СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 674
  • 872
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Гуш, съжалявам да прочета това. И те разбирам, защото минах през същото.
Мен обаче не ме караха да чакам. Моят док каза, че щом съм се изчистила сама няма нужда и още на следващия месец подновихме опитите. Аз не бих чакала.
Пожелавам ти много успех следващия път!  Hug

# 796
  • София
Gussh, силно те прегръщам и ще чакам да се похвалиш отново с хубави новини  Peace Най-хубавото е, че си се изчистила сама. Аз не можах и чаках 6 м.

# 797
  • Варна
Може би някъде назад е писано но може ли някой да ми каже ,
нормално ли е ЧХГ 398,38  за един ден закъснение

# 798
Нормално е била си с няколко дни по-ранна овулация  Wink След 10тина дни можеш да идеш спокойно на лекар да видите бебчо . Честито и лека бременност

# 799
При мен всичко приключи..оказа се биохимична бременност ,чхг то падна за 2 дни от 95 на 40 ,вчера бях при лекарката,каза ми че дори няма смисъл да ме преглежда,с това ниско чхг ,каза ми да спирам дуфастона и до няколко дни ще ми дойде по обилен цикъл,след което ми каза че веднага след като ми свърши цикъла може да почваме да пробваме пак още същия месец Cry

# 800
  • София
При мен всичко приключи..оказа се биохимична бременност ,чхг то падна за 2 дни от 95 на 40 ,вчера бях при лекарката,каза ми че дори няма смисъл да ме преглежда,с това ниско чхг ,каза ми да спирам дуфастона и до няколко дни ще ми дойде по обилен цикъл,след което ми каза че веднага след като ми свърши цикъла може да почваме да пробваме пак още същия месец Cry

Много съжалявам Sad Но с нови сили още от следващия месец вярвай, че всичко ще се получи  Hug

# 801
Момичета искам да попитам,знаете ли стойности на чхг в урината.имах бъбречна криза и докторът ми пусна кръв и урина.чхг в урината ми беше 0.89,а ма бланката няма рефетентни стойности.това беше на 17.05,а ми закъснява трети ден

# 802
  • София
Аз за първи път чувам за ЧХГ в урината... newsm78 Има ли такова нещо, нали затова си правим кръвни изследвания, да не би да става въпрос за кръвен резултат? Но ако има и в урината, тогава и на мен ще ми е интересно да науча...

# 803
 Бланката е разделена на две,от ляво урина,а отдясно кръв.посредата отляво,заедно с другите уринни показатели пише хорионгонадотропин 0.89 и аз се учудих

# 804
  • София
Нека и другите момичета се включат, защото аз не мога да дам мнение - ако наистина се отчита и в урината, може да е индикатор за нещо друго...За бременност се изследват стойностите в кръвта.

# 805
По принцип той трябва да отсъства от урината.може да е грешна бланка.затова попитах,защото никъде не намерих числени стойности за урина

# 806
Уринните тестове отчитат точно ЧХГ в урината
А ако сега ти закъснява 3 дни, то на 17.05 би трябвало още да не е била минала овулацията.
Ако се чудиш дали си бременна си направи един пиклив тест или си пусни кръвен

# 807
  • София
Уринните тестове отчитат точно ЧХГ в урината
А ако сега ти закъснява 3 дни, то на 17.05 би трябвало още да не е била минала овулацията.
Ако се чудиш дали си бременна си направи един пиклив тест или си пусни кръвен

Вярно!  Crazy Точно така е  Peace Чак ме досрамя сега  Embarassed

# 808
здравейте,момичета,на 30 ден от началото на цикъла чхг-139.4, на 32-ден - 408,1 не ви ли се струва че прекалено бързо  расте?

# 809
Не, съвсем нормално си расте

Общи условия

Активация на акаунт