпроса - съвет как да се държа със С. за да си оправим отношенията?
глупака -8 жезли - маг
Аз ги разчитам като - нещо ще се слечи много бързо или аз да действам, да разчитам на моята интуиция и може би да гледам по спокойно на нещата и да вярвам в добрия резултат. Ще чакам коментари от вас ....
При мсяко положение се иска активност от твоя страна . Глупака съветва да постъпиш по нов начин , леко наивно , приключенски спонтанно. 8 жезли - във въпроси за отношения е любовно държание./ мило , с глупака съчетано звучи като флирт.мага - също съветва да се действа с привързаност , с увлечение .....та като цяло трите карти за едно и също говорят .

7 жезли като изход не ми харесва , може да се намесят и дуги хора в отношенията .

# 657
Едно изречение от вчерашен разговор не ми излиза от ума
Питах онлайн Какво всъщност искаше да каже с това
Паж пентакли, Висшата жрица,Асо жезли, Паж чаши
Отговор, коментар, съвет, резултат
паж пентакли - цели достагане на някаква стабилност , на добри резултати . Нещо е искал да подскаже .Дааа ето и висшата жрица много добре допълва думата Подсказване или намек .....като вътрешно усещане, интуиция, нещо скрито .......ми се връзва.

# 658
Zimmma, Tania111, благодаря и на двете за коментарите, ще дам обратна връзка по нататък  Wink

# 659
Здравейте!
Искам да знам, дали някой може да ми гледа на карти on-line Simple Smile и ако да, каква информация трябва да му дам? Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт