СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 802
  • 872
  •   1
Отговори
# 765
Ами ако ЧХГ-то ти вече е стигнало 24-25 би трябвало шуъра да го засича ...дано да е така  Peace

# 766
  • София
Всичко досега са само предположения, няма как да знаем какво се случва. Най-добре си изчакай  датата на цикъла.

# 767
Привет Simple Smile Кръвен тест сутринта 37,5 три дни преди цикъл Simple Smile

# 768
  • София
Добре,добре Grinning

# 769
Привет Simple Smile Кръвен тест сутринта 37,5 три дни преди цикъл Simple Smile

Честито, лека и безпроблемна бременност   bouquet

# 770
Здравейте!
Резултатите от ЧХГ са ми готови 0.135  mIU/ml и според лекарката всичко е наред. Тъмното петно при ехо-то е най-вероятно от силна ову, както и течението и лекото неразположение. Продължаваме нататък.
Успех и на Вас!

# 771
  • София
ilianakirilova Party Party Party лека, безпроблемна и вълшебна до термин Peace
Magiota важно е всичко да е наред. на този етап е доста рано за тест - дай Боже за хубави новини Hug Praynig Peace

# 772
Здравейте момичета нямах възможност да пиша тези дни какво става с мен
Ето на кратко посетих три различни доктора в събота единия не можа да види нищо в матката имало някаква точица но била малка за закъснението ми трябваше в понеделник да пусна ЧХГ и да ме прегледа пак но аз в неделя започнах да зацапвам на т. хартия когато отидох в понеделник и му казах той без да ме прегледа каза че трябва да ме изчисти и да вземат проба за изследване което ще им даде отговор дали бременността е била вътре или извън маточната и направо ме прати при доктор в болницата който трябваше да извърши процедурата
Отивам аз при този втори доктор и започвам с многото си въпроси каква е точно тази процедура абразио и колко е щадяща колко време след упойката мога да си тръгна и какви последствия може да има за мен. Разбрахме се да не го правим тоси ден а да отида на другия ден сутринта т.е днес и от там отивам при друг лекар който много ми бяха похвалили но не можех да се доредя за час сега успях с много настояване молби и дълго чакане ,влезнах разказах му историята си и той ми казва събличай се и лягай да те прегледам на вагинален видеозон веднага видя плодното скачени в матката размерите му отговарят на 4 седмици и 1 ден изписа ми рецепта Дуфастон 2по 1 ,Но-шпа 3по 1 , и фолиева киселина  по 1 ден ,каза ми да се прибера да се успокоя и да почивам и в петък пак там на преглед само ако кървенето се засили или имам болки веднага да се обадя
Аз не възлагам надежди но пък каквото е писано ще стане поне ще опитам ако не тези хапчета ако не помогнат док. Каза че не могат да навредят и то ако е тръгнало да пада ще си падне
Това е за сега от мен момичета реших да се доверя на този док. Че то и от много май полза няма само могат да те объркат
Като има някакво развитие ще пиша
 Hug за всички ви

# 773
Гуш, дано се задържи! Praynig Нямам думи за другите 2, как не са видели плоден сак и направо чистене... Rolling Eyes Дано това е твоят лекар и всичко да се развие в много добра насока! Praynig Почивай си много, ставай само до тоалетна и дано се закрепи както трябва! Praynig пожелавам ти успех!  bouquet Пиши, когато можеш! Hug

# 774
Благодаря за подкрепата @Daniella@  Hug и на мен не ми се коментират първите двама док. Цялото бързане според мен беше да приберат сумата от 230 лв.на ръка  #2gunfire Sick
Само сега се чудя ако зачеването е станало на 06.05 както ние със съпруга ми си мислим дали тези размери 4 сед. и 1 ден са добре имам две снимки и се опитвам да разчета пише +D1=4mm ,xD2=  mm ,D=4mm  newsm78 ама нищо не разбирам ако някой е по вещ нека сподели ще съм много благодарна   bouquet

# 775
Ако си заченала около 06.05 всичко си е в реда на нещата според мен. Стискам ти палци. добре че си потърсила второ мнение. Взимай си Дуфастона и но-шпа-то (и аз бях с тях първите три месеца) и почивай повече, не се натоварвай, а полежавай повечко.

# 776
Дано да е тогава и нещата да се оправят не знам възможно ли е да се зачене няколко дни преди да ти дойде цикъла  newsm78

# 777
Дано да е тогава и нещата да се оправят не знам възможно ли е да се зачене няколко дни преди да ти дойде цикъла  newsm78

А следяла ли си си овулацията? Ако не си я, може О да е била по-късно от колкото си мислеш ти. Иначе няколко дни преди да ти дойде М няма как да стане. Единствения вариант е да си била с късна овулация! Почивай, повече положителни мисли, защото трябва да си спокойна сега и то много!   bouquet Пожелава ти всичко да е наред и това да е твоете детенце, наистина! Praynig Hug

# 778
Не не съм следила овулацията след Нова Година ние се пазихме 3 месеца след тогавашните ми премеждия и всъщност това е първия месец без да се пазим но не сме си и казвали че бебеправим 06.05 се пада около 4 дни преди да ми дойде М аз съм по принцип с късна О но чак пък толкова късна не съм я засичала никога  newsm78 на 20 ден от О ми е била но това е пак повече  newsm78
Ще лежа пък каквото Господ е рекъл  Praynig ще стане

# 779
  • София
Gussh, стискам палци да си с късна овулация и всичко да е наред  Praynig За съжаление при мен миналата година нещата не се развиха добре - ЧХГ се удвояваше на около 68 часа и в 6-та седмица беше само 1330...Гледаха ме най-добрите лекари, всички се опитваха да ме успокоят, че може да е късна овулация (аз си я следях и знаех, че не е), изписаха ми Утрогестан и въпреки това в края на 6-та седмица започна по-обилно кафеникаво зацапване, което в 7-ма седмица вече беше кървена. Сакчето отговаряше на 4 г.с.+2, не се виждаше ембрион и пак ме изпратиха вкъщи да изчакам. След 5 дни отидох за планирано абразио, за да се приключат мъките и за мен и мъжа ми...кухо яйце, но се води мисед...Беше ме единствено страх от пълната упойка, защото не бях лежала в болница по принцип и изчетох сумати страхотии...Сега лекарят, който ме следи и ми прочете старата епикриза, каза че са се забавили много... Както и да е, исках само да споделя какво ми се е случило и искрено се моля при теб да е късна овулация и на следващия преглед да се види ембрион  Praynig Praynig Praynig Прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт