Темата ни е поредна, но за нас е тъй потребна -Седмокласното класиране!

• 60 684
  • 827
  •   1
Отговори
# 645
А служебната бележка с резултата от изпитите? Характеристика?

Не.
Говоря за варненската ПЕТА ГИМНАЗИЯ.
Искали са само тези два документа.
Аз бях приготвила всичко, което пишеше тук във форума - вкл. и медицинско удостоверение, но вече имаше записани деца, чиито майки ми казаха, че са им искали само тези два документа и ги бях сложила в отделен джоб, за да не опетлаят мъжете ми в бумагите. И се оказа, че както винаги, съм била правилно информирана
Franceska,   bouquet

# 646
Добре дошли, НПМГ-ейци!

Училището не разполага със собствено общежитие, но ползва за момичетата общежитието на спортното училище (Младост) и на професионалната гимназия по транспорт "Хенри Форд" (Св. Троица) - за момчетата.

ralicahr, момиче или момче?

Благодаря за топлото посрещане.
Момиче е. И засега инфото ми е: общежитието е в Младост-СУ "Владимир Стойчев";
момчетата и момичетата са в оттделни сгради;
има стол;
стаи е за 3 деца.
Интересува ме каква е обстановката вътре; каква е дисциплината; как се следят децата?

# 647
  • дълбоката провинция
ralicahr, съжалявам, момче съм Simple Smile Мога да дам инфо за другото общежитие.

# 648
Имам един въпрос, въпреки че не е от темата - какво е значението на думата imply?  newsm78 newsm78 newsm78

# 649
Имам един въпрос, въпреки че не е от темата - какво е значението на думата imply?  newsm78 newsm78 newsm78

IMPLY
[im'plai]
1. съдържам, заключавам в себе си, предполагам, имам за предпоставка, означавам, знача

2. загатвам, подмятам, инсинуирам, искам да кажа

smoke implies fire има си крушка опашка

# 650

IMPLY
[im'plai]
1. съдържам, заключавам в себе си, предполагам, имам за предпоставка, означавам, знача

както и:
every duty implies a right  - всяко задължение предполага право

# 651
Някой знае ли колко е паднал бала за 9 ФЕГ - момиче? Една мама беше писала, че с 33,176 не са приети ... последното момиче на 1-во класиране е с 33,423 ...

Днес totka, писа че са мръднали напред във ФЕГ с бал 33,466 /момиче/, но колко са минималните незнам-утре предполагам че ще има статистика!

# 652
ralicahr, съжалявам, момче съм Simple Smile Мога да дам инфо за другото общежитие.
Е нищо, Благодаря все пак.
А на лагера преди у-ще ходи ли?

# 653
  • София
Izviniavam se za latinicata-pisha ot telefona si.Za statistikata-i nie ostavame v 133-to,s bal 33.144,AE,RE,M.Jelana kombinacia ot ezici,no nadejdite ni biaha za angliiskite gimnazii.Basta i utre ste ia zapisva,dokato nie si pochivame vav Velingrad.Bravo na uspelite dechica!   

# 654
Имам един въпрос, въпреки че не е от темата - какво е значението на думата imply?  newsm78 newsm78 newsm78

IMPLY
[im'plai]

както и:
every duty implies a right  - всяко задължение предполага право
Thanks a lot.  Hug Hug Hug

# 655
  • Пловдив
Leila, и другите майки които се бяхте обявили против квотите -Е, вече ви разбирам напълно.
Аз като мъжка майка си казвах, какво толкова. Разликата между баловета на момчета и момичета е "някакви мижави" хилядни. Да, но точно тези хилядни се оказват решаващи. Сега вече спокойна преглеждам паралелка по паралелка баловете по училищата. И до какъв извод стигам - Ние с бал 33.393 /момче/ влизаме във всички гимназии, в които пожелаем без 91 НЕГ и СМГ. Но ако беше момиче с този бал /нека не звучи пресилено/ изгаряше. Т.е. дъщерята след някоя и друга година /ако се запазят същите тенденции/, трябва да изкара доста по-сериозен бал от този на брат си, за да може да щурмува езиковите гимназии.
Искрено се надявам да има някакви размествания и всяко детенце да попадне в желаното от него училище.
Успех на всички дечица!!!

Да ти кажа - при нас дъщерята изкара най-високи резултати на изпитите - беше направо зашеметяваща - около 63-то място в Пловдивска област( подредени по сбор на двете оценки от изпитите) . Спрямо по-големия си брат, който беше в първите 100 момчетаи доста по-скромното представяне на по-малкия - той е в първите 300, което вече не е кой знае какво постижение. На големите бала им стигаше за навсякъде, но на малкия нямаше да му стигне за ЕГ Пловдив ( за ЕГ Иван Вазов му стига), но неговото единствено желание беше НТГ и бала му стигна да е класиран на първо класиране по първо желание.

Между другото никое от по-малките ми деца не искаха да са в училище, в което е учил някой от по-големите - за да не ги сравняват, защото това беше честа практика в кварталното училище и те много се дразнеха на реплики от учителите..

# 656
  • Пловдив
Може ли някоя мама от Пловдив да ми помогне?Тази година не можах да си запаметя файла със статистиката на минимален и максимален бал за училищата.Ако някой го е свалил, може ли да ми го прати.За съжаление сега не го откривам в сайта на РИО-Пловдив.Предварително благодаря!

# 657
Да се запиша и аз! И на второ класиране, както при първото -  164 Испанска езикова гимназия с АЕ - момче с бал 33,573, ........за добро или за лошо/ досега сме изучавали активно немски в Шилер/, не помръднахме! Прочетох темата с интерес , но не открих никакви изказвания за записването в тази гимназия!Бих се радвала на повече инфо....доколкото разбрах се събирали някакви извънредни такси и пр.

# 658
  • Там, където ме обичат
Хей сладур, какво те подгони английския, нали си НЕГ  Wink
И какво общо има между второто класиране за седмокласници и imply?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 659
  • Пловдив
Може ли някоя мама от Пловдив да ми помогне?Тази година не можах да си запаметя файла със статистиката на минимален и максимален бал за училищата.Ако някой го е свалил, може ли да ми го прати.За съжаление сега не го откривам в сайта на РИО-Пловдив.Предварително благодаря!
Заповядай, даскале: http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=573

Общи условия

Активация на акаунт