Отговори
# 60
За 4 дни съм свалила 2,700, добре е, днес ми е 5 ден, утре като се премеря и ще споделя ..нямам прегрешения, чувствам се много добре. Не знам колко дни да изкарам...предполагам, че организма ми сам ще си покаже..Страх ме е от захранването,като знам как се обостря  апетита.. Иска  ми се да изкарам 7 дни, после да захранвам и да задържа сваленото...и след известно време пак ще плодувам... Hug

# 61
Стискайте палци,започвам от днес.Начално тегло 62,8 ,ще опитам 7 дневно плодуване.Днес -Диня и праскови.Надявам се да сваля 3-4 кг.Успех на всички  Hug

# 62
junia-eli добре дошла и успех! Hug
Pinkito много добър резултат  Peace
що се касае до кафето и аз си го пия без добавки, но просто не мога без него,
а за сиренето да ви кажа как ми се яде диня със сирене мммм направо се укапах  Laughing

# 63
Добър ден, плодуващи!  newsm44 Добре дошла, junia-eli  smile3525! Воля и търпение ти желая, за да свалиш каквото ти е необходимо! Pinkito, стимулираш с тези резултати!  newsm68
Относно кафето - сутрин задължително се пие кафе в наш`та къща! По принцип го пия с мляко и мед, но заради режима съм на черно! От два дни си слагам по малко мед.
Хлад ви пожелавам  smile3535

# 64
Мналата година ,когато плодувах, беве март, и тогава си пиех кафето с много малко пр,мляко,колкото да му променя цвета и си отслабнах ...за  8 месеца свалих от 73-4  на 59, зимата  почнах пак да си хапвам , и качих до 67,  сега свалих до 61,800.....Този път смятам да съм много сериозна, ама да видим... Laughing Исках да кажа, че ао не е за лечение  плодуването, и с кафето си се сваля по същият начин..никога не съм го спирала, на какъвто и режим да съм била...

# 65
Здравейте дами   bouquet
Аз искам да ви се оплача малко.....  Sad Днес се чувствах много отпаднала и чак взе да ми прилошава. Може би, защото беше прекалено топло и с моето ниско кръвно  Weary
С две думи поуплаших се, та мисля днешния ден да ми бъде последен на плодуване и от утре да започна да се захранвам. Другия месец може би ще направя още 1 курс за около 10 дни. Тези 12 дни ми донесоха много добри резултати и ще видим дали ще успея да ги задържа. Надявам се на успех  newsm53

А и да се обърна по-специално към захранващите се дами и тези с повечко опит, колко дни трябва да се захранвам след като 12дни плодувах.?! Прочетох, че между 10-15 дни гладуване е добре 10 дневно захранване. Как мислите малко ли е , много ли е ? Вие как се чувствате?! Благодаря  newsm51

# 66
  • Sofia
Може би жегата ти е повлияла така...но 12 дни си е добре като време,а захранването трябва да е 6 дни.Успех   bouquet

# 67
Може би жегата ти е повлияла така...но 12 дни си е добре като време,а захранването трябва да е 6 дни.Успех   bouquet
  Hug Съгласна съм с Доли захранването е наполовина от  гладуването! Да си кажа и аз мнението за сиренцето и тофуто - тофу се включва в захранването не по рано от 8-9-ти ден при 10 захранване и 5-ти ден при 5 захранване, а сирене след захранването! Лично аз обожавам и тофу и сирене- особено откакто живея във Франция с цялото изобилие от сирена. Ако има диета със сирене моля споделете я  Crazy ! Днес ми е и на мен 12-ти ден и за това време се разделих с 6 кг и съм много доволна - остана ми само  1 кг още. Днес имам и едно малко прегрешение- половин варен картоф , но тооолкова ми се ядеше  Embarassed .

# 68
Привет  Hug Дебна ви от два дни и събирам кураж  Blush Едно въпросче,ако да речем от утре започна, днес трябва ли да съм била на олекотен режим?

# 69
  • Universe
Добра вечер, плоддоранки!   Hug  

Специални привети на junia-eli и на peiota  bouquet

peiota  Hug не е необходимо, това ти го копирах от първа страница (аз нищо не приемах Peace) Олекотеният режим е подходящ за началото на житния Simple Smile

Цитат
При започване на лечебния курс на гладуването много от авторите включват еднократно приемане на очистително, което обикновено е магнезиев сулфат (английска сол), глауберова сол, рациново масло, билка или нещо подобно. И това се прави, за да може гладуването да започне при изчистена храносмилателна система. По този въпрес между авторите не съществува пълно единодушие и при някои от тях към глада се преминава без приемане на очистително. (Л.Ковачева)

Аз съм срам в захранването и не коментирам  Embarassed

Докато се чудех каква да ми е продължителността моя приятелка ми каза, че чела, че обновяването на клетките става след 8-ия ден. Намерих интервю с д.р Емилова за това

Цитат
- Има ли научни доказателства за това, че при подобни диети лечебният ефект настъпва след 8-ия ден?

- Откакто съществува човечеството, е известно лечението с глад. Даже и когато животните са болни, гладуват. Скриват се на топло и тъмно и не се хранят, а когато се покажат, са оздравели. В света от години има много клиники, където се прилагат тези методи на лечение.

Подобни доказателства имаме и в нашата клиника. Установили сме например, че т.нар. омазняване на черния дроб се повлиява благоприятно, ако един възрастен човек направи диета от 20 дни на плодове, чай и мед и промените настъпват именно след осмия ден. Когато се направи доплерсонография пък, за да се установи в какво състояние са мозъчните артерии, а след това се приложи двадесетдневна диета и отново се направи изследването - то се установява, че спазъмът на артериите е преодолян. Ако има артеросклеротични плаки, тяхната дебелина е значително намаляла след тези 20 дни на плодове, чай и мед. Нещо, което на 7-8-ия ден не се наблюдава.

Когато измерваме съдържанието на мазнини, течности и твърда тъкан в организма на човека, със специализирани кантари, ние установяваме, че осмият ден е първият, в който започва намаляването на мазнините в тялото. Колкото повече продължи диетата след това, толкова повече килограмите, които се свалят, са за сметка на мазнините. А когато трайно намалим мазнините в организма, може да се очаква благоприятен ефект върху здравето. До осмия ден всъщност всички свалени килограми са за сметка само на течностите. Това е само една малка част от обективните доказателства за благоприятния ефект върху организма на човека при подобни диети, но той се проявява след осмия ден от началото им.

- Докога може да продължава подобна диета?

- Това трябва да реши лекуващият лекар в зависимост от състоянието и болестта на пациента. Смята се, че една умерена програма за възрастен човек, без да се прекалява, продължава около 20 дни

http://novinar.bg/news/d-r-emilova-efektat-ot-lechenie-s-glad-id … MTU1ODsyNg==.html
.

Спокоен уикенд Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 70
Здравейте,момичета! най-накрая се присъединих към този форум и съм доволна от себе си,че се престраших да пиша тук  Simple Smile  Аз съм на лечебното гладуване вече пети ден, засега съм свалила 3кг. и се чувствам чудесно. Много ми е лекичко и някак си се чувствам по-щастлива и енергична. Смятам да правя гладуването 14 дни, ако успея и повече, за първи път ми е,но имайки предвид моментното ми физическо и психическо състояние смятам,че ще се справя. Аз гладувам не толкова с цел да отслабна,а по-скоро да се излекувам от хронична ангина, смятате ли,че ще има ефект,защото много ме е страх от операцията за махане на сливици ?

# 71
  • Sofia
Ще има ефект,бъди сигурна  Hug  Аз също много страдах от гърло,ангини,ларингити,фарингити и т.н.Винаги ми е помагало плодуването,в повечето случаи и без никакви медикаменти, само съм приемала  прополис в добавка към чая.А махането на сливици не е шега работа,много усложнения има понякога...

# 72
Лени, Много ти благодаря за това,което си ни копирала!  Hug  Ох, сега готвих на детето едни кюфтенца...пекат се само , как ухае в нас....веднага влязох в темичката, да се мотивирам...не съм близнала обаче....днес ми е 6 ден... не съм гладна, просто миризмата много ме провокира...салила съм 3 кила до тук....но много ми личат, аз нали съм нисичка../1,60/ Продължавам..  сега като прочетох за след 8 ден, че тогава те първа започва махането  на мазнините  и май ще си седя на плодчета  още една седмица...а имам толкова зеленчуци накупени... ooooh! , ох , не знам.. искам  през септември да  направя още един по дълъг курс...ще го мисля, аз този да изкарам, и да ги задържа килата...Излизам навън, тези миризми ме ядосват в нас.... #2gunfire
Има ли някой утре да му е ден 7  или някъде наоколо с мен  да е започнал?  Hug

# 73
  • Варна
Здравейте момичета, вчера ми беше 6-ти ден от плодуването, но тъй като бях решила да се захранвам, изядох 2 сурови пиперки на вечеря. Тази сутрин обаче реших, че може да продължа още някой друг ден. Според вас дали съм оплескала нещата? Отдавна чета темите и виждам че има доста от вас с опит с режима. Пожелавам хубави и прохладни почивни дни на всички.

# 74
Не си оплескала нещата, продължи си ..,нали пиперките са били сурови и без сол? Значи сме заедно по дни..КОлко кг свали и от колко стратира ? -голо любопитство, знам, че всичкки сме различни.. Hug
Тази вечер ми е особенно гладно, но не на корема, а на устата...май ще си лягам аз.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт