ПрЪвУписТен спОсИк на магЙЙ с каИйсиЙ, еГографи и клоЛн в чорБогащник-71

• 28 920
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Цитат
защото си твърде средоточен

# 601
  • София
Цитат
трябва да се къпим

# 602
  • София
Цитат
Пражки

За бельо иде реч.  Laughing

# 603
  • Sofia
красивата Босфора - от сайта клюки.бг,статия за Турция

# 604
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Цитат
може ли да ми дадаеш скупе
Това да не е братчеда на Тлитър?
 Joy Joy Joy

И от jobs.bg
Цитат
Хотел търси счетоводител -валчериране,приходи,разходи,проследяване на фирмени плащания,изчисляване на заплати, изхранване,калколации,работно време от 8-18ч,осигурен транспорт и храна.
Цитат
рестранти

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 04:51 от dias

# 605
  • София
Цитат
съоражения

# 606
  • София
Цитат
имам един малак вапрос...първо ще се извиня ако имам правописни грешки..  

Поне потребителката се е извинила....

Цитат
..... това в ерата на електрония подпис. Даже преди известно време нещо ми се беше сгъбясало усб-то

Дали има лекарство срещу гъбички за USB?  newsm78

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 10:47 от Лонита

# 607
Цитат
охаеш

# 608
Цитат
Берен ми е много обтекаема

Не знам дали тук е мястото на тази дума, дори не знам значението й. Моля за тълкуване!

# 609
Не е за тук думата, написана е правилно. Обтекаем означава нещо, което предизвиква най-малко съпротивление, аеродинамичен. Например някои коли са с по-обтекаема форма от други. Но в случая с Берен не зная какво са имали предвид Mr. Green

# 610
  • София
Мисля, че в случая е използвана в значение "неточно, неясно, заобиколно"  Peace

# 611
  • София
Цитат
моята мила майица
ми издъпрва

# 612
  • Несебър
Цитат
ЗДТАВЕИТЕ. НА 20 ГОДИНИ СЪМ И ОТ ОКОЛО ГОДИНА МИ СЕ СЛУЧВА ДА ПОЛУЧАВАМ ЗАДУХ ПО ВРЕМЕ НА СЪН. КАКТО СИ СПЯ НАПРАВО СКАЧАМ И СЯДАМ НА ЛЕГЛОТО-ТОЛКОВА Е СИЛЕН ЗАДУХА НО СТРАННОТО Е ЧЕ ТОИ ТРАЕ ДОКАТО ОТВОРЯ ОЧИТЕ СИ. ВМОМЕНТА В КОИТО ЗАСПЯ ВСИЧКО ОТНОВО СЕ ПОВТАРЯ. ЯАК СЕ БУДЯ, ПАК ЗАСПИВАМ ПАК СЕ БУДЯ ПАК ЗАСПИВАМ. СТРАННОТО Е ЧЕ ОТ 2 ГОДИНИ КАТО ИСКАЧВАМ СТЪЛБИ ПОЛУЧАВАМ СЪРЦЕБИЕНЕ  (УЧЕСТЕНО), МИСЛИХА СЕ ЧЕ Е ОТ КИЛОГРАМИТЕ ЗАШТОТО БЯХ 78КГ  НЕ ОТКРИВАТ НА ЕХОГРАФ И КАРДИОГРАМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ., ПРЕДПИСВАХА МИ БЕТАБЛОКЕРИ АЗ ГИ ПИЕХ НО НИШТО. ВПОСЛЕДСТВИЕ ДОРИ ГИ СПРЯХ.ОТСЛАБНАХ 19  КИЛОГРАМА  ПАК НИШТО. ОТ ОКОЛО 1 ГОДИНА МИСЛЯ ЧЕ ИЗПИТАХ ПЪРВИЯ ТАКЪВ ЗАДУХ УЖАСНО Е СИЛЕН ЗАДУХ КОИТО ПРЕДМИНАВА КАТО СЪМ В БУДНО СЪСТОЯНИЕ И ПРИ ЗАСПИВАНЕ ОТНОВО.НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ. НЕ СЪМ ИМАЛА АНЕМИИ, КРЪВНА КАРТИНА В НОРМА.. ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ НЕ МИ Е ЗДРАВО СЪРЦЕТО.ПРОСТЕТЕ ЗА ПРАВОПИСА ИМАМ ПРОБЛЕМИ С КЛАВИАТУРАТА
Такива проблемни клавиатури... Rolling Eyes

# 613
Цитат
Предлагам  детски фитосесий на територията на града .Можете да видите някои от снимките ми във фейсбук:

Благодаря Ви за вниманието!   bouquet

Цитат
Мъжете са по-съчувствителни някак.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 13:13 от Анонимен

# 614
  • в пералнята
Цитат
ацки

Общи условия

Активация на акаунт