След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 110

• 32 456
  • 749
  •   1
Отговори
# 510

Светле,  Hug аз хубаво ще изкаран целувките, ама няма да ми стигне тази тема и Кеии трябва нова да пуска. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Savas & Yasemin ~ Lady

# 511
  • Стара Загора
Благодаря за топлото посрещане момичета Hug Hug Hug!
Ооо Саваш ага се целувал мнооого страстно,а на мен ми стана още по-горещо,като видях клипчето txtloves...
Първо да ви кажа,че гледам сериите онлайн в този сайт,видях че са оригинални епизоди със бг субт.   http://lubovinakazanie.blogspot.com/
пише,че са 62 еп.Толкова ли са наистина и щастлив ли е финала?Изкушавах се да погледна,но реших да не го правя Grinning.
Музиката е мн.драматична и ми харесва,мисля че видях надпис  Кърач,вярно ли?
Много интересно ,че срещнах и др.известни артисти от Листопад,от КВФ,от Аси,ще ги видя сега в др.светлина.Но някой ще ми каже ли майката на Саваш,т.е.актрисата ,която изпълнява ролята,в кой др.филм е играла?Мн.ми е позната и не се сещам Rolling Eyes.
И сега да ви питам,че съвсем ми се събуди любопитството Grinningслед тия клипчета на di_ni  Hug:
 Саваш е влюбен в Пепеляшка,аз си мислех,че е само интерес и привличане,но явно е любов от пръв поглед при него.Права ли съм?
 До 6 еп.ще се срещнат ли Саваш и Пепеляшка?Тя ми се струва по-дръпната и едва ли ще му се хвърли на врата като го познае...макар да и е тъжно,че не знае кой е бащата на детето и.Стана ми мн.мъчно за нея,когато видя изневярата-първо избухна и почна да троши,после преспиването с непознат,за да отмъсти я довърши.....скъса ми сърцето,като я видях как плаче и се мъчи да се изтрие ,да изтърка следите от непознатия.... ooooh!
Приятелката,която се появи в края на 2 еп.(не и запомних името Embarassed)само приятелка ли е на Саваш или е влюбена в него?Видях,че Джем(Чем,как е точно? ) си я хареса.Явно са учили или работили заедно със Саваш,за да я кани на работа.
Чичек-иска да учи,разбрах,но дали няма да се влюби в съпруга си?Дълго ли продължава бракът им?
Имаха доста интересни носии на сватбата в нач.на 1 еп.А тия традиции направо ме сразиха-за пръв път чувам за" бердел"и ми е мн.странно .А как се отнасят с дъщерите в семейството?Ужас...Първо майката удари дъщеря си на сватбата на сина,че тя е против.Това е голяма омъжена и овдовяла жена и майка,а я удрят като малко дете!Другото-бащата ,как риташе и удряше Чичек,че искала да се прибере????А после и с пистолет я заплашва... ooooh! ooooh!Боже Господи,какви са тия родители??
А и шефа на Ясемин,влюбен ли е  нея?Така я защитава и се държи,сякаш има нещо.
Последно,това със загубеното колие е мн.готино и романтично,точно ,като обувката на Пепеляшка!
 Доста объркано май се получи,но въпросите напират,а нямам отговори...Ако може да ми отговорите Praynigще съм много благодарна!

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 14:39 от borovinka123

# 512
  Боровинка!  HugФилма е  62 серии.

Да, мила Мурат ще те заплени с погледи и целувки и няма излизане от този филм. #Crazy #Crazy Музиката е на Кърач.Страхотна е наистина.
 Приятелката е Надя.Те само са приятели.Саваш я повика при него в истанбул за да му помага.И по-късно му призна, че е влюбена в него.

# 513
  • Стара Загора
HristinkaD ,мерси за отговорите Hug!
Айдаа колко повече да ме заплени Мурат,аз вече съм луда по него  Crazy Embarassed Sick.

# 514
Боровинчице , започвам с някои от отговорите ти миличка  Stop
сериала е 62 0ригинални турски серии ,с хубав финал е  smile3521
ако искаш за онлайн гледане аз си имам в колекцията ми в Вбох и двата варианта на сериала
със бг.суб 
http://www.vbox7.com/collection:1662222?&page=28
 с бг.дублаж
http://www.vbox7.com/collection:1691530
актрисата която играе Шаахнур ага е играла в 1001 нощи като баба Надиде - свекървата на Шехериезада и се казва Томрис Инджер Peace

# 515
Лелеее ама много въпроси само след две серии! Joy Joy Joy Актрисата Томрис игра Надиде в 1001 нощ! И аз там го гледах преди да открия БГМама и е целия! Карач е композитора на всички песни!  Саваш наистина е влюбен в своята Пепеляшка, но ще я намери след една година и много трудно ще я спечели! Тя не вярва в любовта и няма доверие на мъжете! Хубавото Наде и нея ще я влюбят в края на 1 сезон в Агата, но през това време е приятелка на Джем! И за твой ужас и Китка/Чичек/което означава цвете/ ще я влюбят в Саваш, но накрая и тя открива своята любов! Брака продължава почти до края на сериала. Саваш много трудно променя традициите и цената на този развод е много висока. Ако сега я върне, по техните закони баща и трябва да я убие. Не че не се опита! Бора не е влюбен в Ясемин/ той е нарцис и освен себе си обича парите/ проявява интерес, когато разбра че Ясемин е дествена. Просто не се е сблъсквал с такава жена.
Бях ти споменала, че чета и темата за Аси. На мен също първата любов бяха Д/А и в началото трудно приех Нургюл за негова партньорка, но с напредването на сериала осъзнах, че между турските актриси, които съм гледала нито една не би могла да изиграе ролята на Ясемин.

# 516
borovinka123 Майката на Саваш /артиската/ игра в "1001 нощи" свекървата на Шехерезада и в "Истанбулска приказка "- лелята

# 517
Лелееее  Joy Joy Joy яка е тази магия! Все още искаме да коментираме всичко! Joy Joy Joy Що не вземем да си спретнем ново гледане за през лятото! Hug Hug Peace

Свет  Hug Хриси  Hug

п.п. dukesa Peace много готин подпис! Вчера докато четях книга си бях пуснала музиката от Езел!
Та да допиша  Joy Joy Joy Томрис е театрална актриса и Истанбулска приказка е първия сериал в който е участвала!

# 518

Боровинка, виждам, че си вече заинтригувана от ЛиН.  hahahaСемеиство Моран ще те изненадва много пъти.Чичек, баща й и брат й, който е в затвора ще правят живота на Саваш много по-труден и сложен.Чичек се влюби в Саваш, но той виждаше в живота си само Ясемин.Влюби се в Пепеляшка за един час, който прекараха на текнето/яхтата/.Сам на себе си се чудеше как е възможно така да се влюби от първия път с Ясемин. newsm78
  Не се притеснявай и задавай каквито въпроси искаш.Ние го знаем всички за отличен. Joy Joy Joy JoyДали е фотка или изречение може всяка от нас да ти каже за какво става дума.
 Ох, как се радвам, че ще гледам отново ЛиН с вас и ще си пишем за всичко, което ви вълнува с Тони.

# 519
 На мен също първата любов бяха Д/А и в началото трудно приех Нургюл за негова партньорка, но с напредването на сериала осъзнах, че между турските актриси, които съм гледала нито една не би могла да изиграе ролята на Ясемин.

Иле newsm10 smile3501 все едно си ми прочела мислите ми за Нургюл  bowuu bowuu

Лелееее  Joy Joy Joy яка е тази магия! Все още искаме да коментираме всичко! Joy Joy Joy Що не вземем да си спретнем ново гледане за през лятото! Hug Hug Peace

Аз го започнах от оня ден и сега съм вече на 13 еп. Peace
но не ми пречи пак да се върна на 1 епизод ,нали съм си луда,омагьосана и т.н. Савашка  hahaha
и заедно всички пак да си го изгледаме и коментираме  smile3521

# 520
# 521
# 522

Светле с тия фотки и гифчета дето ги напускахме голяма жега стана, къз. hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Хайде и замириса на кафе и разхладително в чашки. Joy Joy

# 523
Свет, до края на месеца няма да имам възможност да го почна, но както казваш на сън да ме бутнат веднага го заигравам! Joy Joy Joy

Хаиде малко това-онова, че отдавна не съм го правила! Peace
Скрит текст:

п.п.Хриси, Joy Joy Joy не само харесваме едно и също, но и мислим еднакво! Hug Hug Peace

# 524

Иле!    smile3503   newsm10

Общи условия

Активация на акаунт