КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 638
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Megata,  v minaloto този мъж е взел решение през глева,без да го премисли, скочил в бездната на неизвестното. Даже по няакое време и паника се е появила- какво напрвих ,а сега на къде, ще мога ли да се справя. Минават му милси за връщане на стари позиции ,статут. Сериозѝна дилема е имал.
Сега ..не си дава ината още/Продължава да върви в ссъщата поска. За в бъдеще- ще му се наложи все пак да довърши това нещо от миналто което му тежи,да се помири с него и със себе си. Сърцето да попровери ,но може и да е в следствие емоционлани вълнения. МАй колебанието му идва точно от там- недовършена връзка от миналто,недочетане книга, не затворена още...И настоящеото неудоволетворяващо статукво което е овеществено за жалост.

# 76
  • Sofia
Сигурно ще ме помислите за луда, но имам питане свързано с "погребване" на едни карти. Една карта от колодата се загуби безвъзвратно, но не ми дава сърце да ги изхвърля просто. Дайте някой ритуал  Peace

# 77
  • България-Варна
Знам един вържи на кракът на масата един червен парцал и се помоли да ти се върне загубеното има ефект пробвала съм го.

# 78
Сигурно ще ме помислите за луда, но имам питане свързано с "погребване" на едни карти. Една карта от колодата се загуби безвъзвратно, но не ми дава сърце да ги изхвърля просто. Дайте някой ритуал  Peace

Защо не пробваш да си разпечаташ от таротека липсващата карта?

# 79
  • Sofia
Защото не се сетих  Mr. Green Благодаря за идеята ЛуАн   bouquet Вече го направих и си залепих картонче, което оцветих почти като оригинала

# 80
ммм -вероятно ще има  писано по темата из чуждите форуми,но ето какво улових в главицата си Mr. Green
- дали заради водната зодия,но по мое усещане за себе си бих ги пуснала в течаща вода, без да ме притеснява дали някой ще ги открие, това  вече ще е негов ''късмет,съдба'' да се срещне с таро...
-за въздушна зодия- разпръсни ги - пак ще стигнат  с послания до някго...

огън- от там нищо не се връща,освен те да стигнат  на място непонятно за нас  babydust7 smile3520
земя-една позната  ги беше заровила в земята със сол, своите карти.но не трябва да ги бараш повече.

може и да не  търсим зодиакален елемент а усещане.
 луан-  Peace Peace Peace

# 81
Моля Embarassed
Дадох пример за позитивно мислене newsm53

# 82
Това се карти за чувствата на младеж към момиче:
7мечове-асо чаш-8 меч-император-паж чаш

Тук не ми става ясно той ли се чувства излъган и окован или поставя девойката в това положение? И въпреки 7 мечове на 1ва и 8 мечове на трета, не става въпрос за това? Пажът, дето се е лепнал за императора, подсказва за чувствата на момчето или за някой друг в ситуацията? Забелязала съм, че в по-задни позиции дворцовите карти говорят за хора и все пак нещо до този император... Thinking

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 00:04 от Eskar

# 83
Цитат
Забелязала съм, че в по-задни позиции дворцовите карти говорят за хора
-  при КК съм запомнила  че в 10 позиция появяване на дворцова карта  показва наистина  физическо лице . Даже съветват да се направи и едно подреждане където за сигн, се ползва тази дворцова от десетата позиция.
Днес и аз имах подобна мисъл в една друга подредба,там на трета позиция касаеща  мъж и негово поведение за напред в определена ситуация в която е , излезе крал мечове, ето така и аз  си казах- това е ой,а и общо взето такъв  му е и характера.

виждала съм  седмица в любовно питане,питане за  чувства ,поведение на  него към нея.Какво стана-ами нямаше връзка,имаше  умишлено криене,заобикаляне на  по-силни изяви,които биха  намекнали за желанието тези двамата да са двойка(като срещи,излизания,дори за момент се отдръпнаха един от друг,подчертавам и умишлено май) .

В твоя случай дори си мисля че  и него нещо го притеснява,сякаш  това да е с нея е нещо нередно.мисля дали той има и друго момиче което  да харесва,или просто не желае прекалена дълбочина в отношението с  това момиче за което се пита.

# 84
Цитат
Забелязала съм, че в по-задни позиции дворцовите карти говорят за хора
-  при КК съм запомнила  че в 10 позиция появяване на дворцова карта  показва наистина  физическо лице . Даже съветват да се направи и едно подреждане където за сигн, се ползва тази дворцова от десетата позиция.
Днес и аз имах подобна мисъл в една друга подредба,там на трета позиция касаеща  мъж и негово поведение за напред в определена ситуация в която е , излезе крал мечове, ето така и аз  си казах- това е ой,а и общо взето такъв  му е и характера.

виждала съм  седмица в любовно питане,питане за  чувства ,поведение на  него към нея.Какво стана-ами нямаше връзка,имаше  умишлено криене,заобикаляне на  по-силни изяви,които биха  намекнали за желанието тези двамата да са двойка(като срещи,излизания,дори за момент се отдръпнаха един от друг,подчертавам и умишлено май) .

В твоя случай дори си мисля че  и него нещо го притеснява,сякаш  това да е с нея е нещо нередно.мисля дали той има и друго момиче което  да харесва,или просто не желае прекалена дълбочина в отношението с  това момиче за което се пита.

Мерси, меги!
Имам опит със седмица мечове и винаги, когато я видя ми светва лампичката и първото нещо, за се сещам за някаква шмeкеруване  Laughing
Сега се замислих, тук не е така. Права си, момчето било дистанцирано и изглежда се притеснявало от нещо.
Асо чаши винаги ми излиза, когато има силни чувства. Тук според мен има някаква любов, но има и много страх и проблем с доверието. Точно този проблем с доверието показва седмицата до това асо и като завършек 8ца мечове.

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 00:10 от Eskar

# 85
  bouquet *

една любима песен  Rage

# 86

почти винаги 7 меча е външна за питащия, а 8 вътрешна за неговото объркване

# 87
хм , значи по този начин отреагира ,ту там,ту тук,дава сигнал, скрие се,действията са неуместни,нелогични според началната крачка и целта му...а всъщност е едно  неумение да види ясно пред себе си,според заобикалящото го,и да съумее да поеме риска на действията си,заставащ зад делата си би трябвало да  е и уверен в силите си. крие се,плаши се не вярва в себе си.

Thinking

# 88
кралица меч-5жезли-5чаши
дали тази кралица ще  откъсне погледа от 5 жезли в които е попаднала.

?какво се случва с тази жена?

кралицата  в случая е и лице и тип  поведение на елемента меч за случая.
5жезли и 5 чаши- тук ми се иска да  пусна  цитат от чудеса за числото 5 и хората с такова число
Цитат
Въпреки успехите си мнозина от тях се страхуват от провал. прибързани и безкомпромисни към себе си.Петицата изисква висока степен на равновесие, иначе кара индивида да се изразява неправилно. който не е балансиран от двойка или седмица, не е изключено да демонстрира поведенчески отклонения.
добре ще е кралицата да се яви и балансьора в случая защото също така една петица е дават като неврозност.мисля че ще остане известно време  отчаяна и недоволна , дано  както казват за тези 5 жезли че търсят или 6 жезли(които вслучая няма да са те) или едни 4 жезли(пак си мисля че няма да са те)може едни  4 меча да се явят.

ето един цитат от беинсатаро
Цитат
Мотивацията за действия или бездействия според мен не произхожда като причина от нито една карта от Малките Аркани, а е продукт на влиянието на Големите Аркани- независимо дали ще е съзнателно или неосъзнато. Малките Аркани според мен представляват сцени и декори в живота, на фона на които човек може да "разигре" своите 22 Коза- дали ще спечели, или ще затъне в заеми зависи от нивото на съзнание, чрез което желанието, намерението и волята имат възможността да се "разгърнат" ...

# 89
кралицата ще загуби, но още не го мисли така, защото мисли, че й се е разминало
загубата може да емоционална в случая, но има и материален елемент
 тя все още не знае

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 18:49 от Вятър

Общи условия

Активация на акаунт