Минерален басейн в планината - къде?

• 203 580
  • 516
  •   1
Отговори
# 90
Имах и аз едни такива съмнения...
Ние затова си ходим само на минерални. Разчитай ти, че някой ще се хАби да топли допълнително... Laughing
Те са за Агенция за закрила на потребителите- едно пише в рекламата им на сайта, друго правят. Направо са за глоба.

# 91
  • Варна
Имах и аз едни такива съмнения...
Ние затова си ходим само на минерални. Разчитай ти, че някой ще се хАби да топли допълнително... Laughing
Те са за Агенция за закрила на потребителите- едно пише в рекламата им на сайта, друго правят. Направо са за глоба.

Да, водата била достатъчно топла, 25-26 градуса и била с постоянна Т Close И как така е постоянна, като сутрин и вечер е доста по-хладно  Thinking Преди години ходихме в едно комплексе "Край реката" до Троян, там хем го затопляха с колектори, хем го завиваха вечер и пак беше студен за мен, пък за Априлци не знам.
В Панорама обаче, където ходихме миналата година наистина го затоплят с колектори, и то с достаааа на брой и големина, така че басейна наистина беше с много приятна Т. Peace

# 92
Сега звънях в х-л Фея да попитам за варианти за нашето семейство-двама възрастни с 2 деца на 12г. и 6г. и една не особено любезна дама ми обясни,че единствения вариант за нас бил апартамент, за който щели да направят изключение да ни пуснат,понеже сме били с две деца,едното от които е на 12г.,а те настанявали в апартамент или с по-малки деца или с едно дете до 18г. Цената за вечер за семейството ни е 140лв. за нас+30лв. за голямото дете + 20лв. за малкото дете,т.е. 190лв. на вечер   и забележете  с компромис,който щели да направят,направо нямам думи Shocked

# 93
Сега звънях в х-л Фея да попитам за варианти за нашето семейство-двама възрастни с 2 деца на 12г. и 6г. и една не особено любезна дама ми обясни,че единствения вариант за нас бил апартамент, за който щели да направят изключение да ни пуснат,понеже сме били с две деца,едното от които е на 12г.,а те настанявали в апартамент или с по-малки деца или с едно дете до 18г. Цената за вечер за семейството ни е 140лв. за нас+30лв. за голямото дете + 20лв. за малкото дете,т.е. 190лв. на вечер   и забележете  с компромис,който щели да направят,направо нямам думи Shocked
Да, там са отвратително нелюбезни, а последните цени, които видях на сайта им ме втрещиха. Посещавала съм хотела и съм със смесени чувства - СПА центърът е малък, но добър и дотам. Но не помня цени, обаче със сигурност не са били такива като сега. И никога не бих дала толкова пари за нощувка, макар и на полупансион. Последният път в ресторанта не пожелаха да ни прехвърлят сметката на името на стаята, защото "така не взимали бакшиш" - оставихме им разбира се, но не е това начинът да си го поискаш. Накратко, аз бих казала в твоя случай, че не се нуждая от техния компромис и бих потърсила друг вариант.

# 94
А, скъпо е това, според мен. Ходих за последно през зимата, но в стая двойка. Цени не помня, но бяха човешки със сигурност. СПА-то си беше хубаво, аз бях доволна от него и от храната. Беше по време на Коледните пости и имаше съобразяване и с такива, като мен.  Simple Smile

# 95
За мен също е страшно скъпо и на цялата тая скъпотия да ми кажат,че щели да направят изключение да ни настанят в апартамент, вече беше върха.Офертата им е само на база закуска и вечеря,аз например на искам да се обвързвам с вечеря.В хотел Дива звънях,то е софийски телефон от сайта,който пусна Алокация,но там цените са сгрешени,момичето,с което разговарях ми каза,че за апартамент за 5 нощувки за нашето семейство е 515лв.-нощувка + закуска,а в сайта им тази цена е посочена за 4 нощувки, да го имате предвид ако някой се е насочил  за там Simple Smile

# 96
  • София
Фея вероятно са на принципа - като закъсаме зимата, сме любезни, като сме претоварени лятото - не цепим басма Wink

# 97
При тази конкуренция на СПА хотели ще им се наложи много скоро да се научат да "цепят басмата" Вижте само ваучерите от колективните оферти.....

# 98
Скорошни отзиви от Панорама Априлци някой да има?

# 99
В съседна тема се коментира в момента х-л "Панорама" в Априлци и по-точно, че имало много оси там: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720973.15

# 100
Здравейте! Пропуснала съм тази тема, за това ще копирам поста си тук от друга, която пуснах Simple Smile

Засилили сме се към Катарино за няколко дни. Цените на сайта едни, по телефон - други. Предложиха ми комплимент - 47 лв на човек за двойна стандартна стая + закуска и вечеря Shocked Цената меко казано ме изуми и ме накара да се замисля, дали всичко там е наред  Laughing Ще сме с две деца  на 5 и 1.5 години .... та споделете отзиви, ако скоро сте ходили  Smile Не ми се иска да остана разочарована, а време не остана за резервация. Държим на топъл басейн за децата и хубава храна, чистия въздух и спокойствето из планинските курорти са ясни.
Благодаря!

# 101
  • София
Наши близки бяха в Катарино пролетната ваканция и го похвалиха горещо. Не знам подробности, обаче  Peace

Бях го забравила, ще си го сложа в списъка, благодаря че ми напомни  Simple Smile

# 102
Да питам и аз- интересува ме комплекс Градина в Огняново. Споделете лични отзиви, ако имате такива.

# 103
  • Китна Тракия
Старозагорски минерални бани:
Най- харесвам Армира, като съотношение качество- цена. Калиста е скъпичък и за мен парите горница не си струват, но това си е лично мое мнение. Извор също не е лош и е по- евтин. И трите са с басейни и СПА центрове.
Храната им е скъпа, но не е задължително да се ползват ресторантите им. Препоръчвам да се храните в Щастливците. Там също може да се отседне и да се плаща само басейн за така посочените три хотела.

Армира:
http://www.armirahotel.com/

Калиста:
http://www.spahotelcalista.com/

Извор:
http://www.izvor-hotel.com/
Имайте предвид че в хотел Извор водата в басейна не е минерална. Сигурна съм в това защото ноември 2011 бях там на семинар.

Ако питате мен, мин. вода на СТЗ бани можете да намерите само в ... обществената баня, ако все още работи... Мястото като природа е прекрасно, но ме е яд, че толкова години не се направи нещо за атрактивността му като дестинация....

# 104
  • с/у ОколоМръсТното
http://minkovi-bani.ogosta.com/index.php
още едно предложение.
дано ви допадне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт