Отговори
# 465
  • на земята
 sili- pili ,защо си на амнио,лош резултат от БХС ли или каква е причината,стискам ти плаци всичко ще е наред,при кой доктор ще го правиш?

# 466
  • София
DDeli - Браво за хубавите резултати! Бая си мислих, няма ли да се включиш скоро да кажеш! А и за момата честито! При теб явно е най-сигурно от всички нас вече! Първата доказана здрава и красива мома!  Heart Eyes

sili- pili - за теб пък за какво ще правите амнио? Поради какъв фактор? Къде се следеше ти?
Много късмет утре и не се безпокой ще мине сигурно бързо и лесно!

# 467
Здравейте , момичета  Hug

DDeli , Честито за хубавите новини  newsm10,  вчера се бях сетила за теб и се
чудех защо не пишеш Grinning Важното е , че всичко е на ред  и от тук нататък ти пожелавам само
положителни емоции  Simple Smile

sili- pili - вярвам, че и при теб всичко ще мине безпроблемно  Hug , всички ние ти стискаме палци и вярваме, че
с малката принцеса всичко е наред   Hug

# 468
sili- pili, стискам палци всичко да е наред, най-важното е да си спокойна и да се настройваш позитивно  Hug

# 469
  • София
момичета аз си реших проблема с комарите, едно момиче бременно като нас преди да отида на почивка ми писа на ЛС и ми сподели как се е справила тя:

При мен действа, вече втори ден спя без да ме яде някой! Става за бебета над 2 годинки, мирише на лимон в стаята, аз си отварям и прозореца разбира се.. има малко по-силна лимонена миризма отколкото предполагах, но не е лоша! Съдържа - индийски люляк, лимонена трева и лавандула... май това бяха!
Ако някой го интересува къде го продават да пише, защото се оказа, че не се намира лесно и го няма във всяка аптека!

# 470
DDeli,честито!
sili- pili,успех!
Да споделя че и аз утре съм на преглед и нямам търпение да отида да видя как е защото все още май не го усещам.Има нещо ново ,но не съм сигурна че е точно това побутване което трябва.
Да ви се похваля ,че вече пишкам по-рядко нощно време-максимума е 2 пъти иначе беше по около 5 пъти-ходех със затворени очи  Laughing
Стискайте ми палци

# 471
  • София
Nati_2005 - сигурно е бебето! Аз го чувствам в момента точно все едно потрепва мускулче! Единично и много много бързо побутване/потрепване! Някой път влиза в серия по 2-3 пъти един след друг и спира! А един път ми се случи риташе поне 2-3 пъти, сложих си ръката и спря да рита! Усеща явно като си сложа ръката и спира!

Утре късмет и да се похвалиш с добри новини!

# 472
Много благодаря за подкрепата мили мами.
Имаме киста в мозъчето и удебелена стена на сърцето, които сами по себе си били нормални, но като са в комбинация било притеснително....

Гледа ме първо Икономова от Фемина и после Ефтимова (кардиолог). Сега се молим на амниото да се разсеят страховете...

Късмет на всички мами с предстояща втора фетална!

# 473
  • София
За мозъчето съм чувала, че често става този проблем, който след месец вече може дори да го няма!
А за удебелена стена на сърцето също съм чела, че с разтежа в корема ти този проблем отминава!

Всичко ще е наред Wink  Hug

# 474
  • на земята
sili- pili ,не пишеш в коя седмица си,но направи ли втората ФМ,много често тези кистички в мозъка изчезват след 20 г.с или малко по късно,препоръчвам ти още една ФМ,при добър специялист.чека съм отзиви на момичета за доцент ТОМОВА специялно за ФЕКГ..)))Всичко ще е наред  Praynig

# 475
Дано!

Четох някъде, че лекарите препоръчвали доста амниота заради парите... дали е така не знам, но при всички положения ако можете да го направите с направление номер 7 и един куп изследвания, аз ви го препоръчвам.

Мерси Брайда.
Целувки и лека седмица от мен

# 476
Лаланеце, втората я правих в събота и там ги видчха тези работи, сега съм в 18 и 5-6 дни.

# 477
  • на земята
Според мен е рано да се каже такова нещо,но щом си решила за амнио направи за да си спокойна,докторите съветват втората ФМ да се прави след 19 седмица поне така ми каза д-р МАРКОВ и д-р Томова даже тя прави ФЕКГ и ФМ към 22-23 г.с.а това са добри специялисти.Амнио може да се направи и до 22г.с 23 г.с.Пожелавам ти добри новини и съм сигурна че ще са такива! Hug

# 478
Nati_2005, успех на прегледа утре, да се похвалиш после  Hug
sili- pili, може би наистина е добре още някое мнение да имаш, с ФМ при добър специалист. Ако не, пак да кажа, че стискам палци за амниото, така поне ще си сигурна и спокойна след това. Всичко ще е наред с малкото човече   bouquet

# 479
Дано!

Четох някъде, че лекарите препоръчвали доста амниота заради парите... дали е така не знам, но при всички положения ако можете да го направите с направление номер 7 и един куп изследвания, аз ви го препоръчвам.

Мерси Брайда.
Целувки и лека седмица от мен

Успех и от мен, вярвам че всичко ще е наред. А какво е направление номер 7?

Общи условия

Активация на акаунт