Отговори
# 600
Само за протокола на първа стараница - щъркел със син вързоп  Simple Smile и термин 7 декември  Simple Smile

# 601
Излязохаааа! Няма ги гадинкитееееее!  Party   Няма и кръв, левкоцити, нитрити, бактерии и всички производни!   newsm44 Само на седимент ми пише - кристали пикочна киселина, което доколкото разбрах е нормално. 

# 602
  • София
Zlatence - супер! Мина успешно всичко! Сега можеш само да се радваш и да си се наслаждаваш на ритничета  Sunglasses

# 603
Zlatence браво за добрите новини Simple Smile

dream78m ЧРД! Пожелавам ти само хубави емоции и най-вече лека и прекрасна бременност Simple Smile

Що се отнася до моята операция я отложиха за вторник Sad щяла да е с ток и предизвиквала контракции Sad и до тогава ще съм на системи с магнезии Sad но поне ме увериха, че няма опасност за плода, освен това че присъства и АГ специалист, така че съм спокойна Simple Smile

# 604
  • София
vzlateva - с пълна упойка ли ще е?
Аз знам за много операции, за които няма опасност за плода! Всъщност с мнооого малка опасност! Дори първоначално аз имах много кисти по яйчниците и те взеха да растат. Д-ра ми казваше, че ако не изчезнат ще се оперират и че няма опасност за плода, но изчезнаха при мен!
Ще премине толкова бързо, че ти и бебката ти ще забравите бързичко! А и ако предизвика малко контракции, то ти си в болница и веднага ще ти сложат магнезии и ако трябва и нещо по-силно за да ги спрат, никой няма да те остави!
После и ти и бебето ще ви е много по-добре!

Вярно е дето казват, че и най-малка косур да имаш, то ако забременееш ще се обади!

# 605
Zlatence, чудесни новини, време беше. Simple Smile

vzlateva, ще стискам много силно палци.

# 606
  • София
Здравейте мамчета   bouquet
dream_78   newsm59 Пожелавам ти много здраве, късмет, спокойна бременности прекрасен финал накрая!!!
Добре дошли на новите мами!
Клерет май се подиграва с нас, а?  Wink Другите теми ги приключвахме за десетина дни  Laughing
Brayda честито за подаръка, отрано са те почнали  Wink
Vzlateva, sili-pili   Praynig Praynig Hug
Ако мога да ви успокоя за подуването на краката - и на мен албумина ми е ок, но имаше един период от три седмици, когато ми бяха ужасно подути! След това се нормализираха и дори в най-големите жеги всичко си беше наред! Явно всички симптоми ще бъдат на периоди!

Аз май още не усещам моя юнак... или може би веднъж вчера имаше някакво потрепване, но не съм много сигурна... Но на ФМ док ми каза да не се притеснявам, защото както е застанал с главата надолу, като рита, улучва стената на другия рог на матката и затова!

# 607
  • на земята
dream_78    newsm59 Бъди жива и здрава,много щастлива и обичана  smile3525    за килограмите съм +4 ,мисля че е нормално,     sofyia ,не се притеснявай всеки различно,и аз се чудех на някой като казват че го усещали бебока  в 13-14 седмица,ноооо...))))    Zlatence,радвам се най накрая всичко е ок ,дишай спокойно сега и се наслаждавай на бремеността  Hug      vzlateva с теб сме,всичко ще мине наред  Praynig Хубав следобед на всички,и много положително мислене   bouquet

# 608
dream78m newsm59  Gift
zlatenceдвам се за добрите резултати и стискам палци за ФМ
vzlateva ще стискаме палци
С килограмите съм +7.С миналата бременност общо бях качила 16кг.Но е важно и след като родим да не се отпускаме с хапването,че с кърменето много ми се ядеше сладко.Като ставах вечер да кърмя и да се изцеждам и изяждах по една тарелка сладки.
За гледането на бебето мисля,че ще го гледам поне 2г,баткото го гледах до 3г,и отиде на ДГ и не се получиха нещата и сега пак се гледаме,а е на 4г

# 609
Момичета моя лекар ми даде да пия сутрин на гладно таблетки желязо с фолиева киселина, а следобед калций.Обаче откакто ги пия усещам че ми се раздразва гастрита и предполагам,че е от желязото на гладно.Не смея да хапвам преди таблетката,обаче  корема ме боли.Някой има ли такъв проблем?
МоРсКа СиРеНа  аз също пия желязо. Имам много сериозни проблеми със стомаха и лекарят ми доста се чудеше преди да ми го изпише, защото е много агресивно към стомашната лигавица. Изрично ми препоръча да го пия сутрин след като съм закусила обилно. Това обаче не ме спасява от стомашните неразположения и може да се наложи варианта с венозно вливане.

dream_78 ,много здраве,късмет и семейно щастие ти пожелавам!Наздраве!
От днес го спрях,просто вече не издържам.Винаги съм имала проблем с гастрита и това желязо ме довърши.Не мога и плодове и  зеленчуци да ям-така ми раздразва стомаха.Ще видим какво ще правим,но засега няма да го пия  Peace

# 610
  • София
sofyia - това с подаръка стана толкова неочаквано! А и мен не ме притеснява да купувам неща преди да се роди, само дето няма смисал, тъкй като още всичко по магазините е на лятна вълна Wink А и с напредване на времето, желанието ми се овеличава, ако от сега купя много неща., после няма да имам за купуване!
Сега съм повече на вълна - да си оправим кухнята, но септември ще е събитието Simple Smile

Оглеждам и проучвам всичко! За шишета съм избвала Авент, за козметика за гърдите също, както и за помпа, стерилизатор и т.н.т. тези неща ще са на Авент!

Козметика за бебето ще изпробвам на Бюбхен и на Себа мед, гледах при Гала един път говореха за подсичането и много похвалиха различни спрейове за подсичане, един от които на Бюбхен, а и като чета чужди сайтове, хората са доволни, а цените не са огромни!

Малко се възмощавам на много високите цени за бебешка завивка зимна... 130лв  Shocked Тя моята дето беше толкова скъпа струваше толкова!!! А иначе има уникално сладки комплектчета спални за кошарката мммм и обиколници, но искам първо да видя дали ще намеря харесаната от мен кошара в бяло и тогава ще се заглеждам по-обстойно Simple Smile Не искам да се изхвърлям с много пари, за мен е важен матрака да е хубав, а другото дали ще е от 50лв или 130лв няма значение!

Четох и гледах, че вече все по-рядко се ползват спални чувалчета за кошарата, защото бебетата много се спарвали и съм решила да не го слагам в чувалче! Ако имам такова, то ще го слагам само за прегледи примерно докато е студено навън!

# 611

Zlatence - много се радвам за теб, че най-после си се отървала от тези гадинки.   newsm74

vzlateva - стискам палци и ти пожелавам най-голямото спокойствие на света. Мисля, че е много важно за теб. Вярвам, че всичко ще мине добре!  Hug

На всички получили яснота за цвета на гащите поздравления.   smile3501 Ние все още нямаме 100% потвърждение, затова няма да бързам да съобщавам цветове, макар че направо ме сърбят ръцете  Simple Smile да го напиша.

# 612
  • София
Е ние всички си казахме преди да е 100%, после на някой се обърнаха нещата...  Crazy
Случва се Simple Smile

# 613
Е ние всички си казахме преди да е 100%, после на някой се обърнаха нещата...  Crazy
Случва се Simple Smile

Да, така е Brayda. Съгласна съм. Но просто толкова искам да е това, което ми казват, че е - 60:40, а според мъжа ми този процент бил направо 50:50, че не искам после да се разочаровам. Какво да направя, такава съм си. Simple Smile А и се надявам да ми простите.  Wink

# 614
  • София
Е не се притеснявай за нас! Няма и какво да ри прощаваме, но като чета колко много се надяваш, дори и да го обърнат ще се разочароваш пак, без да си ни го написала Simple Smile
Здраве да е, аз бях свикнала и момченце, представях си всичко!
Сега като е момиченце още го наричам той!   Blush

Общи условия

Активация на акаунт