Нашите кухни - тема 44

• 79 063
  • 741
  •   2
Отговори
# 195
  • Раковски
Покритието на плота и на ПДЧ-то е различно.

# 196
shadowman, знам че е различно, но все е пдч...

# 197

Някои слагат от ПДЧ-то за Гръб. Ползвам сега такъв - тъмно кафяво - чисти се, няма проблем, и с препарати - нищо не му пада;) А освен всичко е релефен  Laughing

# 198
  • София
За плотовете от разни дървета някакво мнение някой да сподели?
Много ми харесват на вид, обаче се чудя дали ще ги опазя и доколко търпят тормоз. За горещи неща ще внимаваме, обаче от течности трудна работа.
Един бамбуков особено харесах, имам такава дъска за рязане от години, добре си изглежда, ама дали е същото  Rolling Eyes

# 199

Някои слагат от ПДЧ-то за Гръб. Ползвам сега такъв - тъмно кафяво - чисти се, няма проблем, и с препарати - нищо не му пада;) А освен всичко е релефен  Laughing
Та какви препарати ползваш, lorenca и от колко време си с такъв гръб?  newsm78

# 200
huliganka, кухнята е може би на 5 г.
Циф, веро, на Heitman. Но то няма нужда от кой знае какво количество препарат. Особено ако веднага с гъба си минеш гърба. И като е тъмно не личи (joke) Wink))

# 201
  • Раковски
Да, макар и по-рядко за гръб се използва ПДЧ, хората се притесняват, че може да се надуе някъде си, аз казвам, че ако стане това значи не е направено както трябва което значи, че и гърба да е бил термоустойчив пак е щял да се надуе.

# 202
  • Варна
............Според мен за твоята кухня подшодящия материам е ПДЧ. Устойчиво е а и има доста обличане на чупки което е добре да стане с един и същ материал за да не стане шарения. Също си мисля че ще е добре да е нещо светло за да не се превърне кухнята в тъмното петно на къщата.

Материалът със сигурност ще е ПДЧ в един цвят, но за цвета ми се искаше нещо по-цветно. Кухнята, която показах много ми харесва, но и да имам такава то трябва да е само за красота или да си направя едно кафе в нея  Grinning. Мебелите в хола, компютърното бюро, гардероба в спалнята ни са светли и кухнята ако е подобна на цвят ми идва в повече. Също така искам да избягам от кафяво, бежово, сива гама като основен цвят. Смятам и да се сложи подходящо осветление, така или иначе светвам и през деня и се надявам да се получи добре.

# 203
  • Варна

Слагате бази от ПДЧ, а като миете пода и след година се надуе нали няма да плюте пак по майсторите, все пак сами сте си ги поръчали.

Аз в момента в квартирата имам кухня от Метро три шкафа долу и три горе. Цокъла е изцяло ПДЧ.  Живея тук от почти 8 години, а преди нас се е живяло със същата кухня поне 3 години. На цокъла му няма нищо! Не е мръднал!

# 204
fever ,я направи един  бял корпус и цвета,който искаш.
Ако не се полу4и,след година -две смянаш декорите и  имаш нова кухня Wink
Аз също мисля,4е нещо светло ще е по-добре и някой акцент за да не ти е вси4ко беж-кафяво-сиво

# 205

Слагате бази от ПДЧ, а като миете пода и след година се надуе нали няма да плюте пак по майсторите, все пак сами сте си ги поръчали.

Аз в момента в квартирата имам кухня от Метро три шкафа долу и три горе. Цокъла е изцяло ПДЧ.  Живея тук от почти 8 години, а преди нас се е живяло със същата кухня поне 3 години. На цокъла му няма нищо! Не е мръднал!
+1  Peace Сегашната ми кухня е 12-годишна почти, с пдч цокъл, който наистина не е мръднал!

# 206
А под цокъла от ПДЧ, имам една силиконова лайсна.Тя пази от раздуването май newsm78
Сега махнах от апартамента съдомиялната и майстора свали цокъла.Из4истих си го и след 7 г. си е перфектен.Той оба4е ми каза,4е е време за нова кухня и тук.Това венге е ве4е демоде EmbarassedМоята кухня у дома е с Егерски плоскости

# 207
В случаите, когато фурната и плота с котлоните са едно върху друго в един шкаф, слага ли се нещо между тях или няма проблем да са едно върху друго просто така?  newsm78

# 208
За тези за вграждане ли ?
Нищо не се слага

# 209
За тези за вграждане ли ?
Нищо не се слага

Да, за вграждане. Порових се и аз и открих, че просто трябва да има разстояние между двете, за да минава въздух и да се охлаждат.

Общи условия

Активация на акаунт