Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 59 725
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!! Вчера си взех Тази съдомиялна. Много спонтанно стана пазаруването. Надявам се да съм направила добър избор  newsm17

# 541
  • Русе
Здравейте!! Вчера си взех Тази съдомиялна. Много спонтанно стана пазаруването. Надявам се да съм направила добър избор  newsm17

Според мен да, 6-7 г имах такава, но за пълно вграждане, работи изключително добре и безотказно. Със здраве да си я ползваш.

# 542
Благодаряя!! Дано почна скоро да си я ползвам,че гнездото още се строи Simple Smile

# 543
  • Пловдив
Каролка, честита ти придобивка със здраве да си я ползваш!

# 544
Благодаря! Мъжът е най-доволен,защото той беше разпределен на миенето на чиниите у дома  Laughing Вече имаме отмяна Simple Smile

# 545
  • Русе
Благодаря! Мъжът е най-доволен,защото той беше разпределен на миенето на чиниите у дома  Laughing Вече имаме отмяна Simple Smile

А аз като бях малка (преди 25 г. някъде) и имахме разпределение на задачите и трябваше да мия чинии казвах на майка ми, че ще си намеря мъж, който да ми купи миялна (не знаех, че съществуват изобщо). Та така, уредих се с такъв мъж.

# 546

А аз като бях малка (преди 25 г. някъде) и имахме разпределение на задачите и трябваше да мия чинии казвах на майка ми, че ще си намеря мъж, който да ми купи миялна (не знаех, че съществуват изобщо). Та така, уредих се с такъв мъж.

Meggysan, това много ми хареса Joy

# 547
  • Русе
Самата истина, сега след дълго ползване на миялната, майка ми все още ме бъзика. А на всичкото отгоре беше изненадващ коледен подарък. Въобще всичко около тази миялна е интересно в моя живот. Simple Smile

# 548
  • Балчик
Аз пък упорито твърдях,че миялна не ми трябва, и отказах, когато мъжът ми искаше да купим през далечната 1993-4. Голяма патка съм била.

# 549
  • Русе
Голяма патка съм била.

Нали Wink Wink

# 550
  • Paris, France
Аз пък докато живеех отглеждана от мама или нейните родители въобще не разбирах нуждата от перални и миялни и даже не знаех как се пускат. За мене това бяха ненужни уреди заемащи излишно място на което можеше да се побере един гардероб в който да си нареждам парцалки и обувки, които като хвърля мръсни се озоваваха незнайно как чистички на простора. Не разбирах защо мъкнеха и прахове за пране и миене от чужбина. А сега аз нося на майка препаратите за миялна  Joy Joy Joy Joy

Жестоката действителност ме удари, когато заминах да живея съвсем сама и посред зима останах без палто след изпиране в пералня на 90°. Съквартирантът пък остана без маратонки след 3 часовата им дезинфекция на 80°. След седмица в къщата не остана кьорав пластмасов съд в който да си притопляме храна. Всички гуми и пластмасови приставки за блендери, тенджери и подобни бяха смачкани до безподобие в миялната. Върхът беше един черен чугунен тиган и подобна тенджера, които решихме да измием в миялната. Е, няма подобна ръжда. Алуминиевата тенджера под налягане няма да казвам на какво заприлича. чиниите си се бяха обезцветили още преди ние да се нанесем.

Аз миех всички биберони на сина ми на ръка от страх да се не разтопят в миялната. По 10 на ден а той само от биберон ядеше до 2 годишен. Като си спомня се изприщвам.

Спомням си с носталгия за старите перални и миялни. Сегашните са наистина леки за употреба и майка ми в новата си мие и сребърни прибори. Нещо за което тъгувам е, че в старите миялни всичко се измиваше както и да го сложиш. В сегашните икономични и по-дълбок тиган да сложи човек изправен - не се измива вътре горе а в старите си се миеше като поп, че и тенджерите.

Благодарна съм, че като купувахме новата машина майка ми и приятелки ме отказаха от идеята да взема тясна. Преди 20 години машина с едно чекмедже я пълнех за седмица а сега голямата я пускам почти през ден  hahaha

# 551
И аз искам голяма миялна ама нямам място за нея. Ще се нагодим някак,само да заживеем веднъж в този апартамент. Благодаря ви, че ме успокоихте за миялната. Много ми беше притеснено. Не обичам да купувам техника, сакън дан съ мина, дето се казва  Laughing

# 552
  • Paris, France
KaRoLa, аз за да сложа миялна тук се озовах почти без долни шкафове. Имам само две чекмеджета едно над друго широки около 40 см и малко място в шкафа под мивката. Моята кухничка е малка а там е и пералнята и ако бях взела 60см пералня нямаше да имам нищо долу освен шкаф под мивката или трябваше да слагам шкафове на отсрещната страна и едвам да минавам. Не съжалявам. Ако сега правех кухня нямаше и плот да сложа и щях да карам на един индукционен котлон като майка. Можеш да опиташ да прередиш уредите или да я вмъкнеш в шкаф. Живяла съм 7 години в жилище с кухня 1.20м на 1.20 с два котлона, комбинирана микровълнова над мивката, тесен хладилник до нея и миялна под мивката. И нищо не ми липсваше и готвех всичко, което готвя и сега, че и повече. Намери начин, определено си струва. Отиди по магазините и мери! Все има някоя по-плитка. Не са всичките еднакви даже и на височина!!!!!! Виж тази, дълбока е 54см :

http://www.cdiscount.com/electromenager/lave-vaisselle/oceanic-l … ocealve1245s.html

Тази и тя е долу-горе толкова и е страхотна, по-добра не съм виждала:

http://www.cdiscount.com/electromenager/lave-vaisselle/beko-d883 … 690842362064.html

Ориентирайте се към такива, които се обличат! Успех   bouquet

# 553
Ама нямам за кога вече аз Simple Smile Имам всичко вече... Имам си уредите, само чакам  шкафовете да дойдат и хухнята е готова.. Купих си миялната вече.. Благодаря за съвета!!

# 554
  • Paris, France
Амииии, честито и със здраве да си я ползуваш и дълго да ти служи. Избраната е много хубава и мие много добре. Голям фен съм на миялните на Беко.

Общи условия

Активация на акаунт