Отговори
# 450
за запек Фрутилакс сироп!много е добър и няма никакви лекарства в него-екстракт от синя слива,смукиня мента и копър!на мен ми действа безотказно!

# 451
  • София
freaky02 - за съжаление на мен не успя да ми подейства Simple Smile Явно моя проблем е по-голям!

# 452
И аз все още не усещам бебка. Кажете нещо срещу газове и запек. Хемоглобина ми беше нисък и док ми даде да пия желязо, но от него получих ужасни газове и запек ... чак помислих, че апендисита ще ми се пукне.
Яж за закуска овесени трици с кисело мляко, и кайсийки.

# 453
Аз малко неподготвена се изказвам де, защото да чукам на дърво нямам нито газове , нито запек, обаче когато съм имала това ми е помагало. Особено триците с кисело мляко сутрин са супер за перисталтиката

# 454
Аз много се бях наплашила от тоя запек, че си имах проблеми от преди да забременея и не можех да си представя колко по-зле може да стане, а то взе, че стана обратното - толкова е редовно, колкото никога не е било  Laughing Но ще си запиша някъде тези Фрутилакс и Дуфалак ако все пак имам нужда да знам. Само веднъж ми се наложи и питах в аптеката, нищо не можаха да ми кажат кое е безвредно Sad

За усещането на бебчетата - ами и аз още нищо не усещам. Може и да е защото не знам какво трябва да усетя, може и да не съм се съсредоточила достатъчно, а може и още да е рано. Предполагам и се надявам, че до седмица-две-месец ще го усещам доста често Simple Smile

За размера на малките шомпъли не се притеснявайте, лекарите си знаят най-добре, ако не са казали, че има проблем значи няма. Аз отначало вървях с изоставане и то повече от седмица. На последния преглед като ходих обаче ми казаха, че вече си отговаря на седмиците и даже е малко напред. Ще видим на 1 август на феталната при Славкова какво ще ми каже Simple Smile Надявам се тогава да разбера нещо повече и за ниската плацента, дано се е вдигнала, че взех да се плаша Sad Първия път като ми го казаха даже не обърнах внимание, защото не знаех какво значи, но колкото повече се информирам и го мисля толкова повече се притеснявам...

# 455
аз от баба ми знам чаша топла вода или пр.мляко с мед сутрин като станеш

# 456
Manhamanha не се шашкай за плацентата. Моята беше ниско, а сега се е вдигнала достатъчно нагоре, направо супер.

# 457
  • Sofia
Най-после ми излезе краткият резултат от амниото - ВСИЧКО Е НАРЕД с нашата мадама Laughing Laughing Laughing
Ей, щях да се побъркам през последните 10 дни! Това беше най-ужасното нещо досега - да носиш едно постоянно ритащо бебче и да не знаеш какво го чака.....В тези жеги по цял ден вкъщи, ревях за щяло и нещяло, абе направо си бях за психиатър!  Камък ми падна от сърцето... А и тати вече няма никаква надежда за момченце Laughing

Сега чакам другата седмица да направя 2 ФМ при Димитрова.

# 458
Здравейте и от мен момичета.
За запек и аз мога да кажа, че сутрин на гладно пия по едно чаша топла вода и смея да твърдя, че има действие. Аз даже пия още преди да забременея и може би и това оказва влияние - в смисъл, че трябва повече време да мине. Бях спряла само когато ми беше лошо в началото и повръщах.
За усещането на бебчетата - аз не съм сигурна дали го усещам. Понякога усещам все едно имам балончета, които се пукат в корема и си мисля, че е това, но не съм сигурна.
За термина и моя всеки път, когато отида на преглед се мени. При първия преглед беше за 02.01.13, при втория за 27.12.12, а при предишния док ми каза 25.12.12, но всичко е Божа работа.
  fingerscrossedТо само ще си реши кога да дойде. Peace
Хубав и усмихнат ден от мен. Hug Heart Eyes

# 459
DDeli браво за добрите резултати  Hug

# 460
DDeli, много се радвам и аз за хубавите резултати и ти пожелавам да изкараш много спокойно лято и още по-хубава зима Simple Smile

# 461
DDeli Страхотна новина! Браво да е жива и здрава бъдещата мома! smile3501
За запек - от скоро на мен ми помага бебешко пюре от сини сливи  Blush помня на сина ми много добре му действаше и реших и аз да опитам за сега има ефект!

# 462
  • на земята
 DDeli  Hug,много се радвам,чаках вест от теб,ето че е прекрасна..)))Безпроблемна бременност на всички ни в темата и спокойно да си дочакаме термините за раждане,това пожелавам на всички ни   bouquet

# 463
  • Sofia
БЛАГОДАРЯ ВИ, момичета!!!!!!!!!!! Радостта ми е огрооооооооооооомна!
И нека всички да сме толкова радостни и щастливи с нашите бебчета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 464
DDeli , честито за хубавите новини!!
Аз съм на амнио утре по лекарска препоръка и малко се притеснявам, но дано всичко е наред!

Да потвърдя за статистиката - и при нас е мома.

Хубав и лек ден !

Общи условия

Активация на акаунт