Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 59 736
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Портокал, при мен е около 64 см.

# 526
  • Пловдив
Имам нова помощничка Беко от големите за вграждане и съм много доволна. Много по-безшумна от Медия и по-икономична. Ползвам био таблетките, доволна съм и все още не мога да се реша да ги сменя с Финиш.

# 527
Имам нова помощничка Беко от големите за вграждане и съм много доволна. Много по-безшумна от Медия и по-икономична. Ползвам био таблетките, доволна съм и все още не мога да се реша да ги сменя с Финиш.

Щом си доволна, защо ще ги сменяш?

# 528
  • Пловдив

По препоръка на приятели. Всички твърдят, че Финиш са най-добрите.

# 529
  • Пловдив
Някой от тия приятели да ти даде 2-3 да ги пробваш. Разменете по няколко таблетки.

# 530
От 2-3 таблетки може да прецениш само дали добре измиват,а не и дали драскат стъклото или избледняват рисунките.

# 531
  • Пловдив
Портокал, при мен е около 64 см.

Sourcherry, благодаря! Идваме май на косъм. Имам чувството, че докато не вземем една и не пробваме да я напъхаме под въпросния плот, няма да стане колкото и да меря. Просто при нас всичко е на мм.
Не знам само ако не пасне, дали може да я върнем и да ни върнат парите...

# 532

По препоръка на приятели. Всички твърдят, че Финиш са най-добрите.

ние от Финиш минахме на екологични, ти обратно Laughing

# 533
Портокал, имай предвид, че около 62 см., заедно с маркучите е съвсем реално.
Искаш ли да премеря колко см. "изяжда", когато е отворена вратата на машината докрай?
Че май това ти е важно, предвид фурната Simple Smile.

# 534
  • София
Привет , отдавна не съм писала в темата. Имам проблем с миялната от време на време остават дребни части от храната след измиване по стените и врата на миялната, съдовете са чисти.
В месеца поне веднъж чистя филтъра макар, че той е с някаква функция за самопочистване и може и по рядко да го чистя / в повечето случай даже е чист/ на 2/3 месеца я измивам и с препарат за почистване на съдомиялни. Този проблем ми се появи от както започнах да ползвам таблетки ако има някакво значение това , ама не ми се вярва.ю

# 535
  • Пловдив
Има значение КАКВИ таблетки, а не че са таблетки Mr. Green

# 536
Привет , отдавна не съм писала в темата. Имам проблем с миялната от време на време остават дребни части от храната след измиване по стените и врата на миялната, съдовете са чисти.
В месеца поне веднъж чистя филтъра макар, че той е с някаква функция за самопочистване и може и по рядко да го чистя / в повечето случай даже е чист/ на 2/3 месеца я измивам и с препарат за почистване на съдомиялни. Този проблем ми се появи от както започнах да ползвам таблетки ако има някакво значение това , ама не ми се вярва.ю

странно е да остават само по стените и вратата, а по съдовете не. Когато ми се е случвало да съм миела с некачествени таблетки са оставяли частици, но и по съдовете.

# 537
  • София
Таблетките са на Финиш.

# 538
  • Пловдив
Портокал, имай предвид, че около 62 см., заедно с маркучите е съвсем реално.
Искаш ли да премеря колко см. "изяжда", когато е отворена вратата на машината докрай?
Че май това ти е важно, предвид фурната Simple Smile.

Благодаря ти, но проблема ми е дали вратата на фурната ще може да се отвори, когато миялната е затворена Simple Smile Двата уреда се падат от двете страни на един ъгъл и ако миялната излезе много напред, няма да се отваря фурната. Просто някога като е мислено, не е имало фурна там, която сега е вградена, но все пак малко напред (копчета, дръжка). Иначе преди години е имало миялната там, но както казах фурна не. Ще видим какво ще стане, уикенда пак ще обиколя магазините с метъра Simple Smile 

# 539
Дано успееш с мерките!

Общи условия

Активация на акаунт