Черни точки и акне

• 2 242
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте. От сега се извинявам, че отварям такава тема, която я има написана хиляди пъти, но просто на другите пишат постоянно за някакви кремове и такива.  Simple Smile Както виждате заглавието темата е за черните точки. Тоя проблем ме мъчи от 2-3 години. Имам много по носа и малко по брадичката и в ушите. Много ме дразнят.  Rage Rage. Моля за съвети как мога да ги премахна? Thinking Ако някои се е справил с тях моля да сподели. Благодаря предварително!  Wink Wink

# 1
Темата ти не е точно за подфоруа диети (с хранителен режим кожата може да се изчисти, но едва ли черните точки ще изчезнат), но най-доброто, което може да се направи е посещение на козметик. Там ще ти ги почистят, след това остава да използваш бяла козметика, която не запушва порите и да почистваш редовно кожата. Ако се появят отново - пак посещение на козметик. Може да пробваш и сама вкъщи, но има шанс да си направиш рани, така че не те съветвам.

# 2
ПРАВА си Umbra  Simple Smile КОЛКОТО ДО КОЗМЕТИКА - на една моя приятелка майка и беше ходила и беше като посинена в лицето  Laughing и да сега ще кажеш не всичке работят така, но аз все пак се притеснявам. Благодаря все пак за съвета !  Simple Smile

# 3
За съжаление аз друг ефективен метод не съм открила, но пък може някоя друга девойка да даде различна идея Simple Smile Със сигурност има нескопосани козметички, но пък има и много кадърни, може би ако разпиташ приятелки или тук препоръчат, ще бъдеш доволна от резултата. Пожелавам ти успех в тази неприятна битка  Hug .

# 4
Благодаря ти !  Simple Smile дано да успея да победя  Grinning

# 5
  • Велико Търново
И аз страдам от черни точки ooooh! Пробвала съм лепенки,маски....нищо не ми помага,така както почистването при козметик-оттам насетне Umbra го е казала-правилна козметика Peace
Доволна съм от Pore refiner на  Bioderma -свива порите и предотвратява появата на черни точки Peace

# 6
Biskvitka: Аз бях пробвала и гарниер за почистване на лице, но от 1 път ми се появиха пъпки, а черните точки не мръднаха.  newsm62

# 7
Аз също много време се страхувах да ходя на козметик за почистване на лицето , но останах много доволна от ултразвуковото почистване - там не ти стискат лицето, всичко е с уред. След процедурата  лицето ми е   леко зачервено , но до няколко часа се оправя и в никакъв случай нямаш рани или синини.
А за черните точки донякъде може да си помогнеш в домашни условия с парна баня на лицето, ексфолиране и  накрая маска глинена или от хума. Поне на мен тези процедури ми се отразяват добре, лицето изглежда по-чисто, но определено черните точки не се махат напълно -  аз обаче съм абсолютна противничка на стискането на лицето и затова разчитам повече на почистващите маски и ексфолирането.

# 8
започвам да размислям за козметика  Grinning. Колкото до парна баня пробвала съм, но при мен не се получава не знам защо.  Thinking

# 9
   Малкатаа,намери си козметик много добър и изпитан,който периодично да ти почиства лицето.(Но наистина да е изпитан,защото.....некадърен такъв може така да влоши положението,че после ....хайде да не те плаша)
   Черните точки имат свойство да се появяват отново и отново.Няма средство на света,което да ги премахне веднъж и завинаги.

# 10
Аз също много време се страхувах да ходя на козметик за почистване на лицето , но останах много доволна от ултразвуковото почистване - там не ти стискат лицето, всичко е с уред. След процедурата  лицето ми е   леко зачервено , но до няколко часа се оправя и в никакъв случай нямаш рани или синини.
А за черните точки донякъде може да си помогнеш в домашни условия с парна баня на лицето, ексфолиране и  накрая маска глинена или от хума. Поне на мен тези процедури ми се отразяват добре, лицето изглежда по-чисто, но определено черните точки не се махат напълно -  аз обаче съм абсолютна противничка на стискането на лицето и затова разчитам повече на почистващите маски и ексфолирането.

bonbolinka, какво представлява това ултразвуково почистване без никакво стискане? За пръв път го чувам! На мен лицето ми става по същия начин, след като козметичката ме изстиска - зачервено и 24 часа ме е срам да излезна някъде  Cry Мислех си, че в мен е проблема. Моля те пиши ми ЛС при коя козметичка ходиш, ако си от София.

Иначе аз съм изпробвала какво ли не против черните точки - минимален или никакъв ефект, а като се замисля как не малък процент от момичетата си влизат и си излизат от пубертета без дори една черна точица да им се появи, и без да полагат почти никакви грижи за лицето си  Close Close Close

# 11
При мен почистването с ултразвук нямаше ефект.Ходих няколко пъти,по веднъж на месец.
Без стискане не става,колкото и да е неприятно Confused

# 12
   Моята козметичка допълва традиционното почистване с ултразвук.Но сам по себе си той не може да свърши същата работа. Peace

# 13
   Моята козметичка допълва традиционното почистване с ултразвук.Но сам по себе си той не може да свърши същата работа. Peace

И аз така мислех  Wink

Общи условия

Активация на акаунт