СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 943
  • 872
  •   1
Отговори
# 735
Стискаме, много добро решение...

# 736
Гуш, дано да има билети и всичко да е наред! Praynig

# 737
  • Пловдив
Гуш, чакаме те! Късмет!

# 738
  • В Балкана
Здравейте,

Имам нужда от малко помощ.

Има съмнение за цветна бременност.
Ако е налице бременност, то седмицата е 8-9.
На кръвен тест Тотал бета ЧХГ е измерена стойност 7.17 mU/ml, при дадени референтни до 10.

Може ли да се каже 100%, теста положителен ли е или отрицателен?

Благодаря!   bouquet

# 739
  • София
Повтори го след 48 часа. Но няма как да има развиваща се бременност с тази стойност в тези седмици.
И да е имало нещо, вече го няма...

# 740
Такова нещо като цветна бременност не съществува. Вероятно си направила биохимична бременност и стойността на ЧХГ ти е била по-висока, а в момента просто се чистиш, още повече, че имаш кървене (предполагам това имаш предвид под цветна бременност).

# 741
Момичета купихме билети довечера летим за БГ кацаме в София в 3:00 сутринта приемам препоръки за добри лекари които биха ме приели за преглед без предварително запазен час добри частни клиники в София и Благоевград   bouquet

# 742
  • София
Момичета купихме билети довечера летим за БГ кацаме в София в 3:00 сутринта приемам препоръки за добри лекари които биха ме приели за преглед без предварително запазен час добри частни клиники в София и Благоевград   bouquet

Здравей Gussh, следя историята ти и искрено се надявам всичко да е наред  Hug Аз мога да препоръчам МБАЛ Надежда и д-р Сигридов (има много добра апаратура и е много добър специалист), мисля че ще те приеме и без час, въпреки че е препълнен графика му. Казваш, че си по спешност и си летяла...Други добри специалисти с добра апаратура са в Марков, Фемина и Св. Петка. Това е за София, ако пропускам, нека другите момичета ме допълнят. Не мисля, че ще те върнат, като кажеш, че си по спешност. Стискам палци  Peace

# 743
  • В сърцето на любимия човек
В клиника Щерев също има спешен кабинет и добра апаратура и няма да те върнат. Не знам , обаче, кой ще е на смяна довечера. Ако искаш ще ти пратя телефона им, за да се обадиш, ако искаш.

# 744
Момичета купихме билети довечера летим за БГ кацаме в София в 3:00 сутринта приемам препоръки за добри лекари които биха ме приели за преглед без предварително запазен час добри частни клиники в София и Благоевград   bouquet

Здравей Gussh, следя историята ти и искрено се надявам всичко да е наред  Hug Аз мога да препоръчам МБАЛ Надежда и д-р Сигридов (има много добра апаратура и е много добър специалист), мисля че ще те приеме и без час, въпреки че е препълнен графика му. Казваш, че си по спешност и си летяла...Други добри специалисти с добра апаратура са в Марков, Фемина и Св. Петка. Това е за София, ако пропускам, нека другите момичета ме допълнят. Не мисля, че ще те върнат, като кажеш, че си по спешност. Стискам палци  Peace
Благодаря  Hug утре сутринта почвам да ги пробвам кадето ме приемат само да кацнем живи и здрави знам че може би е изгубена кауза но нямаше да имам мира ако поне не опитам пък каквото Бог е рекъл ще сане   bouquet

# 745
В клиника Щерев също има спешен кабинет и добра апаратура и няма да те върнат. Не знам , обаче, кой ще е на смяна довечера. Ако искаш ще ти пратя телефона им, за да се обадиш, ако искаш.
Благодаря ти  Hug изпрати ми тел. да го имам

# 746
Привет. Искам да попитам резултат от 4,1 mIu при минимални стойности 5 какви са шансовете да има бременност,при положение че миналия месец си правих пак два дни преди мц и резултата беше 0,1 ,сега имам още една седмица до цикъла

# 747
  • София
ilianakirilova този резултат на кой ден след овулация е-най-добре да изследваш ЧХГ на 11-ти ден след овулация...сега дори да има нещо,не е гаранция,че ще се задържи..
 По принцип за бременност се приема ЧХГ над 25 единици...

# 748
  • София
щом има седмица до цикъла значи е около 7 дни след овулация, по-скоро е положителен, ама то голямо нетърпение  Simple Smile

# 749
Да около 7-8 дни след овулация съм,нямам търпение да разбера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт