Особености на женската душа

• 8 728
  • 87
  •   1
Отговори
# 45
Аз пак да попитам, като недочела - като бивша девственица, имам ли душа или не? И ако не, къде следва да си я потърся?
Ох, и аз се замислих къде е моята душа.   Laughing
Май е при този, който ни е бил първи.
Но ако той е бил под 21 години май душа нямат и двамата.  Crazy

Цитат
Съвсем обективно погледнато мъжът преди да стане на 21 година също няма някаква особена индивидуалност, но на 21 година, той придобира индивидуалност, която съответства на неговия дух и досегашно развитие.

Жената придобива своята индивидуална душа по времето на първия полов акт и тази душа е отпечатък от душата на мъжа. По време на първия полов акт тя възприема неговия начин на индивидуално взаимодействие към света и отношение към света (енергийно, на несъзнавано ниво). Затова пъврият полов акт на жената е толкова важен за нея. Първият мъж е най-важен. Ако той е негодяй, развейпрах и негодник, това ще се отрази на душата на жената и ще ограничи възможностите й за духовно развитие. Ако той е светъл и духовен, тя ще получи най-добрия дар. Затова едно време е имало правото на първа брачна нощ, когято жрецът на племето е имал правото на пръв сексуален акт. Но тогава са били времена, когато жреците наистина са били жреци и високо-духовни хора, от които всяка жена би желала да получи своята душа.

Ясно е, че жена, която няма полов акт, няма своя индивидуална душа. Също така е ясно, че този процес на индивидуализация носи много особености и противоречия. Жената е представител на колективната женска душа на Природата, има свое възпитание в семейството, а освен това върху нея се слага отпечатъка на душата на първия й мъж.

# 46
Естел, мерси, изясни ми се.  Mr. Green

Ако той е светъл и духовен, тя ще получи най-добрия дар. Затова едно време е имало правото на първа брачна нощ, когято жрецът на племето е имал правото на пръв сексуален акт. Но тогава са били времена, когато жреците наистина са били жреци и високо-духовни хора, от които всяка жена би желала да получи своята душа.

Представям си жрец, обездевствил де що девойка се е родила из племето. Стабилен опит в духовното общуване ще да има, как да не поискаш да си обмениш душа с него.  Mr. Green

# 47
Аз пък съм фен на друга извадка от духовната литература. Според Ошо мъжът трябва да преживее по-голямата част от сексуалния си опит между 14 и 21 годишна възраст, когато има най-много сексуална енергия. След това- бракуван, или може само да е жрец-дефлоратор.

Девствениците всъщност са зомбита.

# 48
Малиииии, тази тема е съвсем в съзвучие с онази за гей-парада... Що душа се прелива при гейовете - ехееей, от единия, в другия, че и обратно,  и така по няколко пъти  Whistling

Или душата има свойството да влиза само вагинално? Моля да го уточните, важно ми е  Praynig

# 49

Или душата има свойството да влиза само вагинално? Моля да го уточните, важно ми е  Praynig

Важното е да си (по)срещнал/а "дървото на живота"  пък как не вярвам да е от значение. Flutter

# 50
  • волно калдъръмче
Важното е да си (по)срещнал/а "дървото на живота"  пък как не вярвам да е от значение. Flutter

Мъже целуват дървото на живота  Crazy
Цитат
“Хайде сега, целувай дървото на живота, та да ти е жива и здрава мъжката сила”

От тема за особеностите на женската душа стана тема за култ към фалоса  Laughing Ама кво да се прави, нали сал х... Embarassed туй ни одухотворява  Joy Мъжовете и те празник си спретнали  Flutter и виж на кво са способни, за да са поне един път в годината на наше място Mr. Green

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1214332

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 14:12 от Саморая

# 51
Саморая.... Joy Joy Joy

# 52
  • волно калдъръмче
Ам нидей са смя!  hahaha Глей кви пичове сме станали от толко свещенодействия...  Praynig Да ни е жива и здрава мъжката сила!  bouquet

Май трябва да поразредим св....те  Rolling Eyes

Щом и соте взе да ги рЕди такива: Rolling Eyes
Май си права.. тоя свят тотално върви към отсрещният бряг  Mr. Green... нежни обезкосмени момченца, приличащи повече на манекенки.. а бре..за какво говорим изобщо!!!  Laughing
Изчезващ вид е мъжа..  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 11:16 от Саморая

# 53
Ааалелуя, алелуяяяя! Joy ТакаЙто!

# 54
мдам, изчезващш вид мъжа

а защо изчезва?

# 55
мдам, изчезващш вид мъжа

а защо изчезва?

Нали си учил за естествения подбор?!

# 56
  • сф
ми погледни какво описание на жената си избацал, то жени с такава душевност за какво му са на гОркия мъж... и той бяга милия, бяга... затова изчезва, да не е от хубаво зер...

# 57
мдам, изчезващш вид мъжа

а защо изчезва?

Лошите същества от женски вид го претопяват! Laughing Инвазия един вид. Whistling

# 58
мдам, изчезващш вид мъжа

а защо изчезва?

Лошите същества от женски вид го претопяват! Laughing Инвазия един вид. Whistling

Е как го претопяват бе, Като количество и ли качество. И как успяват?!

# 59
мдам, изчезващш вид мъжа

а защо изчезва?

Е как го претопяват бе, Като количество и ли качество. И как успяват?!

Чрез естествен подбор! Всякак - количеството винаги е за сметка на качеството!

Общи условия

Активация на акаунт