СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 800
  • 872
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, дами, притеснена съм и казусът ми е следният, ще съм благодарна, ако коментирате.
Последен цикъл имах на 3.05, днес е 27-ми ден от цикъла ми. Вчера правих тест, 12-13 дни след предполагаемата О и имаше бледа, много бледа втора черта. Днес сутринта пуснах кръвен - 29.26mIU/ml.
Теста беше surecheck, на него пише, че отчита над 25mIU. Ако е така значи ЧХГ нараства много бавно, вчера ако е бил 25 (за да го хване пикливия тест), днес е почти 30.. Май съм в паника, моля ви за коментар, има ли защо да се панирам?
Благодаря предварително

# 781
  • София
Пусни кръвен в петък пак и тогава може да коментираме.

# 782
Благодаря ти, Весе, ще пусна отново в петък, ако всичко е наред тогава трябва да приблизително 60mIU, нали така?

# 783
  • София
Вероятно и повече. В началото хормонът расте по-бързо, но пак не е сигурно. Трябва да се удвоява на 48 до 72 часа, така че е индивидуално.
Късмет и пиши пак.

# 784
Много ме е страх, тъй като имам един аборт... Сега не мога да се зарадвам дори за секунда. Ще пиша задължително. Специално ти благодаря за отзивчивостта. Дано всичко да е наред.

# 785
  • София
И аз имам един, но той беше с добре растящ ЧХГ, така че това не го мисли.
Пожелавам ти този път всичко да е наред!  Hug

# 786
Това, че пикливият тест ти е отчел, не значи че хормонът е бил над 25 ед. Имало е доста случаи на отчитане на бледа втора черта и ЧХГ под 25.
Изобщо напълно несъстоятелно е да се сравнява бледа втора черта с резултат от кръвен тест.

Сам по себе си резултатът за 12-13 ден след О. не е лош, но само толкова. Не знаем със сигурност кога ти е била О., няма втори резултат за проследяване на нарастването и толкоз.
Очакваме добри стойности в петък  Peace

# 787
jame_87 безсмислено е да сравняваш двата теста,все пак..това си е пиклив тест,не можеш да правиш сравнение между  това колко ти е наситена чертата и колко ти е резултата.На моя шуър чек се появи много бледа 2-ра черта..а Чхг-то ми беше 93,3 ... Не се взирай във всяка подробност,напълно излишно е.Теста ти е положителен,така,че се радвай а не си мисли,че пак нещо не е наред.

# 788
Аз днес пак си пусках кръвен от понеделник 37,5 днес ми е 95,7,днес ми е датата на м ,нормално ли се увеличава чхг

# 789
Дами, благодаря и на трите ви - veseto, paulina и cofe con leche. Днес пуснах отново и вече в 90mIU. Благодаря ви за подкрепата, сега ще чакам спокойно закъснение, за да отида на доктор. Истински се радвам, че има хора като вас. Прегръщам ви

# 790
  • София
ilianakirilova, jame_87, тихичко честито и безпроблемна бременност  Hug

# 791
Аз днес пак си пусках кръвен от понеделник 37,5 днес ми е 95,7,днес ми е датата на м ,нормално ли се увеличава чхг
Дами, благодаря и на трите ви - veseto, paulina и cofe con leche. Днес пуснах отново и вече в 90mIU. Благодаря ви за подкрепата, сега ще чакам спокойно закъснение, за да отида на доктор. Истински се радвам, че има хора като вас. Прегръщам ви

Честито и на двете ви   bouquet хайде сега се въоръжете с търпение да мине поне седмица и да видите малката точица  Peace

# 792
Здравейте момичета при мен всичко приключи  Cry в сряда зацапването премина в кървене за около 2 часа силни болки и просто падна   Cry в тоалетната - толкова гадно звучи но си беше така след около половин час още едно по малко парче и постепенно болките намаляха сега имам само кървене като при по силен цикъл бях при док. И той каза че матката е празна вече изчистила съм се добре и не се налага лекарска намеса което е добре
Днес ЧХГ 62.6 не мога да повярвам колко бързо е спаднало док. Ми каза 3 месеца да се пазим за да се възтанови матката и след това да започнем с опитите
Аз се надявах че като съм се изчистила сама ще ми каже да не се пазим но...  Sad
Купих си билет и в неделя летя , но този път се презапасих с Дуфастон и Утрогестан  Wink
Много ми е тъжно но от друга страна си е някакъв напредък за мен че поне постигнах вътре маточина бременност с една тръба и то оперирана сега само трябва да ми се случи пак и да го задържа  Praynig
Огромно благодаря на всички които се включиха и ме подкрепяха през цялото време в този толкова труден за мен момент    bouquet
 Hug ви и нека Бог винаги е с вас
На себе си пожелавам да намеря сили да преодолея тази болка и да събера сили за нови опити
 Praynig ще се моля за всички вие сте страхотни

# 793
Гуш, съжалявам за това, което ти се случва... Разбирам те, защото и аз имам един спонтан от малко повече от 2 месеца..., хубавото е че при теб не се е наложило лекарска намеса! Дано следващия път се задържи, поне опита всичко..., пожелавам ти много скоро да станеш майка, не на 1, а на цели 2 бебета!  Hug Praynig

# 794
Gussh, пожелавам ти следващата бременност да е успешна и да завърши с раждането на живо и здраво бебе!  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт