КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 51 561
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Цитат
А защо Справедливостта е вързана с 6 жезли?
сигурно е дръпнала две карти .

Ако е така, тогава картите не би ли трябвало да са Справедливост - 6 жезли - 2 пентакли, а не с 4 пентакли накрая. В този случай, тълкуването би било доста различно. Т.е. предложение за среща, на която ще се изясняват отношения и не се знае след нея накъде ще тръгнат нещата.
-трябваше да Ви пусна  уточняващо че е допълнителна.

две са защото е допълнителна към големия аркан,за което не знам дали трябва да е така,както не знаех че трябва при излезнали две слепени , да се вписват като две различни карти . и за подреждането от три карти е нужно на практика само още една да се положи...
а ако има изпаднала,тя като първа ли се слага на масата,а двете слепени като втора и трета?!

за обратната връзка на тези карти...каквото и да е искала да каже и да върне или даде тази особа , беше уловена от мен в опит да излъже и  смутено,запелтечи и затвори линията...
и наистина тази 6 жезли доста разясни поне за мен станалото,навярно някои теглещи не се нуждаят от допълнителни,но аз тегля.

# 406
да Зима,следи публикациите ти.Дори си мисля че му се ще да цъкне поне едно харесва ми  Heart Eyes

# 407
Бре Меги , само 2 пентакли ми напомня представление .
 Мерси за тълкуването по  моите карти .  bouquet

....аз тегля уточняваща карта рядко и когато се падне на последна позиция голям аркан , за да видя на къде отиват  нещата .....най вече когато излезе Смъртта .

# 408

а ако има изпаднала,тя като първа ли се слага на масата,а двете слепени като втора и трета?!

за обратната връзка на тези карти...каквото и да е искала да каже и да върне или даде тази особа , беше уловена от мен в опит да излъже и  смутено,запелтечи и затвори линията...
и наистина тази 6 жезли доста разясни поне за мен станалото,навярно някои теглещи не се нуждаят от допълнителни,но аз тегля.

Как 6 жезли ти разясни ситуацията? В смисъл как я разтълкува?

Ако ми изпадне карта, просто я слагам настрани и приемам, че Таро иска да ми каже нещо с тази карта. Затова след като изтегля три карти и ги тълкувам, имам предвид и посланието на изпадналата карта.

По твоите карти на мен много ми е интересно коя карта е показала, че ти няма да ѝ дадеш възможност да каже за какво те търси?

# 409
предполагам точно заради тези  6ж и 4п ...
и защото някак не успях да намеря за себе си в момента на тегленето какво показва тази карта справедливост аз  изтеглих друга

справедливост е свързвам с минало по принцип.значи повторение,казвам си ,тя,такава каквато си е занм ,6 жезли-изява. тази жена  обича да се изявава,да е самата показност,да внушава в същото време че е грижовна ако щеш...
да, както каза Зима-2п е единствената карта за шикалкавенията , които са си нейна запазена марка.
стопа-е 4 пентакли,за мен. всичкото това като прелюдия , която тя искаше да ми демонстрира,аз го спрях....останала е и недоизказана навярно...

но може и да си ги напствам картите и усещането ми ...  bouquet

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 11:34 от мегата

# 410
# 411
Една сънувана карта -Кула. Но само  Thinkingкартата   с кулата на нея която бешекато 3D.

# 412
Една сънувана карта -Кула. Но само  Thinkingкартата   с кулата на нея която бешекато 3D.

Следващият път, когато видиш насън карта в такъв вид (и ако можеш да се контролираш), опитай да използваш картата като врата и да преминеш отвъд нея (или по-точно вътре в нея).  Ще се изненадаш какви неща би могла да видиш и колко информация можеш да получиш по този начин. Стига да запомниш всичко, след като се събудиш.  Wink

Интересна тема, записвам се да я следя.  yes
Аз също съм любителка на Таро. В момента притежавам, харесвам и използвам три колоди - "Артурово Таро", "Таро на Друидите и Уика" и "РТнЗЗ".   Sunglasses

# 413
Лутиен ,  Hug ,

# 414
  • София, Лагера
Следващият път, когато видиш насън карта в такъв вид (и ако можеш да се контролираш), опитай да използваш картата като врата и да преминеш отвъд нея (или по-точно вътре в нея).  Ще се изненадаш какви неща би могла да видиш и колко информация можеш да получиш по този начин. Стига да запомниш всичко, след като се събудиш.  Wink
Много интересно! Случвало ли ти се е?  Thinking (ей, прииска ми се да сънувам и аз!)

Меги, ти как го "преживя" това на следващия ден?

# 415
 Heart Eyes  Лутиен

имам сънувани карти. била съм в луната , но отдавна,беше спокойна карта...всъщност наскоро пак е видях...
искам да попитам всеки аркан ли е порта?
може ли да е жива , тя говори с теб,тогава?
каква врата е?
тя може ли да иска нещо от теб?
как минаваш?
как се връщаш?
какво става там?
какво става после тук?
за какво се ползва не картата,не врата , а какво е портал между световете. това какво е - сънищата  и осъзнаването ни в тях, и възможността да намираш отговори на  тайните именно от този свят зад портала? кой ходи там,какво живее там?и може ли да влизаш,да си в контакт  не само чрез съня?
изобщо какъв свят е светът на необичайните сънища,или обичайните за някои сънуващи?

# 416
Здравейте,може ли някой да ми хвърли едни карти по един въпрос ? Предварително благодаря  Blush Praynig

# 417
Как ще приключи?

Асо мечове, Колесницата,Сила, Пет мечове,Дяволът

# 418
нарни - голямо бойно поле,всичко което е скрито под масата е  използвано,нищо като дискретност не присъства... напред напред  , но не знам до къде,има още да се решава...не мисля че  ще има отказали се..

# 419
Как ще приключи?

Асо мечове, Колесницата,Сила, Пет мечове,Дяволът

Ситуация, която не е била нещо особено /Асо мечове/ е силно форсирана /Колесницата/, което е довело до силен блокаж /Силата/ или друго тълкуване може да бъде, че някой не е успял да озапти бесовете си. В резултат съществува сериозно озлобление и дори желание за отмъщение /5 меча/, което не може да бъде преодоляно, превърнало се е във фикс-идея, обсебеност /Дяволът/.

Нарни, мисля, че картите показват по-скоро емоциите на някой, а не резултат.

Общи условия

Активация на акаунт