КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 115
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за отговора, Мегата.
Сервиза и гаража няма как да са свързани, защото гумите ми ги смениха в провинцията, мъжът ми там има хора, на които вярва и разчита. Колата я докарах от провинцията, беше ок. Оставих я вечерта в гаража, на сутринта открих тракането, когато отивах да карам синковеца на градина.
Аз наистина си помислих, че някой може нарочно да го е направил, защото имам голяма уста.
Относно въпросното тесте карти, имам само 22 от тях. Те са със значение от горе и долу. Редя първо другите колоди и подредби и накрая това Таро, като завършващо и допълнение, за изчистване на детайлите.

# 226
Здравейте,момичета!
Искам да Ви помоля за съвет и тълкувание,ако е възможно,разбира се  bouquet
Днес,отивайки на работа намерих под постелката пред кабинета ми разкъсани на парчета три карти-ДАМА КАРО,ПОП ПИКА И СЕДМИЦА СПАТИЯ!
Ужасно се притесних,защото естествено си помислих най-лошото.....
Мили момичета-може ли някоя от Вас да ми разтълкува значението на това,ака въобще означава нещо?
Предварително съм благодарна на всички Вас!!!

# 227
Ужасно се притесних,защото естествено си помислих най-лошото.....

И кое точно е "НАЙ-ЛОШОТО"? И какво общо има преживяването ти с карти Таро?

# 228
значи остава - кула като сервиз, двете чаши е комбинацията ,връзката на сервиза  със рицаря чаши(майстора),човешка грешка,  така мисля , ама и хората са лоши...  обаче за голямата уста- справедливостта винаги е критикувана ...  Mr. Green няма да  бъдеш разбрана от съседите... поне по мен си съдя и моите съседи... Whistling
  е не помогнах хич, но пък благодаря за съвета  с картите  bouquet

usmivkata20 - понякога  ни плашат разни неща...мился че са опитали да те сплашат... затова така са поставили  тези неща ...
 ти искаш да разбереш какво значат  самите карти,защото другото,начина  ,мястото и защо карти са поставени там, аз поне не мога да  ти отговоря... картите според мен са от завист сложени,заради работа,пари,и смятам че  хората те приемат за близка на шефа,или късметлийка...ама това по усет,с тея карти не се ''позанвам''

# 229
Много сте мили,благодаря!!!
Знам,че ТЕЗИ карти нямат нищо общо с картите ТАРО,но въпреки това потърсих помощта Ви,за която още веднъж Ви благодаря!  bouquet

# 230
Изключително много ме дразни широко разпространената простотия сред жалкия ни народ. Мисля, че наистина останахме само малоумници тук.

Много, много жалко!

# 231
карти на една жена която е попитала таро , с появата си пред един мъж , какво е предизвикала у него...(исак да разбере как се е почувстал той)

Редно или неродно да пита такива  неща, ме помоли да пусна  трите и карти тук.

4меча-7чаши-7жезли

аз казах - вътрешна борба...

# 232
карти на една жена която е попитала таро , с появата си пред един мъж , какво е предизвикала у него...(исак да разбере как се е почувстал той)

4меча-7чаши-7жезли

Примесена с фантазии, според мен. Неяснота, която той май се бори да не стане ясна. Не иска да се забърква в това, ми се струва.

Но 7 жезли в такава ситуация и за подобни въпроси ми е малко неясна карта.

# 233
фантази - да .

Ето малко от споделеното от нея : ''... нарушила  е спокойствието му, внесла е смут, и вихър от спомени''...
ето защо ми задава тя този въпрос,
Цитат
Неяснота, която той май се бори да не стане ясна
...  Wink

Simple Smile
 аз затова казах и вътрешна борба,тези чаши след  покойя който  е траял у него , изведнъж напират силно,а той стопира сякаш чашите със 7 жезли...

което според мен е странно- огън гаси вода...

сетих се за нещо друго ---някъде,някога минало през очите ми из форумите- ''когато огъня запали водата,или стане вода'''- нещо такова имаше...но то не е  за тук...мои мисли...
 е от тези  недоизказани и недозапомнени неща, правя такива  объркани  постове Joy Embarassed

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 12:42 от мегата

# 234
На мен това за огъня и водата и тяхната непоносимост винаги ми е много забавно, защото в моя хороскоп двете доминанти са точно в огън и вода. Има известна истина в това, че човек сам си пречи Simple Smile)

4 меча на мен ми говорят за оттегляне, поради изтощаване от нещо. Не толкова за спокойствие в смисъл на приятно спокойствие. Като да си в болнични, защото ти е зле.

Та като цяло за комбинацията мисля, че те или са имали някаква история заедно, която не се е развила кой знае колко добре и в резултат са се отдалечили един от друг.  Тази среща е провокирала някакви мисли и фантазии, обаче те не са добре дошли. Има причина, поради която той се бори с тях. Интересното в този случай е, че картата по средата е 7 чаши. Повече в такава ситуация би ми паснала 6 чаши.

Поради тази причина, повече клоня към другата опция, а именно това да си е проблем на мъжа. В смисъл, че той има някакви свои неща за решаване и тя не му е на дневен ред.

# 235
таня   bouquet

Цитат
Та като цяло за комбинацията мисля, че те или са имали някаква история заедно, която не се е развила кой знае колко добре и в резултат са се отдалечили един от друг.  Тази среща е провокирала някакви мисли и фантазии, обаче те не са добре дошли. Има причина, поради която той се бори с тях. Интересното в този случай е, че картата по средата е 7 чаши. Повече в такава ситуация би ми паснала 6 чаши.
  Peace
Цитат
тя не му е на дневен ред.
Peace

Heart Eyes хубаво е човек да познава и планетите,и стихиите , и числата - така всичко се подрежда разбираемо и ясно ... инък го даваш на прочетено и интуиция в таро...

# 236

4меча-7чаши-7жезли

Примесена с фантазии, според мен. Неяснота, която той май се бори да не стане ясна. Не иска да се забърква в това, ми се струва.

Но 7 жезли в такава ситуация и за подобни въпроси ми е малко неясна карта.

Да споделя и аз какво мисля , за мен 4 меч. показва че отдавна или поне е имало период на почивка в отношенията , пауза ,поясняваща карта .Ако трябва да поясни усещането в мъжа то 4 показва, че се е почувствал самотен , изолиран , неангажиращ .Но в предвид  че е първа карта за мен е по скоро уточняваща ситуацията и въпроса .7 чаши  е желание , фантазия , тоест появата а е предизвикала в мъжа мечти свързани с жената . Но  7 жезли -показва страх , заемане на отбранителна позиция , и аз мисля че не иска да се забърква ,защото вероятно има трети човек .СТАНАЛО МУ Е ПРИЯТНО , И Е ПРЕДИЗВИКАЛО ЕМОЦИИ ПОЯВАТА НА ЖЕНАТА , НО НЕ Е СВЪРЗАНО С АНГАЖИРАЩО ДЕЙСТВИЕ .

# 237
Минавам да споделя нещо с вас. Последно време ми прави впечатление, че когато гледам на друг човек картите точно описват ситуацията, в която се намира питащият и дават някакъв отговор на въпроса. Когато обаче реша да попитам нещо за себе си картите отразяват само страховете и желанията ми и не получавам никакъв отговор.  Случвало ли ви се е нещо подобно?

# 238
  • София, Лагера
Ох, точно си мислих да споделя същото!  Rolling Eyes Напоследък каквото питам за себе си не излиза вярно. И то не е поради различно тълкувание.
Пресен пример: Как ще се развият отношенията с Еди-кой-си? Отговор ми излезе Асо Ч, Светът и Слънцето - това са чудни и недвусмислени карти! Пък то не стана нищо  Crossing Arms. Нито лошо, нито хубаво - просто нищо  Mr. Green

# 239
Минавам да споделя нещо с вас. Последно време ми прави впечатление, че когато гледам на друг човек картите точно описват ситуацията, в която се намира питащият и дават някакъв отговор на въпроса. Когато обаче реша да попитам нещо за себе си картите отразяват само страховете и желанията ми и не получавам никакъв отговор.  Случвало ли ви се е нещо подобно?

Да! Въпреки, че трябва да направя уговорката, че е на периоди. Има периоди, в които питам за нещо, появяват ми се някакви карти и аз съм абсолютно убедена, че нещо ме лъжат, защото в действителността не виждам никакви индикации да се осъществи предсказанието на картите. Но, о, чудо! Седмица по-късно събитията се развиват точно така.

Има, обаче, периоди, в които картите не ми отговарят и толкова.  Crossing Arms

Ноеми, мисля, че в твоите карти проблемът е в Асо чаши. Това е само порив някакъв в посока на чувства. Неясни и неоформени. Картите по-нататък потвърждават Асо-то. На мен поне така ми изглеждат нещата.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт