СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 922
  • 872
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Да около 7-8 дни след овулация съм,нямам търпение да разбера Simple Smile
Дано се задържи.  Praynig

# 751
# 752
  • В Балкана
veseto87, Café con leche , благодаря ви дами!   bouquet

За сега приемаме, че бременност няма.

# 753
Днес пак правих кръвен в друга лаборатория -Рамус,и много странен резултат 1,72 ,при вчерашен в Лора 4,1.. Нищо не разбирам..

# 754
ilianakirilova, ако ще проследяваш ЧХГ, прави го в една и съща лаборатория. В противен случай се хвърляш в неизвестното на това да се чудиш какво се случва, както в случая с тези 2 резултата.
Защо правиш ЧХГ всеки ден, още повече толкова рано преди датата на следващ цикъл? newsm78

# 755
Просто ми е странен резултата,при положение че референтните стойности са еднакви в двете лаборатории ,а и защото нямам търпение да разбера

# 756
Ако утре ще пускаш нов тест, направи го в днешната лаборатория, за да е меродавно сравнението.
Иначе по принцип този тест е с универсални стойности в световен мащаб и ако се разчита на този факт, може би утрешен резултат ще е и с по-ниска стойност.

# 757
  • София
Гуш, къде си, какво стана? Чакаме те с новини... Praynig Praynig Praynig

# 758
Днес пак правих кръвен в друга лаборатория -Рамус,и много странен резултат 1,72 ,при вчерашен в Лора 4,1.. Нищо не разбирам..

За момента тези резултати не могат да се считат за положителни,колкото и да нямаш търпение ще се наложи да изчакаш за да разбереш,все пак ако има оплодена яйцеклетка..то й трябва средно около седмица за да достигне матката,безсмислено е да се правят толкова рано тестове.Изчакай си поне датата на МЦ.

# 759
Знам че не могат да се считат за положителни,но защо тогава миналия месец след като си правих един ден преди мц имах стойности < 0,1 ,това не мога да си обясня

# 760
На този въпрос най-точно само лекаря ти може да отговори  Peace При мен лично..преди когато съм си пускала ЧХГ и е нямало бременност винаги ми е давало различни стойности,предполагам както и при повечето момичета.Но това не е толкова от значение,най-рано ЧХГ се засича 11дни след зачеване...потрай още няколко дни и си пусни нов  Peace

# 761
Днес не съм си правила кръвен ,но си правих шуър чек който ми показа бледа втора черта,странна работа,възможно ли е чхг да се е удвоило от преди два дни ,защо тогава ми показва втора черта на уринния ако няма бременност..  Доста тестове съм правила преди и смея да твърдя че втора черта освен с първата ми бременност не съм виждала досега..

# 762
Аз лично на уринарни тестове не вярвам, защото много пъти са ми показвали бледа втора черта,а после ЧХГ-то ми е било 3 или 5 и пада едно разочарование..от тогава започнах да си чакам датата. Последния шуър чек който направих ми показа много бледа 2-ра черта и то беше в деня на МЦ..пуснах кръвен и беше 24,5. А според твоето ЧХГ ти още рано за "пикливите" тестове, разбирам нетърпението ти,но чакане му е майката  Peace

# 763
  • София
ilianakirilova м. 1 януари сега имах бледа черта някъде на 8-9 ден след Ову и то на 3 различни теста. На 11-12 ден бета ЧХГ отрицателен и ми дойде по часовник.
Изчакай малко, кръвен най-рано на 11-ти ден.
 Дори да има някакво оплождане,не е гаранция че ще се задържи,може да спре веднага да се развива,нещо което не ти пожелавам.

# 764
Ами не знам но днес пак правих шуър чек и чертата си е направо розова не е бледа което ме навежда на мисълта че чхг се покачва..

Общи условия

Активация на акаунт