Отговори
# 480
sili- pili  fingerscrossed за аминото утре. Вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug

# 481
Направление номер 7 мисля, че е направление за хоспитализация. Поправете ме ако греша Simple Smile

# 482
Привет, мамчета!
DDeli,честито  за хубавите резултати!
sili- pili,успех утре; мисли позитивно и всичко ще е ок!
За усещане на бебето и аз не мога да се похваля все още, но и не бързам да се шашкам. Утре съм на преглед по ЗК и дано всичко е ок, а след това мисля да си запазя час за втората ФМ за следващата седмица и вярвам че ще чуя само добри новини. Стиснете едни палци и за мен.
 Hug на всички!!!

# 483
  • София
Охо вече стават 2 мами за утре за преглед! Стискам палци, вярвам че бебетата са ви супер добре и им е толкова хубаво, че за какво да шават много и да си развалят съня, а и сигурно имат толкова хубаво топличко пространство, че какво да правят да ритат за повече Simple Smile

# 484
Drebolinka, стискам палци и съм сигурна, че всично ще е наред Simple Smile

# 485
  • София
Момичета - в края на 21-ва или на 22-ра седмица се влиза в 6-ти месец?

# 486
  • на земята
22-ра седмица   bouquet

# 487
  • София
ама 22седмица и 6 дена или като влезнеш във 22, т.е. 21-ва и 1 ден?

# 488
  • на земята
Ами 5 месец е от 18-21 г.с. 6 месец го дават от 22-26 г.с.

# 489
  • София
Значи от 22-ра седмица и 1 ден сме в 6-тия месец! Ясно Simple Smile
Е аз вървя 4 дена назад от лентичката, така че при мен има още доста време! Сега реално карам не 20-та а 19-та седмица Simple Smile

# 490
Brayda, какво имаш предвид като казваш, че си назад от лентичката, как го смяташ? Питам, защото съм малко объркана от това, че доки по ЗК винаги ми казва, че съм 1 седмица напред от моите, а и на лентичката сметки, но никога не ми е било ясно защо  Thinking

# 491
  • София
Aми аз имах овулация не на 14-тия ден от цикъла, а на 18-тия ден от цикъла! Лентичката смята от 14-тия ден от цикъла т.е. моето бебе е с 4 дена по-малко от лентичката, все едно цикъла не ми е дошъл на 28-ми февроари, а на 2-ри март! И бебето точно си отговаря на седмицата - вземам седмицата от лентичката и махам 4 дни! До сега не е имало преглед, в който като отида да не са ми казвали точно тази седмица. Т.е. днес показва лентичката ми че съм 20 седмица и 0 дни, то реално днес съм 19 седмица и 2-3 дни.
На предния преглед отидох точно 17 седмица и 3-4 дни и бебето беше голямо точно 16 седмица и 6 дни!

А бебето ти, че е напред с една седмица може да е заради това, че си имала ранна овулация или пък просто е дръпнало в растежа... а и различните лекари мерят по различен начин и при едни може да е по-голямо, при други по-малко! Меренето никога не е точно!

На една приятелка преди да роди й гомерили - било огроомно над 4.5кг и се наложило секцио! Изкарали нормално бебе 3.40кг!

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 17:56 от Brayda

# 492
Да, така и предполагах, че е заради овулацията. Моята също беше по-късно от тези 14 дни според тестовете и аз бях убедена, че също съм назад от лентичката, но доктора упорито ми казва, че съм 1 седмица напред от нея и предишния път даже ме прати малко рано на ФМ по мои сметки. Тогава ми казаха, че бебето си отговаря на седмиците (по лентичка), на последния преглед пък ми казаха, че е напред даже, т.е. че сметките на доки са верни, но аз все си мисля, че той нещо се е объркал, защото не съм чувала за друга система на смятане  newsm78

Важното е да си расте бебчо, а в коя точно седмица е само то си знае, ще излезе когато трябва надявам се Simple Smile

Благодаря за обяснението все пак   bouquet

# 493
  • София
Може просто да е дръпнало или грешка в измерването!
Една приятелка заради риск от диабет беше на стриктна диета и бебето й от нормални седмици и дни дръпна 2 седмици назад! После лекарите й казаха (други лекари) да си яде, просто да внимава със сладкото и бебето много бързо възвърна размерите и дори дръпна седмица напред, роди се доста добре - 3.800 и до сега расте едро - не дебело, просто големичко Simple Smile

Аз си тръгвам от работа - приятна вечер ако не се включа пак Simple Smile

# 494
Момичета, утре влизам в Александровска болница за операция Sad Имам израстък на лигавицата в пикочния канал, който трябва да се изреже и не може да чака до термин. Уверяваха ме, че всичко е безопасно, но днес моят гинеколог ми се обади да ми каже, че са го викнали да присъства на операцията за да следи плода Sad направо ще се побъркам ако се случи нещо с бебка  Cry Някоя от вас чувала ли е за подобни манипулации на бременни и какви са резултатите, защото в Интернет нищо не намирам

Общи условия

Активация на акаунт