11-ТОКЛАСНИЦИ 2012/2013 г

• 33 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
За да наеме хотел или каквото и да е цивилизовано място за настаняване трябва да имат 18г.(по закон), а повечето няма да имат.
А, да.
За това не се сетих. Но все пак рожденикът ще е на 18. Той дали може да яви като възрастен придружител на останалите 17 годишни? Laughing

# 661
  • София
Ама и мен би ме било шубе да ги пратя нанякъде без възрастен...  Confused Страх ме е...
Стига, де.
На 18 са все пак. Wink

Не, малкият е на 16.
Уф, не знам... Аз още не съм ги пускала да пътуват ей така, съвсем сами, без никакъв възрастен. Уж не съм от най-бъзливите, пък знам и че ще се оправят, пък и аз самата започнах моите пътешествия още на 14 - знам, какъв фън е. Но може би точно заради това - имам реална представа, какви опасности дебнат и ме е страх...  Sad Е, като станат на 18 копче няма да мога да им кажа...

# 662
Повечето родители почват да го увъртат, като трябва да подпишат, че някой приятел ще отговаря за тяхното дете.

Пак някаква игра измислете. Наемете зала с 2-3 маси за пинг-понг (не знам дали има такова нещо) и да организира турнир. Математиците много си падат по такива забавления.

# 663
  • България
 При нас се дискутира подобна тема, но за сега сме в другата крайност - прекалено много хора иска да покани.
 Идеята е да се наеме оборудвано помещение /има такива които се отдават за 3-4 часа/ и да се внесат храна и напитки, а също и желаната музика. До тук не се справя съвсем успешно, но все пак продължава търсенето. Wink

# 664
Караоке бар, някакъв по-детски, с акцент върху караокето! Wink

# 665
  • София
Ха, Фиеста ме е изпреварила. Точно това е и моето предложение - караоке бар, голям купон става!  Mr. Green Дани така си празнува миналата година рожденния ден с... около 60 деца, при поканени 25  hahaha  Говорихме със собственика и се разбрахме да бъде до 10 часа, тъй като нямаха 18, както и по всички други основни въпроси.

# 666
  • София
Fiesta*, има, има такова място в София, дори цените са мноого яки, ето го, в Щутгард: http://www.club88.eu/tag/%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-88/
Намуси се и на това... Нещо със шейни и найлони искали да се спускат, ми да го измислят бе! Аз места съм казала  Crossing Arms

Караоке бар, някакъв по-детски, с акцент върху караокето! Wink
Еееей, това е тъкмо за мен!  Laughing Ще го предложа, пък да видим. Хаха, с тоя метъл дето се слуша, никога не съм го чувала да пее. А май и учителят по музика не е  Mr. Green

# 667
  • България
 Предложението на .♥.Петя.♥. ми хареса, даже ще го предложа на моята девойка. Така или иначе, целта е песни и танци.

# 668
...около 60 деца, при поканени 25  hahaha
Това не бива да се допуска, много приятелски го казвам. Не знам ти дали си била там!? Confused При такава ситуация дори моите сами са взимали решение да си "обират крушите".

Иначе последното ме подсети Софи, във връзка с желанието на дъщеря ти да наемат помещение, има апартаменти които се отдават под наем за подобни събития. Чувала съм, че са големи, много хубави, в центъра. Но от такова място е разказа за преждевременното напускане на купона, след прииждане на неканена върволица.

P.S. Софи писах преди тебе, ама да не трия...

# 669
  • България
 Тя има опит с неканените гости и обикновено предупреждава. На НГ поканите бяха персонални.

# 670
Sandalka мястото за тенис на маса на мен ми изглежда супер! Браво, че има такива места! Simple Smile

А за караокето нали върви с текила.  Wink  Казват, че след "n"-тата текила всички пропявали(това не за децата де, затова казах с акцент върху караокето). Аз обаче и след 10 текили НЕ заставам зад караоке микрофона, но пък се смея от сърце и след 3-тата. Joy Joy

P.S. Ръгби, крикет също може. Наема се футболно игрище с изкуствена настилка. На децата ще им е интересно да се запознаят с игрите. Примерно за ръгбито съм чувала, че имаш право да бягаш само назад. Голям смях е импровизацията на играта, а снега прави нещата още по-забавни. По нова година бяха играли на Банско. Joy Joy

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 16:39 от Fiesta*

# 671
  • София
А и метълът става за кариоке. На партито на бг-мама главно това се пя.
Не зная къде има кариоке до 22 ч. Преди имаше в "Библиотеката". Залата е отделно и децата бяха изкарали супер. Само те бяха.
Може би някои от по-малките клубове би се съгласил. сега се сещам за "Кабаре" ,че е по-малко и правят такива вечери.
Другият вариант е някое малко кафене да го затворят за тях и те да си занесат необходимата техника.

# 672
  • София и там където не се пуши
Даа, при нас също искат кротки купони и до сега най-им харесвало на нашата вила. Имаме си бирхале за купони, където от години и студентски празници и разни подобни все се вихрат. Прецениха, че НГ ще им е студено в незатоплена къща. Следващ купон май са белязали май месец.
Племенничката ми щяха фирмен купон да правят там, защото им харесват летните, ама заради студа се отказаха. Трябва да помислим, за нещо по-сериозно за отопление. Има печка на дърва, ама за камина сериозно съм се замислила. Нека се веселят. 

# 673
  • София
Поканил си е купона вкъщи все пак.
Поне е разрешил въпроса  Mr. Green

# 674
  • София
Мили момичета, ЗА МНОГО ГОДИНИ!  Hug
Да сте здрави и щастливи - вие, децата и всички, които обичате!  Heart Eyes

Гледам темата за 18 РД се коментира, ще споделя мнения и аз, да видим как ще протече организацията, имаме 30 дни! Wink

И да похваля децата - както ви писах, имаше идея за Нова Година да са в апартамента на моята приятелка - и,да - осъществи се! Simple Smile 30 тийнове на едно място! Малко изпръскано бяло шампанско , 2-3 счупени чаши (но са наши и евтини Wink ) и за финал - почистена къща!  bowuu
Само терасите ми бяха оставили Wink  Организацията им беше перфектна, всеки знаеше какво да прави/донесе , а аз направих баница с 30 късметчета Simple Smile Така че - и аз в организацията Wink

Общи условия

Активация на акаунт