Отговори
# 60
Добро утро, момичета Simple Smile
Как е петъчното настроение?
Снощи ходихме на театър с доста приятели. Гледахме "Секс, наркотици и рокендрол", МНОГО хубава постановка. Така съм се смяла, обаче на бебчо май хич не му беше смешно.  Имаше моменти, в които актьорите свиреха на пиано и китара и пееха. Колоните бяха много усилени и да не ви казвам какви шутчета следваха.  Личеше си, че не му е приятно.
Хайде пожелавам ви усмихнат и слънчев петък Simple Smile   Nature Sunny

# 61
Юле звучи направо приказно там,радвам се че си останала доволна,пък и като се има предвид че още ходиш на работа си го заслужаваш!Хети,ти няма ли да можеш да се класираш в събота с нас,че нищо не каза до сега?

# 62
Добро утро, мамчета!
Кафето е изпито и закуската изядена и пак налиния съм в офиса  Simple Smile
Само дето днес се събудих с някакво напрежение в главата и все още не се чувствам комфортно.

Шушулче, Цветенце количките са супер, със здраве да си тикате бебешоците.

Juleto добре се завърнала от почивката. И аз вече с нетърпение си чакам моята отпуска че имам нужда от почивка.

Желая ви лек ден!

# 63
  • София
Набързо казвам,че сме ок.Много адачи имаме.Утре сме на сватба,в поноделник пращам малчо на море с баба му и дядо му,а самите ние отиваме при тях н четвъртък и сега има сто неща за правене.Кой знае кога ще се включа активно в темата.
На всички с прегледи много стиснати палци.Весела среща утре и на всички спокойни дни и повече почивка!:)

# 64
Добро утро момичета, някой ще се записва ли за лекций в The Mall за 27 юли в София?

# 65
Ами ние се записахме за МД на 02.07,а в Мола каква е темата?

# 66
ето линк и за мола на стамболийски за месец юли и август
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561223.0
иначе в the mall темата за 27 юли е развитие на плода по гестационни седмици

# 67
Добро утро мами.
Завиждам ви благородно за лекцийте и срещичките  Blush
Аз вчера да ви кажа какво направих. Извадих всички най-бебешки дрешки, които имам и с майка преровихме, изхвърлихме около 2 чувала, останаха пак толкова гора-долу. Направих го с цел да видя какво имам и какво да купувам, тъй като от батковците доста неща си имам, но пък е минало и доста време. Е оказа се, че имам дрехи дори в повече  Crazy, тъй че сега ще  купувам само нещо, което много много ми хареса.

# 68
Мерси миличка,не ми се ходи сама иначе бих отишла с удоволствие.

# 69
Аз от края на юли започвам да ходя че до тогава съм на работа и няма как всички лекций са в работно време иначе ми се ходи много

# 70
Ох да ви се оплача...за пореден път успяха малоумниците от работата да ми вдигнат нервите и то с техните глупости, като да мога да огрея на 100 места и да знам всичко, кога какво било станало. Направо не ги издържам вече.  newsm45  Вече сериозно започвам да обмислям варианта за един болничен, поне за седмица, да си почина от глупости... Извинявайте, че ви занимавам с глупости, но в този момент трябваше да споделя с хора, които наистина биха ме разбрали.  Hug

# 71
А аз да се похваля - снощи бебчо за пръв път ритна така силно, че да бъде осезаемо и от околните, а не само от мен. Майка ми и сестра ми го усетиха и много се зарадваха, а племенникът, който е на 3 години, твърди, че също го бил усетил, но много-много не му вярвам, защото точно тогава аз нищо не усетих, ама карай. Хубав ден!

# 72
Честит празник на именничките!(Ако имаме такива) Да сте живи и здрави! Simple Smile

# 73
Добро утро мами.
Завиждам ви благородно за лекцийте и срещичките  Blush
Аз вчера да ви кажа какво направих. Извадих всички най-бебешки дрешки, които имам и с майка преровихме, изхвърлихме около 2 чувала, останаха пак толкова гора-долу. Направих го с цел да видя какво имам и какво да купувам, тъй като от батковците доста неща си имам, но пък е минало и доста време. Е оказа се, че имам дрехи дори в повече  Crazy, тъй че сега ще  купувам само нещо, което много много ми хареса.
Добре си направила. Аз също мисля да направя така, но към август месец. Тъй като първото ми е момиче, а зълвами има момче и момиче, отварях архивите с дрехи и ще видя какво мога да ползвам, за да знам какво да докупувам.

Андреа Селесте и моят бебок снощи започна да рита силно, и баща му за първи път го усети, а и то си личеше и без да си слагам ръката. Каката я намя и него видя, тя още не го е усещала ама довечера отиваме при нея и ако пак така ритка ще му се зарадва. Тя все ме пита ритка ли бебето и аз все като и кажа да, тя много се притеснява да не ми направи нещо.

# 74
Здарвейте, мами!!!Толкова много сте изписали за 1 ден!!!
Честито и на всички именници и да са живи и здрави!!!
Имам да наваксам 10 страници, ама исках да споделя какво ми се случи снощи.Пак ходихме до стадиона и си правих обиколките.Като седнах да почивам нещо ме присърбя крака и се почесах.Като погледнах имаше кръв и място от ухапано.Не е комар, защото не ме сърби и се притеснявам да не е бил кърлеж и да съм му откъснала тялото, пък главата да е останала.Като се прибрахме го намазах със спирт.Сега продължава да си личи мястото на ухапаното и е червено около него.Някакъв съвет какво да правя?
Вече имам чувството, че трябва да си стоя само в къщи и никъде да не излизам. Cry
Надявам се не съм помрачила деня ви с моите оплаквания, ама хората около мен само ме упрекват, че се шашкам за глупости и не срещам разбиране от тях!!

Общи условия

Активация на акаунт