Отговори
# 45
Здравейте дами LaughingДнес съм решила, че ще ми е динен ден ,то в тия жеги не се издържа ,направих си и чай от мента и сега е в хладилника Laughing
Pinkito поздравления, успех и по нататък Hug

# 46
  • Universe
Здравейте, надявам се денят ви да е започнал чудесно  Hug Кафе, за тези, които консумират Simple Smile

Pinkito, намериха ги момичетата от сайта тук, но номерата  са различни - трябва ти Nat. Sulph– No.11

Аз съм трети ден и се чувствам добре, общо взето, след 3-4 продължавам по инерция (това са препъни-камъните Laughing)

Чудя се дали днес (по случай пълнолунието) да бъда на фреш от диня

Пожелавам ви минуси и слънчево настроение

# 47
Здравейте плодуващи дами Grinning и добре дошли на всички нови плодорани   bouquet
Последните дни не ми остава много време да поствам резултати, но да се похваля днес приключи и 10 ден. До момента без никакви прегрешения, но чая много липсва, само сутрин пия  Sad
Обаче успехът за сега е -5,500кг  Grinning
Много съм доволна и продължавам на татък без да поставям крайна цел, надявам се поне още 10 да продължавам в същия дух.

Лека вечер и много минуси на всички   bouquet

# 48
  • Universe
tinabambina   Hug поздравления.

Моят опит показва, че за 14 дни се сваля около 10% от теглото (изключвам тези над 130 кг - за тях не знам Thinking) При вас така ли е  newsm78

Купих си Сол №10 Natrium sulfuricum и днес я приемам, не издържах на динените смутита и си хапнах и нектарини

Няколко въпроса:
- пиете ли кафе?;
- ядете ли домати (нали са плод);

Иначе аз си подновявам йогата, но тя ми е повече за баланс Grinning

Спокойни сънища и утре започнете деня си с радост в очите от стрелката/цифрата на кантара

# 49
Лени, много ти благодаря, ще ги преслушам тези соли..Да, аз пия кафе, не трябва, но аз пия, без захар ,без нишо,само с малко пр,мляко, една л. , но това съшо не трябва! Никога не съм спирала кафето с мляко, на какъвто и  режим да съм била... Blush
Прекрасни резултати.. аз карам ден 4, много съм доволна, имам 2 кила свалени , май и някй грам отгоре..... аз имам да свалям още 4 кила, а после ако реша и още 2, но нека да се видя как ще изглеждам след тези 4 кила... че в личицето ставам ,като врабче, а не искам..  Laughing

# 50
Чета ви и ви се радвам GrinningСъбирам воля да се включа,че хич не се справям напоследък.Успешен плодов ден  bouquet

# 51

Купих си Сол №10 Natrium sulfuricum и днес я приемам, не издържах на динените смутита и си хапнах и нектарини

Няколко въпроса:
- пиете ли кафе?;
- ядете ли домати (нали са плод);

за кафето по принцип не трябва  но аз пия чисто без никакви добавки само сутрин
за доматите може но само в краен случай и  да не е постоянно Simple Smile

а би ли пояснила как действа тази сол 10 като самостоятелна   bouquet

# 52
  • Universe
Привет, как сте  Hug

Днес съм безразлично-гладна  Laughing (по-скоро сита)

За мотивация прочетох дневника на едно плодолечение

А това може да е полезно

Съдържание на захари на 100г плод:

ягоди - 5г
диня - 6г
праскови - 8г
пъпеш - 8г
киви - 9г
кайсии - 9г
портокали - 9г
ябълки - 10г
круши - 10г
банани - 12г
череши - 13г

Та ...набързо пресметнах, че е по-добре да изям 2 кг диня от 1 кг череши, явно ще предпочитам двата кг, за да имам чувство  на ситост Grinning

100 г диня - 30 калории - 1 кг - 300 - 2 кг - 600
100 г череши - 63 калории - 1 кг - 630

И по едно плодово смути за разхлаждане и ден с настроение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

а би ли пояснила как действа тази сол 10 като самостоятелна   bouquet

Привет, sun4e, виж в скрития текст Hug

Скрит текст:
Натриум сулфуркум е "вълшебника" сред солите. Той изхвърля всичко вредно от организма. Пречиства и подготвя клетките за по пълноценно усвояване и по бързо действие на последващите соли. Казано другояче, първо изчистете, после подобрявайте. Проверено и доказано от мен.  

Сол №10 Natrium sulfuricum

Разлика между солите на Шуслер и хранителните добавки

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 13:19 от Lenny_Pld ॐ (With love)

# 53
  • Sofia
Интересно ми е как пресметна калориите в динята и черешите...направо е безумно

# 54
  • Universe
Интересно ми е как пресметна калориите в динята и черешите...направо е безумно

Наистина е безумно  Laughing  ooooh!

Искала съм да напиша захари, обаче съм мислила за калории hahaha и съм си го нагласила калории/количество/сит стомах...

Сега ще го редактирам, благодаря за корекцията  Hug

П.П. Обачеееееееее, оказа се, че грешката е вярна (макар и не по Дарио Фо Wink)  Laughing

100 г диня - 30 калории - 1 кг - 300 - 2 кг - 600
100 г череши - 63 калории - 1 кг - 630

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 13:21 от Lenny_Pld ॐ (With love)

# 55
Привет,
Влизам с един въпрос, ако някой знае отговора Laughing
Та, при захранването, се дават винаги зеленчуци, плодове, евеличават се.... т.н чета, обаче сиренето, млечните продукти са за по късен етап, не първите дни. Аз лично ОБОЖАВАМ сирене и 10 дни без него вече умирам. Laughing Пресилено казано, но определено не си мечтая за пържоли и кюфтета, нито пък за торти и шоколад, а за сирене. Така че в магазина дълго размишлявах, преглъщах, мислих, пак преглъщах,  newsm78 newsm78 newsm78 и голямо мислене падна, но си хупих соево сирене. Ама друго си е Вас да Ви вкарам в размисъл  Wink, няма пък сама да се терзая, я Crossing Arms Дали бих могла, първи или втори ден да си го включа и него, като растителна храна, абе направо зеленчукова ми харесва да я наричам, в подкрепа на личната ми теория, а именно "че се е утепало" за ядене Joy

За статистиката, както и други момичета мерките, с които почнах са 168 см , 65 кг, и сега след десет дни череши съм само 4 кг надолу, от които реални 2 (щото другите 2отиват в тоалетната примерно).
Та не съм доволна никак от резултата и явно ще трябват още усилия но някак ми се яде вече салата с мн сирене, с подправки, маслини, огретен от тиквички, риба, абе.... цял списък имам в главата вече, но ще се опитам още няколко дни да съм основно на зеленчуци и плодове. Дано устискам Simple Smile Изядох 2 морковчета, на тънки лентички, свежо хрупкаво залезно слънчево оранжево, окъпани в освежаващ лимонов сок. Приготвила съм си и една кана с лимонов сок, мента, и мн лед и я почвам след малко, но пусто СИРЕНЕ......
 Joy Joy Joy

# 56
Добър ден и от мен!  newsm44 При нас е страшна жега и направо не ми се яде нищо, но поне наваксвам с водата ... за сега! Днес ми е 25 ден, като от три дни започнах да се захранвам - на обяд и вечеря салата с домати и краставица заедно с половин сварен картоф. Е, по-гадно нещо от неовкусен картоф няма! Но ще издържа! Толкова добре се чувствам, че не искам да провалям сваленото и намалените сантиметри  smile3521 Сапьорка, аз съм на твоето дередже!  newsm12 Сиренето ми е една от основните храни и тези вече четири седмици без него ме прибиват. Да, позволих си на два или три пъти по малко, но наистина колкото за едно врабче ... Ще устискам обаче!!! Поздрави момичета и хладен след обяд! smile3535

# 57
Привет newsm68
Относно сиренето, което обсъждате, да си кажа и аз  Grinning Първите дни много ми се хапваше пълнена чушка със сирене, това е любимото ми ядене през лятото, но след като мина първата седмица, нищо не ми се яде, даже и плодовете. Толкова ми се е свил стомахът, че се насилвам да ги ям тия плодове. Последните 2 дни карам основно на диня и ходя през 2 мин до едното място  Toilet , но тук е адска жега и не мога даже да си помисля за друго ядене, освен охладена диня и студена вода.
А за кафето, за щастие не пия кафе и нямам проблем с това  newsm47 , въпреки че обичам да си пиивам 3в1 сутрин  Embarassed

Но да си призная, избягвам да мисля за всякаква храна и напитки, а да не говорим да си позволя и залък от нещо, направя ли го и край, всичко развалям. Аз съм прекалено крайна "Всичко или нищо" Sunglasses няма средно положение...
Та може би и затова всичко върви по план.  newsm78 Simple Smile

Много воля, хладец и минуси на всички дами   bouquet

# 58
много хубава статия! но смятам че не е важно само какво а и как ядем и е изключително важно какви хранителни навици възпитаваме в децата си - 5 родителски грешки - http://thenatureandi.wordpress.com/2012/07/05/5-неща-за-които-родителите-ти-са-сгреши/

# 59
Tinabambina, така радикално - всичко или нищо се оказа и за мен най-добре! ... Понякога се облизвам като мачок покрай мъжа ми, но ... стискам зъби  newsm48

Общи условия

Активация на акаунт