Темата ни е поредна, но за нас е тъй потребна -Седмокласното класиране!

• 60 684
  • 827
  •   1
Отговори
# 660
  • Там, където ме обичат
Може ли някоя мама от Пловдив да ми помогне?Тази година не можах да си запаметя файла със статистиката на минимален и максимален бал за училищата.Ако някой го е свалил, може ли да ми го прати.За съжаление сега не го откривам в сайта на РИО-Пловдив.Предварително благодаря!
Заповядай, даскале: http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=573
В съседната тема се обиждат на "даскал"  Mr. Green

# 661
Да се запиша и аз! И на второ класиране, както при първото -   гимназия с АЕ - момче с бал 33,573, ........за добро или за лошо/ досега сме изучавали активно немски в Шилер/, не помръднахме! Прочетох темата с интерес , но не открих никакви изказвания за записването в тази гимназия!Бих се радвала на повече инфо....доколкото разбрах се събирали някакви извънредни такси и пр.

В началото при записването 164 Испанска езикова се събират 40 лв под формата на дарение за учителката по разговорен испански език г-ца Лопес. Мисля, че са за квартирата й. На първата родителска среща, която е около 15 септември събираха около 170 лв за учебници по испански и другите учебници и 20 лв за тийм билдинг (без застраховката). След това дадох 200 лв за ски-училище, то е по желание. Събираха дарения за кабинет по химия (средно по 50 лв), но не участвах. Междувременно по собствено желание купих 2 речника на "Габеров" (като най-евтини) и 4 други учебника по испанска граматика. Наложи се да ходи на частни уроци, не е задължително аз прецених, че е по-добре за детето. В края на м.март започва записването за екскурзия за Саламанка (Испания), но детето се отказа защото по-голяма част от класа искат да го отложат за догодина. Екскурзията е скъпа, не споменавам цена за да не ви притеснявам. За концерта на гимназията за билет - 5 лв. Разменяха си подаръци за Нова година, често си организират рождени дни. Застраховката на тийм билдинга беше около 2 лв. Тийм билдингът това са три ходения на Витоша.
Миналата година бяха 3 паралелки исп. с англ, една исп. с фр., 1 исп. с порт. Сега са увеличили с една паралелка исп. с фр. за сметка на исп. с англ.

# 662
Да се запиша и аз! И на второ класиране, както при първото -  164 Испанска езикова гимназия с АЕ - момче с бал 33,573, ........за добро или за лошо/ досега сме изучавали активно немски в Шилер/, не помръднахме! Прочетох темата с интерес , но не открих никакви изказвания за записването в тази гимназия!Бих се радвала на повече инфо....доколкото разбрах се събирали някакви извънредни такси и пр.
Хех, най-после едно форумско момче с АЕ в 164 Simple Smile. Виж в старите ми публикации какво съм писала за испанската гимназия.
Лана, тази година събираха по 50 лв. при записването за ремонт на училището, а 40-те лв. за квартирните ще ги събират втория срок.

# 663
Да се запиша и аз! И на второ класиране, както при първото -  164 Испанска езикова гимназия с АЕ - момче с бал 33,573, ........за добро или за лошо/ досега сме изучавали активно немски в Шилер/, не помръднахме! Прочетох темата с интерес , но не открих никакви изказвания за записването в тази гимназия!Бих се радвала на повече инфо....доколкото разбрах се събирали някакви извънредни такси и пр.
Хех, най-после едно форумско момче с АЕ в 164 Simple Smile. Виж в старите ми публикации какво съм писала за испанската гимназия.
Лана, тази година събираха по 50 лв. при записването за ремонт на училището, а 40-те лв. за квартирните ще ги събират втория срок.

benighted,

Мерси за информацията. Много силно се надявам средствата, които заделих за образование да са насочени в правилната посока.

# 664
И ние не сме мръднали на 2 класиране. Оставаме си в ГХП с руски език.  Аз съм разочарована, но дано детето да е доволно. Уж първоначално това искаше, а после нещо взе да се чуди. Но уви, вече няма избор.

# 665

Школата само за паралелките с математика ли е? Няма ли нещо такова и за биолози  Laughing ?
За всички паралелки е. А без биолозите просто не може, особено биоложките Wink  bouquet

Ах тези биоложки  Laughing дето изсмукват и без това малкото останал тийн мозък.
Успех на всички деца!

# 666
  • Пловдив
Има ли някой от Пловдив който да е мръднал напред в желанията на второ класиране? Дотук, който питах никой не се придвижил напред.

# 667
И ние се записваме утре в ГПЧЕ "Ромен Ролан" Стара Загора. Няма движение след второ класиране Grinning. Записваме девойката във ФЕ+англ. Първото ни желание беше немски+английски, но местата се запълниха още на първо класиране и дори отчетохме подаването на заявление за второ класиране като грешка, защото при това положение оставаха вариантите англ+немски и англ.+френски. Дъщеря ни така или иначе е доста напред с английския език, освен това ще продължава да го учи допълнително и извън училище. Затова се зарадвахме, че остана в парарелка с първи чужд език, различен от английски  Peace

# 668
Благодаря много за информацията,.....утре ще отида подготвена  Wink

# 669
  • Sofia
Някой знае ли колко е паднал бала за 9 ФЕГ - момиче? Една мама беше писала, че с 33,176 не са приети ... последното момиче на 1-во класиране е с 33,423 ...
Ние сме по 1-во желание ФЕГ, испански и химия, 33,394.

# 670
  • гр. София

Школата само за паралелките с математика ли е? Няма ли нещо такова и за биолози  Laughing ?
За всички паралелки е. А без биолозите просто не може, особено биоложките Wink  bouquet

Ах тези биоложки  Laughing дето изсмукват и без това малкото останал тийн мозък.
Успех на всички деца!

Joy Joy Joy

# 671
Въпросче към записалите се в НПМГ - кога е родителската и лагера, че ние искаме да изкараме летни курсове и ако може да нагласим ангажиментите да не съвпаднат, ще бъде добре.
Още нещо - отпусното от старото училище ще ни трябва ли за записването?

Утре като ходим с детето да се записваме ще пиша и аз.  Peace

# 672
  • Mladost
Приети и записани в НГДЕК. Край на сагата Peace

Честитооо!

# 673
  • Пловдив
но на малкия нямаше да му стигне за ЕГ Пловдив ( за ЕГ Иван Вазов му стига)

newsm78 Извинявай, но кои езици сравняваш в двете гимназии. И за немски и за английски в ЕГ Иван Вазов минималния бал за момчета на първо класиране е по-висок от този в ЕГ Пловдив. newsm78
Сигурно аз нещо не съм в час???

# 674
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
 В съседната тема се обиждат на "даскал"  Mr. Green
Защо така  Joy На мен това ми е любима дума  Wink Предпочитам да си я превеждам като произлизаща от "дъска" и "кал", и какво са правили и давали тези хора на децата в онези времена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт