Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 59 716
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък упорито твърдях,че миялна не ми трябва, и отказах, когато мъжът ми искаше да купим през далечната 1993-4. Голяма патка съм била.
и аз съм дрънкала подобни глупости...

# 556
  • Sofiq
Винаги след купон или гости в къщи ми е било много омразно понеже половинката винаги заспива преди мен и миенето познайте за кой остава. Всички хиляди чаши, чинии, прибори, тави и прочие. Много мразя да остават мръсни съдове за следващия ден и се изкривявах да мия до никое време по нощите. Е познайте сега от както имаме миялна дали ми пука  Mr. Green

# 557
Ние затова на купон слагаме пластмасова посуда..Ще ме извиняват приятелите ни амасме от мързеливите Simple Smile Но пък и сами събираме добра бройка чинии за миене Simple Smile Ей, така ме успокоихте за добрия ни избор,че чак вече ми се иска да я пробвам  Mr. Green

# 558
Здравейте!! Вчера си взех Тази съдомиялна. Много спонтанно стана пазаруването. Надявам се да съм направила добър избор  newsm17

Ние имаме същата, много съм доволна. Даже беше в промоция като я купихме за 499 лв мисля. Хубавото е, че долната кошница за съдове, по-точно за чиниите се регулира и там можеш да поставяш хубаво легнали тавите. По всяко време можеш да си я спреш на пауза и да променяш програмата. Сигурно всички имат тази опция, не съм толкова запозната, но на мен често ми се налага да добавя съд, който съм забравила и много ми харесва, че копчетата не се натискат така лесно, защото малкия обича да натиска копчета докато работи машината.
Да ви е честита!

# 559
 Hug Hug Благодаря ти много!! И вие със здраве да си я ползвате!!

# 560
Аз съм с Беко 6833. Нямам никакви забележки към миялната, поне засега. Дано и за в бъдеще да нямам проблеми, но я имам съвсем отскоро.

# 561
Абе, хора, къде изчезна Дедо? Никакъв го няма...

# 562
Здравейте!! Вчера си взех Тази съдомиялна. Много спонтанно стана пазаруването. Надявам се да съм направила добър избор  newsm17
Точно тази Beko имам от 7 месеца и се счупи едно копченце за пускането на програмата .3ти месец чакам да го оправят от сервиза ,че не подлежи и на сервизно обслужване.Натискай внимателно и се моли пластмасата да е по здрава.Сервизите в БГ са уникални,винаги трябва да търсиш комисията за защита на потребителите за да се оправи проблема.

# 563
  • Sliven
Здравейте, да се запиша и аз в темата, че вече втори път пускам моето ново "чудо" на техниката Simple Smile
От първото миене останах доволна (ползвах таблетката подарък) - съдовете бяха чисти и сухи, но тази вечер сякаш съжалих, че хвърлих толкова пари Sad Извадих ги целите мокри и с неизмити остатъци от храна макар, че я бях пуснала на интензивната програма на 70 градуса. Моля, посъветвайте ме, че не знам дали аз не правя нещо както трябва.

# 564
  • Балчик
Мен безкрайно ме учудват думите- "много мокри", вече много мнения такива прочетох. Аз никога не съм се сблъсквала с такова чудо, овен на програмата "Изплакване", което си е нормално. Или представите ни за мокри са различни, или нещо машините ви не са в ред. Rolling Eyes

Чинии, прибори и чаши излизат съвсем сухи. А пластмасови и тефлонови съдове- мокри, тенджери и тави с няколко капри тук-там останали по дръжки и извивки. Това е нормалното положение, при вас различно ли е?

dida78g, нареждай съдовете правилно и проверявай дали се върти перката, вероятно нещо е  пречило.

# 565
  • Варна
Във връзка с мокрите съдове - наскоро приятели се оплакаха от същото. Не знам какви са ви машинките, при тях се оказа, че не изчакват докрай програмата. Машината им е за вграждане и без външен индикатор и понеже при сушене вече нищо не се чува, те решават, че е приключила и ... изненада, вътре всичко е мокро  Laughing Вече нямат проблем с мокрите съдове   Wink

# 566
  • Пловдив
Мокри са и вдлъбнатите дъна на някои чаши, там си се събира вода.

# 567
И при мен има вода само в ръба на обърнатата тенджера примерно, или на дъното на чашите  Peace

Точно тази Beko имам от 7 месеца и се счупи едно копченце за пускането на програмата .3ти месец чакам да го оправят от сервиза ,че не подлежи и на сервизно обслужване.Натискай внимателно и се моли пластмасата да е по здрава.Сервизите в БГ са уникални,винаги трябва да търсиш комисията за защита на потребителите за да се оправи проблема.
Ако машината ти е в гаранция, нямат право да ти задържат уреда за повече от месец. Ако това се случи, искаш нов уред, а ако нямат наличен такъв са длъжни да ти възстановят сумата за него  Peace

# 568
И аз мисля,че трябва да ти или ремонтират копчето, или да ти сменят машината..

Аз пък напоследък забелязвам,че миялната на майка ми (електролукс) започна да не измива хубаво. Ползва едни и същи таблетки ( от Лидл), а чиниите не се измиват хубаво. Чудя се да сменим ли хапчетата и с какви?

# 569
Karola, машината почиствана ли е с препарат за миялни? Ако е, преди колко време? Защото и нашата беше взела по- да не мие, освен миризмата, цяла година работи без почистване и като взехме препарат за почистване, пуснахме я празна на 70 градуса, както си е указано, та после така чудно се разми! Пълнят се маркучи, канали, пръскалки, може от това да е.

Общи условия

Активация на акаунт