Въпрос относно курсове по математика и бел за 7 клас

• 4 145
  • 14
  •   1
Отговори
Моля да ми препоръчате добра школа, учебен център или курс по математика за 7 клас, тъй като тази година дъщеря ми ще бъде 7-ми клас и искаме да кандидатстваме.
С тези нови програми, които въвеждат всяка година абсолютно не съм наясно как стоят нещата и при всички положения ще трябва да се ходи на курсове.
Моля ако имате опит и сте доволни от определени школи да споделите .
Много благодаря предварително!

# 1
Моля да ми препоръчате добра школа, учебен център или курс по математика за 7 клас, тъй като тази година дъщеря ми ще бъде 7-ми клас и искаме да кандидатстваме.
С тези нови програми, които въвеждат всяка година абсолютно не съм наясно как стоят нещата и при всички положения ще трябва да се ходи на курсове.
Моля ако имате опит и сте доволни от определени школи да споделите .
Много благодаря предварително!

Ако сте от София,мога да ви препоръчам "Образователни технологии".Те си планират уроците спрямо новите стандарти,така че това няма да е проблем.

# 2
  • Sofia
 Има цяла тема по въпроса , заповядай:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404104.0
 Желая успех с избора   bouquet.

# 3
  • София
"Образователни технологии"

# 4
Aз бих препоръчала учебен център Спектър по лични впечатления.
Синът ми имаше големи проблеми с математиката през последните няколко години.
Записах го в Спектър и за няколко месеца успя да си навакса голяма част от пропуските и изкара на изпита много добра оценка, която не сме очаквали.
Беше в група с 5 ученика и затова им обръщат по-специално внимание.Почти при всяко занятие се прави контролна работа.Те също работят по новите изисквания.
Аз съм много доволна, а освен това имат и големи отстъпки .
Ние го записахме с ваучер.
Според мен е много важно курсът да е с малки групи, тъй като при големите групи, ако детето има пропуски няма как да бъдат наваксани и общо взето резултатите няма да са много надеждни.Моя позната записа детето си в школа с 14 деца в група.Не беше доволна.

Успех в избора!

# 5
 newsm62

минути за реклама...

# 6
  • София
Всички школи съобразяват подготовката на учениците с новия формат на изпитите. Mr. Green Така че това точно не е довод в подкрепа на която и да е школа.

# 7
Регалия

# 8
# 9
Препоръчвам Регалия,школата е важна ,но личната мотивация на детето прави чудеса.
Синът ми ходи в посочената школа-удобна като място и време за занятия.35,5..му е балът ,но с помощта на родителите си беше си харесал училище и паралелка,за която се бори.
Желая Ви успех!

# 10
  • София
Препоръчвам Регалия,школата е важна ,но личната мотивация на детето прави чудеса.
Синът ми ходи в посочената школа-удобна като място и време за занятия.35,5..му е балът ,но с помощта на родителите си беше си харесал училище и паралелка,за която се бори.
Желая Ви успех!

Kогато става дума за школи, не е лошо  според мен да се пишат истинските балове на децата. Peace Нали детето е вътре, защо да измисляме и да завишаваме ?Все пак хората малко или много се  ориентират по цифрите. В друга тема сте написали, че момчето Ви е прието в 1 АЕГ, доколкото разбирам в паралелката с немски като втори език. Максималният бал за тази паралелка за момче, както и за прием в останалите, е под 35, 50 и нещо. За конкретната паралелка е 35,392. Peace

# 11
Учебен център " Регалия".

# 12
Към която и да е школа да се насочите,горещо ви препоръчвам да отидете и на пробни изпити-различните школи ги провеждат обикновено втория срок и са 3-4 по БЕЛ и също толкова по математика.Според мен дават отлична представа как върви подготовката ,какво куца и къде сте добре подготвени.

# 13
Освен пробните изпити,за Регалия съм сигурна,но може и други школи да правят консултации за подредбата на желанията.Мисля,че това също е полезно доста.
Балът на сина ми така и не го запомних,но от школата ни увериха,че ще бъде приет по първо желание-той държеше да пише само една паралелка ,а, аз и към момента не одобрявам такъв риск. #2gunfire

# 14
  • Кори Селести
Има цяла тема по въпроса , заповядай:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404104.0
 Желая успех с избора   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт