КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте.Знам че не е редно,че е имало коментари ,че тук не е място за гледане на карти,но наистина имам нужда и ще помоля ако някоя от вас има желание,да нареди карти.Ако има съгласна,ще си задам въпроса,може и тук,може и на лични.Безкрайно благодаря  bouquet

Ами то да ти кажа, предимно място за гледане на карти е тук. Даже е много по-трудно някой да сподели мнение за нещо Таро-вско, отколкото да не ти отговори на въпрос, ако го зададеш.

Не че е хубаво, но явно така са нещата.

# 586
  • плевен
И аз имам картите,но когато си редя за мен,не ми говорят много много Peace
Иска ми се да знам дали ще започнем отново да се виждаме с Е?
Има ли чувства към мен(защото говори едно,а прави друго)?
Или какво да очаквам от него?
Кой каквото прецени да зададе,ще съм му много благодарна наистина Peace

# 587
  • Бургас
искам да питам някои неща  Rolling Eyes

много често напоследък ми се пада дяволът за дневна карта. обаче някак не си отговаря на описанието, което чета. как може да се тълкува?

като теглите карти от тесте, подреждате ли картите по "боя" преди да ги разбъркате?

# 588
  • София, Лагера
Не подреждам картите по боя.
И на мен често ми се случва картата да не отговаря на действителността. Но с Дявола бих внимавала, той може и да е скрита опасност, или някакво потискано или дори несъзнавано негативно чувство.

# 589

След като имаш картите, моля те, ако случайно си задавала тези въпроси в последните 10-ина дни, дай картите, които си изтеглила за да ги коментираме.

Ако не, моля те, изтегли си ти карти на въпросите и пак ги постни за коментар!

Не ми се иска аз да ти тегля, че нещо не съм много във форма тези дни.

--------------------

Дяволът може да са страхове някакви или да ти подсказва, ако нещо се опитваш да направиш не съвсем както трябва. Да изкушиш някого с нещо може например.

Не, не подреждам картите никак. Не ги освещавам или пречиствам. Изобщо не правя абсолютно никакви ритуали. Просто си ги обичам и съм им благодарна, че се опитват да са най-добрия ми приятел.

# 590
На мен скоро ми се падна Дяволът и денят ми беше прекрасен.
Както ми каза една девойка от ФБ...Дяволът като дневна карта съвсем
не е лош.  Wink

# 591
  • София, Лагера
Мили дами, моля за разяснение! Днес редих карти на приятелка, но от тази подредба нищо не разбрах  Blush Rolling Eyes
Въпрос: Има ли външно влияние в каръка, който ме е подгонил от няколко години? (сиреч магия, уроки или нещо такова)
Карти:
1. Рицар Ч
2. 10 М
3. Слънцето, обърната.

# 592
Ноеми , аз нямам впечетления за такъв род влияния и картите , но така по пътя на разсъжвенията ми Слънцето обърнато е нещо неясно , нещо неосветено , тъмно, което донякъде може да се свърже с влияние на тъмни сили. Слънце обърнато също е и егоизъм .10 меч - е насилствен край на нещо , пак има намеса -съзнателна .Желание да навредиш. Рицаря веротяно посазва млад човек , близък ,също така може да покзва лицемерие или характера на намесата - може би каръка е в голяма степен свързан с  любовта ......може и глупости да написах ....... newsm78

# 593
  • София, Лагера
Благодаря ти, zimma  Hug Нещата много съвпадат!  Peace
Тази нощ сънувах, че една жена ми разяснява ситуацията. Отидохме при нея аз и моята приятелка, за която питах. Момичето не искаше да попита по същество, аз се ядосах и попитах от нейно име. Жената каза следното: "Няма нищо на нея направено, но има на мъжа й..."
Бррр.  Tired
Може би този Рицар Ч показва това - че е на мъжа й нещото.  Rolling Eyes (и двамата са млади)

# 594
С уговорката, че не гледам с обърнати карти и не мога да коментирам обърнатото Слънце, в картите които си изтеглила няма нито една, която да намеква дори за нещо нечисто.

Оставяме настрана темата за магиите, които са нещо несъстоятелно като идея изобщо, но това е въпрос на лично ниво на възприемане на света и окултното познание.

Проблемът на жената е, че твърде емоционално приема нещата и сама си дозатваря пътя. Но по принцип, в момента в България, пътищата на свестните хора са затворени. Лансират се съвсем друг тип "личности" и съответно в резултат на това, цялото ни битие е блокирано. Отразява се на всеки от нас по различен начин и в различни аспекти. В нейния случай е хубаво да опита да се съсредоточи върху нещо конкретно. Да си измисли някаква съвсем конкретна, материална, ако щеш битова цел и така да се опита да избяга от Рицар чаши. Мисля, че това би могло да има ефект.

# 595
  • София, Лагера
Танче, на практика е трудно това. Тя живее на село, има 3 малки деца, не може да започне работа... наистина е трудно  Rolling Eyes

# 596
Да, явно не е лесно.

# 597
  • Пловдив/София
Здравейте момичета,изтеглих "Таро за влюбени"- онлайн ,ето това е подредбата:
1.Тройка чаши ,
2.Кралица на мечовете , 3.Деветка чаши , 4.Девятка пентакли - дясно
5.Девятка пентакли , 6.Рицар на чашите , 7.Девятка пентакли - ляво

В много сложна ситуация сме,ще съм ви безкрайно благодарна,ако можете да ми разтълкувате тази подредба. Благодаря предварително   bouquet.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 16:08 от Kate.T.

# 598

Цветето ще започне ли да се вижда отново с Е.?

Асо чаши - Кралица пентакли - Звездата

Не. И това е по-добре за теб. Не мисля, че дори и ти самата искаш чак толкова много да започнеш да се виждаш с него. По-скоро някакъв порив е това. Но ти самата си практична и земна жена. Много добре си знаеш интереса и можеш спокойно да продължиш нататък, защото те чака нещо по-добро в бъдещето.

Какви са чувствата на Е. към Цветето?

7 пентакли - 5 меча - 2 жезли

Абе честно да ти кажа не виждам чувства тук. Някой твърде дълго е чакал, в резултат другият е твърде ядосан, засегнат и решен да отмъщава едва ли не. Следва избор, но дори и тук картата е доста ниска. Общо взето малко детска работа ми изглежда всичко.

Какво да очаква Цветето от Е.?

Отшелникът - 4 меча - 7 пентакли

Ами аз мисля, че този човек си е далеч от теб по негов избор. Възможно е да си има някакви свои проблеми. Може би дори здравословни, но не е задължително и оттеглянето му е с цел да си ги разреши. Това ще отнеме твърде дълго време.

Според мен, ако ти е възможно, не се занимавай с този човек. Ти си си добре със себе си. Мисля, че този мъж не ти носи нищо, а само ти вгорчава живота.

# 599
Здравейте момичета,изтеглих "Таро за влюбени"- онлайн ,ето това е подредбата:
1.Тройка чаши ,
2.Кралица на мечовете , 3.Деветка чаши , 4.Девятка пентакли - дясно
5.Девятка пентакли , 6.Рицар на чашите , 7.Девятка пентакли - ляво

В много сложна ситуация сме,ще съм ви безкрайно благодарна,ако можете да ми разтълкувате тази подредба. Благодаря предварително   bouquet.

Тъй като няма как да имаш 3 пъти 9 пентакли в една подредба /защото в една колода има само по една карта от вид/ ти подредих други карти:

1. Паж жезли
Любимият на Кейт: 7 жезли - 6 меча - Крал пентакли
Кейт: 4 пентакли - Смърт - Рицар на мечовете

Проблемът е в нещо, което е излязло наяве. Новина, разкритие...
Лубимият на Кейт води истинска битка да нещо, което е важно за него; за което вярва, че е добро и хубаво за него и вероятно доста се е заинатил на тази позиция.
Кейт се страхува за съществуващото положение. Може би дори за пари, имот, изобщо нещо свързано с притежание. Може и ревност да е. Нещо, което си смятала, че носи стабилност се е променило коренно. И си бясна от това.

И реших да попитам как ще се развият събитията между Кейт и любимият ѝ в следващите 2 месеца?

Кулата - Колесницата - 8 чаши

Това ми прилича на раздяла и начало на процеси на излекуване след първоначалния шок.

Съжалявам!

Общи условия

Активация на акаунт