Минерален басейн в планината - къде?

• 205 210
  • 516
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да попитам - басейните в Римска баня са само закрити, с изключение на бебешкия, или сега лятото ги откриват?

ПП Колебая се между Римска баня и Аквилон за септемврийските празници, аз предпочитам да има и открит басейн, че не обичам да кисна във водата, а децата не мога да ги изкарам от там

# 286
Басейните в Римска баня са открити през лятото и закрити през зимата, просто с покрив. Единия е с плъзгащи се стъкла, детския това и по плиткия, а големия е с махнати плоскости през лятото. Бебешкия е открит и се пълни всеки ден Peace

# 287
  • София
Благодаря ти много   bouquet

# 288
Да попитам за Белчин гардън-дали може да се ползва само открития басейн срещу заплащане?

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 16:24 от Наоми

# 289
  • Sofia
Да попитам за Белчин гардън-дали може да се ползва само открития басейн срещу заплащане?

Може да се обадите да попитате в хотела.

# 290
  • София

По спомени от преди две години може да. Мисля, че се плащаше около 7 лв. на човек. Ние сме ползвали СПА центъра им срещу заплащане и всичко се ползваше срещу 25 лв. на човек. Външния не сме го ползвали тогава, защото бяхме зимата, но вътрешния се ползваше.

# 291
  • Sofia
За Белчин гардън - информацията ми е от миналата година - да може, стига да не е покрит капацитета на басейна- т.е. правете си резервация, особено уикенд.

# 292
  • Пловдив
Запис - Балкана ни е близко, е не колкото Родопите, но прехвалената спа столица - Велиград ми е омръзнала.

# 293
  • Русе
  Някъде къмпинг за каравани около минерален басейн знаете ли.

# 294
  • Перник
Да попитам - басейните в Римска баня са само закрити, с изключение на бебешкия, или сега лятото ги откриват?

ПП Колебая се между Римска баня и Аквилон за септемврийските празници, аз предпочитам да има и открит басейн, че не обичам да кисна във водата, а децата не мога да ги изкарам от там

Единствения напълно открит басейн по време на нашия престой 18-22.08 беше бебешкия. Мисля, че в него не слагат препарати, защото се изпразва всяка вечер и се пълни отново сутрин. Другите 2 басейна бяха с покриви от поликарбонат. Стените бяха почти напълно отворени.

# 295
Някой беше препоръчал Ивелия Спа:
https://www.facebook.com/spahotel
Хотелът е нов, с чудесна градина, голям и бебешки басейн, паркинг и хубави стаи с тераси, а апартаментите са без тераса.
Закуската е компле или 5-6 вида сандвичи, омлет.
Обедно меню на много ниски цени (мусака от тиквички беше 2.60), големи салати и уникално вкусни пици на пещ.
Персоналът много се старае.
Басейнът не е минерален, подгрява се със слънчеви батерии и беше чист, което за мен е много важно. Селото е на 6-7 км от Гоце Делчев, който е прекрасен град! Не съм виждала толкова добре поддържан градски парк като техния!

# 296
Някой беше препоръчал Ивелия Спа:
https://www.facebook.com/spahotel
Хотелът е нов, с чудесна градина, голям и бебешки басейн, паркинг и хубави стаи с тераси, а апартаментите са без тераса.
Закуската е компле или 5-6 вида сандвичи, омлет.
Обедно меню на много ниски цени (мусака от тиквички беше 2.60), големи салати и уникално вкусни пици на пещ.
Персоналът много се старае.
Басейнът не е минерален, подгрява се със слънчеви батерии и беше чист, което за мен е много важно. Селото е на 6-7 км от Гоце Делчев, който е прекрасен град! Не съм виждала толкова добре поддържан градски парк като техния!
Снимките от хотела не са лоши, ама никъде не видях снимани стаите! И май нямат сайт, за да погледна там.

# 297
Брошура на това място видях при предпоследното ни пътуване. Прилично изглеждаше, но наистина не може да се добие пълна представа без да има сайт.

# 298
Ние бяхме в стая със спалня и 3 легла, имаше две нощни шкафчета, гардероб, бюро и мини бар, шкафче за багаж. Съжалявам, че не направих снимки. Всичко е съвсем хубаво, нямам забележки към базата.
Цената беше около 58 лв. на ден за трима ни със закуска и ползване на всички удобства на хотела.
Казаха ни, че имат още един хотел на яз. Доспат и тепърва предстои пускане на сайтове на двата обекта.

# 299
Ние бяхме в стая със спалня и 3 легла, имаше две нощни шкафчета, гардероб, бюро и мини бар, шкафче за багаж. Съжалявам, че не направих снимки. Всичко е съвсем хубаво, нямам забележки към базата.
Цената беше около 58 лв. на ден за трима ни със закуска и ползване на всички удобства на хотела.
Казаха ни, че имат още един хотел на яз. Доспат и тепърва предстои пускане на сайтове на двата обекта.
А, това за язовира също е интересно. Ще следя.

Общи условия

Активация на акаунт