Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от изразите на пожелания в дискусията?
Какви лични преживявания са споделени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от изразите на пожелания в дискусията?
-
Какви лични преживявания са споделени по време на дискусията?
-
Какви са някои от проблемите с храненето на новородените и как можем да помогнем на бебето да засуче?
-
Какви са някои от препоръките за грижи за новородено бебе, включително хранене, обличане и хигиена?

. Радвам се, че снимките са ти харесали, както и благодаря и на всички останали за милите думи за моя сладък кокорчо

, и чак тогава ще ме пратят на обстоен преглед в родилното с видеозон, CTG и т.н. както си му е реда. Та ако не тръгна да раждам и нямам никакви оплаквания, чак на 18ти юли ще стъпя в родилното да ме видят, такъв бил реда. Сега на 13ти имам час при док, ако успея тогава да изкрънкам нещо за по-рано, ама ме съмнява. Оф, дано е тази седмица.

Бъди много здрава и щастлива, и нека скооооооро скоро получиш прекрасният си пухкав подарък 

С тези бодежи и немирен бебок, който се рита и ръчка като луд, имам чувството че няма да разбера когато започне наистина самото раждане, истинските контракции
. Не мисля да карам таткото да стерилизира после, че ще ми счупи помпата.