Предварително благодаря, на който реши-може и отговора да е на лични
.
ще съм благодарна на вашите мисли върху този келтски кръст
Въпроса е какви са били, какви са в момента и какви ще в бъдат чувствата и намеренията на И (наскоро се разделихме по доста грозен и неочакван начин)
ще съм благодарна на вашите мисли върху този келтски кръст
Въпроса е какви са били, какви са в момента и какви ще в бъдат чувствата и намеренията на И (наскоро се разделихме по доста грозен и неочакван начин)
) Императора щом се падне, жената обикновено й предсстои да страда за някой мъж, като мъж, а той да се държи като неин приятел.. или баща, или просто да се държи настрана и да си пази всички рани, достойнство, характер, мнение за себе си. Императора е горд, обикновено заинтригуван силно с нещо друго, не със теб. Има те впредвид, но той за момента си е по-важен. такава е и ситуацията. Като че ли той е наранен. и от това , което ще направи - обърнатите 9 жезли и пм срещу дм. Той е разколебан, несигурен, току що е минало лошото, но не е окопитил.. озлобен на моменти и изобщо не иска да застава срешу теб.. но е възможно да се видите по някакъв нелеп начин и да ви е едва ли не сконфузно..и нищо.
Бях се притеснила че вече никой не пише тука
Бях се притеснила че вече никой не пише тука
))
Момента е такъв, че картите са достатъчно ясни, че имате и двамата желание един към друг.. и не съм казала ту се разбирате ту не. вие не се разбирате никак в момента. нямате никакво решение на проблема. не не не. но той ще направи нещо.. или съдбата ще ви донесе нещо.. иначе вие сте в инерция сега след случилото се.
Благодаря за коментарите
Ревност не е е имало, за грубост може и да съм била но след неговите провокации... За чувствата му дано да е вярно това което показват картите, въпреки че са далеко от това което той демонстрира, гледайки събитията и расъждавайки реално, не смятам че имаме път един към друг, но пусто имам едно такова ирационално усещане че не е това краят