КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 51 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
това някога таро не го отчита... и мисля че затова  имаш-
6. близко бъдеще - умереност
10. изход - колесницата на триумфа
 сега е важното -1.настояще:  5пентакли

ти как си усещаш подредбата,картите...тълкувай смело.

# 391
Zimma, наистина ти е много красива колодата!

# 392

Zimma, наистина ти е много красива колодата!

а сега да видим дали ще станем и ние притежатели на тази колода....

едни карти от мен. една жена ме е търсела. питам ''какво е искала да ми каже"
справедливост(6жезли) - 2пентакли - 4 пентакли

странно с пентакли-първо за пари си мисля,има такава вероятност затова.
справедливост и жезлите- не ми харесва като интонация ...картите  изобщо...не че казват лош отговор....

# 393
Меги , справедливостта я свързвам с няккаво уравновесяване , разумност, 2 пентакли пък е лековатост в каквато и да било , 4 - скрънзивост, или обезпеченост. Май нааистинаа става въпрос за пари . #Crazy На мен по скоро 2 пент. не ми се вписва. А пък може да е в ролята си на притегляне на нещата и тогава става .Да това  е май , така допълва справедливостта. Май е няккаво доволство като общ израз , от разумно направен избор.

# 394
# 395

Цитат
8. Осмица Жезли - Скорост
9. Обесеният - Уникалност
10. Майка на Камъните - Възприемане
, мисля , че като цяло от сбора се получава извода ,Таня ще проумее нещо , ще разбере по добре ситуация , или някой .Нещо като осъзнаване .
Това е по тези тълкувания които е поставила Деси ,тоест Уникалност и Възприемане .Обесения не винаги е жертва и застой ,понякога е и нов поглед , и именно така го видях тук с майката на камъните като възприемане.

Май така си стана всъщност, но ще видим резултата от тази гениална идея която ме връхлетя  Laughing

Но Zimma , много ми харесва това как след съчетанието на всички карти всъщност си направила един добър извод. Другото интересно е че скоростта с която ме връхлетя тази идея също беше така бърза както картите показаха - Осмица Жезли - Скорост.
Ако всъщност се е случило и нещо друго, което свързвам с тези карти, пак ще пиша.
А само искам и да напиша днес какво ми се случи:
В бързината изтеглих дневната си карта и видях, че значението е нещо не много хубаво. Бързах да заведа малкия на детска и да платя театъра. В джоба си носех 5 лева, бъркам - няма 5 лева ! Търсих ги през целия път до нас и не ги намерих. Прибирам се вкъщи , поглеждам картата и познайте:

Шестица Жезли - Победа, но обърната, т.е. - Загуба !

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 11:09 от Казвайте ми Деси

# 396

едни карти от мен. една жена ме е търсела. питам ''какво е искала да ми каже"
справедливост(6жезли) - 2пентакли - 4 пентакли

странно с пентакли-първо за пари си мисля,има такава вероятност затова.
справедливост и жезлите- не ми харесва като интонация ...картите  изобщо...не че казват лош отговор....

И аз смятам, че става дума за пари или предмет някакъв, но за който идеята за собственост е съществена по някакъв начин. И смятам, че или ти имаш да ѝ връщаш нещо, или тя на теб.

А защо Справедливостта е вързана с 6 жезли?

# 397
Цитат
сигурно е дръпнала две карти .

Деси, явно тези карти добре ти показват .......ако е така не ги сменяй !

# 398
Цитат
сигурно е дръпнала две карти .

Ако е така, тогава картите не би ли трябвало да са Справедливост - 6 жезли - 2 пентакли, а не с 4 пентакли накрая. В този случай, тълкуването би било доста различно. Т.е. предложение за среща, на която ще се изясняват отношения и не се знае след нея накъде ще тръгнат нещата.

# 399
Деси, явно тези карти добре ти показват .......ако е така не ги сменяй !

И не само, оказва се че и за другите хора добре ги усещам. Само че за мен , немога да гледам, сигурно защото пречупвам това което виждам през собствените си желания за развитие на ситуацията.

# 400
  • София
това някога таро не го отчита... и мисля че затова  имаш-
6. близко бъдеще - умереност
10. изход - колесницата на триумфа
 сега е важното -1.настояще:  5пентакли

ти как си усещаш подредбата,картите...тълкувай смело.
Не ми се връзват нещо нещата. 5 пентакли ми е ясна самота и загуби. Но как се свързват обърнатата смърт с умереност и колесницата и пажа и рицаря пентакли ми е странно  Rolling Eyes

# 401
Цитат
Но как се свързват обърнатата смърт с умереност
ако искаш точно това да видиш , ще споделя на мен на ккаво ми прилича  , а именно на изчакване , дори бих казала зацикляне върху проблем, или по точно върху някаква загуба.  Нежелание да се преодолее , или мъка и болка , която стои , и не отминава .

# 402
  • София
Цитат
Но как се свързват обърнатата смърт с умереност
ако искаш точно това да видиш , ще споделя на мен на ккаво ми прилича  , а именно на изчакване , дори бих казала зацикляне върху проблем, или по точно върху някаква загуба.  Нежелание да се преодолее , или мъка и болка , която стои , и не отминава .
Това добре а пентаклите паж и рицар означават че бавно ще се премисли всичко и накрая ще се стигне до бързи действия така ли? Не че е отговор на въпроса който съм задала  Rolling Eyes

# 403
Цитат
само мога да кажа че колеснизата като изход е добра карта , означава просто движение по въпроса , новост, излизане на нов път .Близко бъдеще и умереността също е добра карта покзав съгласие , намиране на баланс , само незнам колко е близко това бъдеще  , защото си е доста бавна карта.
настоящето е ясно - нещо не достига ,липса , а предизвикателството в лицето на 2 жезли според мен е да се заяви позиция и намерение .
eто това бях коментирала на предишната страница.

# 404
попитах дали се интересува от публикациите ми мъж във фейсбук . Дали му е интересно какво правя ,следи ли ги ?
рицар жезли - паж мечове - 5 жезли - рицаря -интусиязъм , нетърпение .паж мечове- може би е в другата си светлина подчертаваща боя мечове -а именно мисъл ., може би така си доставя информация , изяснява си нещо . 5 жезли-  вкопчване ?

Не ми звучат незаинтерисовано картите .

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 08:23 от zimma

Общи условия

Активация на акаунт