Отговори
# 690
Днес 3-ти ден портокали и липов чай с мед. Много добре се чувствам нямам  главоболие и имам много
енергия. Снощи не можах да заспя до 4 часа, но аз си знам, че почнали режима и първите дни съм
с безсъние след това всичко се нормализира.
Джемма , добре дошла и аз си мисля за 20 дена, но ще видим  Mr. Green
MarieElf_s/dk ,ketuna ,fyrty  добре дошли и успех.

# 691
Втори ден - засега съм ОК, чай и ябълки.
Вчера ми беше доста трудно, особено вечерта, т.к бях канена на вечеря и стоях само на вода.

Тази сутрин се премерих -2.3кг след ден само на вода и чай, супер е, наясно съм че не е от мазнини, но пак е добър старт.  Peace

20 дни не е ли много за гладуване?
В книгата пишеше, че толкова дълго се прави само под лекарски надзор.

# 692
  • Балчик
До 20 дни може да се плодува, над това е опасно. Аз си следя кръвно налягане и кръвна захар, а и не го правя за първи път.

# 693
Стига указанията да се спазват правилно, 20 дни не са толкова много, но е изключително важно да се направи правилно захранването. Успех на плодуващите 20 дни. И аз може да се пробвам, но не искам да си обещавам за да не се разочаровам. Simple Smile

# 694
днес освен плодовете хапнах и орехи с мед,знам че не трябваше ама много огладнях

# 695
Здравейте и от мен,
днес ми е втори ден за щастие успешен!Карам на ябълки и портокали,резултата за двата дни е - 1,8!
Доволна съм,но знам,че истинското сваляне предстои.
Успех на всички и добре дошли на новичките! Grinning

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 08:20 от junia-eli

# 696
наядох се , прецаках режима

# 697
furty, айде от утре ! И аз направих като теб...Този път дано успеем!

# 698
На някоя от вас случвало ли и се е в следствие от плодуването да има лош дъх и как да се отърва от него ?  Sad

# 699
  • Sofia
Това си е съвсем нормално състояние,тялото се пречиства от токсини,отнякъде трябва да излизат отровите...Езика е обложен,дъха мирише,урината и потта също,избиват много пъпки...получава се към 7-8 ден и трае до 15-20 ден.По-честото къпане,миене на зъбите и търкане на езика донякъде пооправят нещата,но това е показател,че процесите на изчистване протичат правилно...И най-важно-Пий повече течности,чай,вода или фрешове разредени/прочетох в постовете ти,че искаш да го избегнеш чая,но по-добре недей,а и сега е студено и се приема по-лесно от лятото в жегите/

# 700
Blue Mam,furty - почнете отново,на всеки се случва!Знам колко е трудно,с вас съм! Hug

# 701
И аз се присъединих към Вас. Днес ми е втори ден, плодове - грейпфрут, киви, ябълка, мандарина.
Успех на всички!   Grinning

# 702
Добро утро Simple Smile

Нещо ми е много заспало тази сутрин, но се надявам сутрешния чай и мандарина да ме подсилят.

Успешен ден ви пожелавам, изпълнен с много позитивни емоции. Simple Smile

# 703
Добро утро, днес ми е 4-ти ден ще бъда на портокали и липов чай с мед.
Cotton_Soft, добре дошла!

# 704
Здравейте дами, благодаря за посрещането  Hug. Днес втори ден, мисля да карам на портокали. имам малък проблем с цигарите, колкото повече съм гладна, толкова повече ми се пуши. Някъкъв съвет  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт