КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
О, имам за какво да се накажа. Може и да си права. Аз и затова сега, докато лежа в къщи, си мисля как да променя коренно поведението и живота си като цяло. Дано поговорката “Всяко зло за добро“ да важи в моя случай  Praynig

# 211
  • София, Лагера
Момичета, кои карти говорят за болест?  Rolling Eyes

# 212
А на мен напоследък много често ми излиза картата Мултивселена. Колодата е Таро на търсещия. И сега се чудя как да я тълкувам. Обикновено ми изглежда като да не е решено. Да има алтернативи и изборът да не е направен на някакво по-високо ниво. На дали ми казва, че трябва да направя моя избор за да се задвижат събитията или по-скоро, че изборът не зависи от мен, а по-скоро са включени  много "съдби", условно казано и затова трябва да изчакам нещата да се напаснат за всички участващи? Имате ли някакъв опит?

# 213

ku-ku сладка тиква на масата , страховит фенер на прага и лакомства за  децата!!!

# 214
хм за болести  мечовете - 9м -психика,страхове,луна също, императрица - женски такива- но трябва да е комбинация и въпрос...2п-отново женски работи... Thinking

# 215
  • Sofia
9 пентакли са ми излизали за хормонални проблеми. Както се разбра, трябва да се внимава и с Крал Меч- наранявания, предимно главата, но в комбинация с 9 жезли - то в картата ясно си показва наранена глава.
10 мечове - пак от опит- болки в гърба.

# 216
Здравейте!
Днес за 2 ден подред ми се падна карта на деня 6 чаши.
Ако някой иска може да коментира, аз тепърва се уча и чета
какво означават картите.  bouquet

# 217
Вероятно си носталгично настроена. Връщаш се към минали събития, хора. Възможно е да търсиш някакъв уют и закрила в миналото, в някакви твои хубави спомени. Възможно е и да са проблеми, но при мен специално тази карта по-скоро показва първите неща, които написах.

# 218
мммм 6 чаши -  хубава карта, но дали е много удобна.

как би изглеждала за  начален етап на връзка, ако търсим отговор на примерен въпрос -как ще се развият отношенията ни.или какъв човек е той(тя)...

но съм абсолютно съгласна с  таня , че е карта на  спомена,на уюта,на желанието  да се докоснем дори до миналото,а някъде си спомням и  че е дадена като   получаване на подарък.

понеже  сега чета едни неща за обикновени карти-  видях  че шестиците ги  дават като картио свързани с пътуването.

и понеже усяпх някак да вмъкна това с обикновените карти- някой да ползва такива, търся си  помагала за  тълкуване на обикновените карти, методи за подреждане,пасианси и  там каквото трябва...
и още нещо някой да е  срещал ей това  тесте карти,което сега се ползва за игра,но може и да се гадае. как става  реденето с него-по правило?

Jeu de tarot 78 cartes . водят го старинно френско таро.
 почти не откривам инфо за тази колода. а тя  е с 21 карти с картинки. 56 игрални карти и 1 жокер.

56 са защото освен поп,дама,вале има и  един друг персонаж= паж.

# 219
Ами аз си имам мъж, ама ни предстои осиновяване, т.е. взехме си документи и започваме да действаме...четох някъде, че и за това може да става въпрос...имам предвид може това да е новата връзка...

# 220

как би изглеждала за  начален етап на връзка, ако търсим отговор на примерен въпрос -как ще се развият отношенията ни.или какъв човек е той(тя)...

Ами аз коментирах картата като дневна, защото такъв беше въпросът. Ясно е, че при други въпроси, в зависимост от положението ще се тълкува в съответствие с всичко останало.

За другите неща, за които си писала, не мога да помогна, за съжаление!

Ами аз си имам мъж, ама ни предстои осиновяване, т.е. взехме си документи и започваме да действаме...четох някъде, че и за това може да става въпрос...имам предвид може това да е новата връзка...

Това въобще не виждам какво общо има... Казваш, че като дневна карта ти се пада два пъти 6 чаши. Дневната карта би трябвало да показва какъв е денят ти. Нови връзки, осиновявания - това са толкова важни и сериозни неща! Какво общо имат с една карта за деня?

Иначе, от сърце ти пожелавам да ти се случи всичко хубаво, което си пожелаваш за теб и семейството ти!   bouquet

# 221
Благодаря Таня.Както казах, не разбирам много и затова
питам тук.А след като е свързано с детството, просто така
помислих.Иначе за събота ми беше ясно...Задушница...
нормално е да се върнеш в миналото, когато много любими
хора са били живи...
Успешна седмица на всички!

# 222
Здравейте!Знаете ли от къде мога да си намеря legacy tarot?
В бг сайтове не го намирам, а много ми хареса...  bouquet

# 223

но съм абсолютно съгласна с  таня , че е карта на  спомена,на уюта,на желанието  да се докоснем дори до миналото,а някъде си спомням и  че е дадена като   получаване на подарък.

понеже  сега чета едни неща за обикновени карти-  видях  че шестиците ги  дават като картио свързани с пътуването.

и понеже усяпх някак да вмъкна това с обикновените карти- някой да ползва такива, търся си  помагала за  тълкуване на обикновените карти, методи за подреждане,пасианси и  там каквото трябва...
и още нещо някой да е  срещал ей това  тесте карти,което сега се ползва за игра,но може и да се гадае. как става  реденето с него-по правило?

Jeu de tarot 78 cartes . водят го старинно френско таро.
 почти не откривам инфо за тази колода. а тя  е с 21 карти с картинки. 56 игрални карти и 1 жокер.

56 са защото освен поп,дама,вале има и  един друг персонаж= паж.
Сега, като ги гледам картите, аз имам такова тесте, но само с 22 карти.
Обикновено тегля 3 от тях, за доизясняване на ситуация, не подреждам нещо специално. Те са ми като довършване към другите колоди и подредби.
Така, имам важен въпрос, ще го пусна после и в Ленорман.
Първо малко инфо към ситуацията: Колата ми беше на ремонт, и и смениха гумите с нови зимни и нови джанти, карах около 100км и се прибрах в къщи. Паркирах я в закритият гараж, който е за 100 места. Има врата с дистанционно, ключове с чип и т.н. Сутринта, когато карах детето на градина установих, че издава странен шум. Мъжът ми я кара на ремонт, изненада; 4 гуми са били разхлабени, отвити. Това се е случило вечерта в гаража, преди това колата беше ок. Човек логично веднага си мисли, че е с цел кражба, но дали?
Въпросът ми е: Защо бяха разхлабени гумите:
Теглих си 3 карти от Таро/ не ми се редят подредби/: Кулата, 2 чаши, Рицар чаши
Ще се радвам на коментарите и тълкуванията ви. Предварително благодаря.
Ако някой иска може да ми нареди сам някоя подредба, отговорът ми е важен.
Благодаря.

# 224

">#![/video]  Joy

по тези 22 карти . Признавам малко тома неверни към тях  се отнасям,страни и много картинно ми се виждат...не са като ленорман с един символ, а са  сякаш снимка,поза,уловен миг,много хора,действия...Но бих казала че малкото  питания които направих  тези дни,  носят  отговор, оракулски са...
 все още не мога да уловя дълбочината им...
 продължавам да мисля  за начина на тълкуване на  другите 56 карти...бих искала ако имате опит с обикновените карти,да споделите ...
 започнах и тях да сънувам  Joy

Ани  Heart Eyes-за гумите , мнение но не по картите- или не са  заввъртяни до край от небрежност,или  нарочно зада се вземат при подходящ момент...или са подготвени за сваляне от съседи в гаража...

-ще споделя -едни познати си купиха скъпа кола от автосервиз,не е нова. така той  я купува,но трябва да отиде да я вземе на следващия ден, вероятно не е носел толкова пари у себе си,не помня какво беше. на другия ден я взима и се прибира... ядец-не обърнал внимание на гумите като се качил в нея, предния ден  били нови, а се прибрал със стари гуми...

Ани  Heart Eyes по картите - ти си мислиш че е за зло към вас ли? заради кулата,разминала си се с лошото...мисля че случая при теб е там в сервиза. именно заради  кулата в миналото ти...

но пък друго си мисля,което ще  е противното на горното ми мнение,и пак няма да е  отговор на твоя въпрос...- кулата е сградата,двете чаши- са две страни в контакт,рицаря е помощника в тези страни-от едно  място стои човека в сградата ,от другата страна е  другото лице в образа на карта рицар, двете страни които са  направили това с гумите са  обединени,работят заедно...отново се чудя - дали става дума за  сервиза,или за гаража... не знам може би картинките ще ти подскажат-кой и ще разбереш защо е станало така...

съжалявам че се изказвам неразбираемо, знам че така се изказвам,но ... Thinking недостатък ми е...

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 12:13 от мегата

Общи условия

Активация на акаунт