Нашите кухни - тема 44

• 79 060
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Ама аз що мислиш, че рева. Щот са хубави. И ги искам. Ма те ме смятат за некъф изрод. Няма ми нищо, даже напротив. Само съм по-височка. И при това съм най-ниска от семейството. Не, че някой иска да ми съдейства в кухнята.....

# 436
Уф Simple Smile Опитай при друг проектант или говори с управител тогава;)))
Такъв тип предлагат евродом Русе - http://evrodom-bg.com/klasik.html - в София ги предлагат Канор, Платан и още едни мисля. Работят и за Икеа;)

# 437
Лоренца, няма лошо. Аз ще си реша проблема по друг начин. Както казват хората всяко зло за добро. Така се получи и при мен. Прибрах се в работата, под впечатление на разговора разказах на колегите си случката. Веднага развъртяха телефони и ми намериха наистина много добри решения. Въпросът не е в това, ако ме разбираш....

# 438
zlata baba доста гневно щях да се отнеса с тях ако ми заявят подобно нещо.Просто работят с готови неща и изобщо не им се занимава.
Моят съвет е да си намериш един добър майстор ,да му кажеш какво искаш и готово!На пазара има хиляди варианти и решения.Аз компромис с височината не бих напавила,заради една фирма.Ще ти излезе даже по-евтино с майстор.
Диалог са скъпари и не ги харесвам.Сблъсках се с тях и се потресох,когато ми отказаха да ми сложат термоусточив гръб зад свободно стояща печка ?!?Можело само иноксов гръб на това място./естесвено за няколко стотин лв  Sick /Категорично ми отказаха друг вариант.
Естествено -отсвирих ги на минутата  Grinning

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 20:31 от elfi4ka

# 439
zlata baba разбрах те;)
elfi4ka  Simple Smile
Гледам трупат пасиви - тяхна си концепция.
Ако ми обяснят що не може - друга работа.
Както писаха в другата тема - процесите се развиват - доскоро отказваха и работен термоплот по-широк от 60 см, но вече има решения.

# 440
Благодаря за съчувствието. До преди малко си мислех, че аз съм шашавата. Е, не са единствени, ще го преживея. Важно хладилника да е пълен. Хах

# 441
  • на Мелмак
zlata baba-завиждам ти за спокойствието пред тях Hug
а това което си написала-направо си е потрес!Ужас!
пп.Явно не си заслужават,защото работят с готови стандарти и не са гъвкави с решения!
Поговорката" Всяко зло за добро" си е на мястото!

# 442
Абе комедия пълна, тя ми вика не съответства на европейските стандарти. Аз отсреща се блещя - ма аз не държа да съответства на европейските, а на мойте стандарти. Въобще не можахме да минем на един език. Девойката беше като уредник на музей. Заучила текста и рецитира ли, рецитира, а мен времето ме подпира ли, подпира....

# 443
  • Русе
И аз бих ги отсвирила директно. Моята кухня, т.е. долния ред е 104-105 см, това ми беше абсолютно задължително изискване, малко по-ниска съм от теб. Не знам какъв тип куня предпочиташ, модерно, класик. Ако е класик - бих ти препоръчала да провериш цената на масива, гледамсравнително скъпа кухня е, не знам колко е голяма, но виж и разгледай какво ти предлагат другите фирми.

# 444
Това ми звучи като на голямо желание да не ти вземат парите. Не искат клиенти. Какъв е проблема с по-високия плот не разбирам? Ще сложат един ред чекмеджета долу, по-висок цокъл, друго ... Ако има желание, намира се и начин. Няма желание явно. Е, има и други фирми, които ще ти свършат по-добра работа.

# 445
Честно казано, бясна съм и май доста ми личи. Не е въпросът дали ще правят те кухнята или не. Поведението им е алогично, дори извън време на криза. И понеже съм рогат телец дано скоро не ми мине, защото смятат да се докопам до собственика на фирмата и да му кажа какво мисля. И ако съм в настроението, в което съм сега не бих искала да съм от другия край на жицата... наистина.

# 446
  • Berlin
zlata baba, това да си изгониш клиент само в България май го практикуват. newsm78 Дано бързо намериш фирма за кухнята!
Аз малко да се пооплача - днес сложиха нови вратички за кухнята. Бялото си е баш бяло, ама не каквото очаквахме .... Сега имам кухня като едновремешните соц кухни с белите СКШ. Естествено аз си избирах цвета и сега си меля сол на главата. Laughing Поне сме уцелили плот и гръб много симпатични, а и спалнята монтираха днес и малко се уравновесяват нещата, не съм напълно отчаяна от живота. Ще показвам скоро.

# 447
Белият цвят е супер актуален в момента. С подходящата декорация ще изглежда много различно. Peace

zlata baba - няма какво да коментирам.  ooooh! Като не искат да ти вземат парите, също има други много добри фирми. Те ще ти ги вземат. Хич не си късай нервите с управителя, да не мислиш, че и той ще е адекватен, най-много и той да ти загуби времето и пак да се ядосаш.

# 448
Ужас, такова отношение, няма какво да се коментира. Няма смисъл да се ядосваш.

# 449
Тая сутрин започнах да слагам силикон между плота и плочките. Много лепкав, но поне не вони така убийствено като импрегниращата течност. Иначе с пистолет се нанася равномерно, но един съвет - като заглаждате, ако ползвате пръста си, обвийте го с найлонова торбичка, защото това нещо се измива трудно - мазно, лепкаво и гадно.

Общи условия

Активация на акаунт