Моля ПОМОГНЕТЕ. Ин Витро

• 1 231
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, Майки. Искам да ви разкажа защо правя тази тема и ако можете да ми помогнете. Искам да кандидатствам за фонд за ин витро във някоя клиника или болница. Но за сега навсякъде искат нито един от партньорите да няма задължения към държавата, но един от нас има. Знаете ли къде мога да отида където това няма да ни попречи да се радваме на едно малко създание както всички останали? Благодаря ви за отделеното време. Благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 13:21 от Diyan Velkov

# 1
Това в България ли  newsm78
За фонда никой не ти иска тестето с платените данъци.
Искат документи удостоверяващи, че имате проблем. Налозите не са от тях Peace

# 2
Да в българия. Пише че кандидатите не трябва да имат задължения към държавата..

# 3
Дай да видя текста.
Като скоро преминала през взимане на заповед не са ми искали подобно нещо.

# 4
  • СОФИЯ
Ами нещо сигурно си се объркал, аз кандидатствах миналата година и имеме семейно 2 бр. кредити, но никой и по никакъв начин не ни попита това и няма в документите който се подават къде да се отбележи тази подробност. Влез в сайта на ФАР и прочети всички необходими документи който се изискват. А между другото в кой клиника сте, правили ли сте изследвания, процедури  newsm78

# 5
  • София
Има си тема за ФАР http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654224.0
Обърнете се към клиника за репродуктивно здраве, която работи с Фонда, те Ви изготвят документите и никой не Ви проверява за платени данъци и т.н.

# 6
Да не бъркаш "поставяне под запрещение" със "запор на заплата"? Rolling Eyes newsm78
(Това във връзка с декларациите, че не сте поставени под запрещение)

# 7
  • София
Да не бъркаш "постяване под запрещение" със "запор на заплата"? Rolling Eyes newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 8
  • София
май работата стана малко 'гузен негонен бяга'  newsm78

# 9
Да не бъркаш "постяване под запрещение" със "запор на заплата"? Rolling Eyes newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Що се смееш сега? Mr. Green Ми може така да си е помислил човека Crossing Arms Whistling

# 10
Или човека вече е строен чинно на опашка в данъчното  newsm78

# 11
А според мен може да означава и че единият от двамата няма здравни осигуровки.
Само че повечето клиники май не работят въобще със Здравната каса и това няма никакво значение. Май и за кандидатстване към Фонда няма такова изискване.

Diyan Velkov, вие сами ли решихте, че искате инвитро или вече имате всякакви изследвания и са ви насочили към инвитро? Защото от поста ти изглежда да е първото, ама преди инвитро има много изследвания и процедури, които могат да се опитат. Насочете се към специализирана репродуктивна клиника - там ще ви обяснят всичко.

# 12
Това е статия за подпомагане от Община Пловдив , в нея става въпрос точно за това.
http://www.gustonews.bg/?page=article&instanceID=19295&F … 6d2d0faa418e103ef

# 13
Диян май трябва да внесе яснота какво точно има предвид под "кандидатстване за фонда". Едно е да кандидатстваш във ФАР, съвсем друго е в общината за помощ (като тази помощ въобще е доникъде що се касае ин витро) Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт