БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 98

• 112 479
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • До сърцето...
... а ето и мелницата в рамка

Много красива е станала мелницата ти !!! Аз през цялото време те "следих", супер си е и дизайна , и майсторката   smile3501

# 106
marti mart мерси за схемата!
zhak страхотна е мелницата! Браво!

# 107
  • Пловдив
zhak , такава радост за окото е тази твоя мелница... Браво!

# 108
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!

Жуже, тази мелница е невероятна! Поздравления! Настоявам следващата ни старозагорска срещичка да е у вас, тъй като не можах да й се полюбувам на живо, а ти вече я рамкира Hug

Аз най-накрая се наканих да снимам дребосите, които съм завършила от последното ми включване, ето ги и тях:

На банерчето не знам дали му личи от снимката, но червеният конец пусна... На живо се забелязва, но и малко като ефект стои, така че реших да не се опитвам да замазвам нещата, да не ги омажа повече ooooh!. В тази връзка - НИКОГА не перете гоблени с препарат за съдове! Аз нямах под ръка течен сапун и реших, че и верото ще ми свърши същата работа, ама се оплескаха нещата...

Показвам и етапче:

Тези весели чашки, както и двете банерчета, също са по дизайн на Debbie Mumm и са предвидени за кухнята ми (която е в ремонт, но той е грижа на мъжа ми, аз съм поела грижа за детайлите Joy).

И понеже са ми ненаситни очите и душата, съм си накупила толкова комплекти за шиене, че и 2 живота няма да ми стигнат. А готовите комплекти, за разлика от схемите, заемат мнооооого реално, а не виртуално пространство и вече се чудя къде да тикам всичко (и кое по-напред да започвам да шия...). Скоро не ми се беше случвало, но имам 5 започнати гобленчета (четирите броя с техника 1:4 не влизат в тази бройка, тях отдавна съм спряла да ги смятам, едва ли някога ще ги завърша). В продавалника съм пуснала някои от комплектчетата, с които ща-не ща съм решила да се разделя, ако някой проявява интерес, може да хвърли едно око (и там съм astera).

Лека вечер, момичета Hug

# 109
Астера , банерът е страхотен , и аз съм им хвърлила око отдавна , ама кога ли ще стигна до тях  Grinning

Виж и този

http://tomairina.gallery.ru/watch?ph=bh0H-b8f3e

Ще ти върви  с другите  Hug

# 110
  • София
Zhak не мога да откъсна очи от воденицата - чудесна е и рамката много и подхожда!  bouquet

Астера и за теб поздравления - замислила съм отдавна и аз едни чашки за кухнята, ама кога би ще стане  newsm78

Поздравления и на всички останали, не искам да изпусна някой, чудесни неща сте показали  Hug

# 111
Здравейте, момичета!

Жуже, тази мелница е невероятна! Поздравления! Настоявам следващата ни старозагорска срещичка да е у вас, тъй като не можах да й се полюбувам на живо, а ти вече я рамкира Hug

Аз най-накрая се наканих да снимам дребосите, които съм завършила от последното ми включване, ето ги и тях:

На банерчето не знам дали му личи от снимката, но червеният конец пусна... На живо се забелязва, но и малко като ефект стои, така че реших да не се опитвам да замазвам нещата, да не ги омажа повече ooooh!. В тази връзка - НИКОГА не перете гоблени с препарат за съдове! Аз нямах под ръка течен сапун и реших, че и верото ще ми свърши същата работа, ама се оплескаха нещата...

Показвам и етапче:

Тези весели чашки, както и двете банерчета, също са по дизайн на Debbie Mumm и са предвидени за кухнята ми (която е в ремонт, но той е грижа на мъжа ми, аз съм поела грижа за детайлите Joy).

И понеже са ми ненаситни очите и душата, съм си накупила толкова комплекти за шиене, че и 2 живота няма да ми стигнат. А готовите комплекти, за разлика от схемите, заемат мнооооого реално, а не виртуално пространство и вече се чудя къде да тикам всичко (и кое по-напред да започвам да шия...). Скоро не ми се беше случвало, но имам 5 започнати гобленчета (четирите броя с техника 1:4 не влизат в тази бройка, тях отдавна съм спряла да ги смятам, едва ли някога ще ги завърша). В продавалника съм пуснала някои от комплектчетата, с които ща-не ща съм решила да се разделя, ако някой проявява интерес, може да хвърли едно око (и там съм astera).

Лека вечер, момичета Hug
скъпа много съжалявам че не успя да дойдеш на последната ни среща ние със Златето се надявахме да си купим игли но ако не си ги продала запази ги -не ти обещавам но със сигурност винаги си добре дошла у дома и ще я видиш нея и другите ми гоблени   bouquet

# 112
От вчера започнах да шия. Както знаете- за сефте.
Та, се чудя има ли някакъв ред, в който да шия и после как да си организирам боцкането? Първо да шия с един конец само /////////// и след това \\\\\\\\\\ или направо така X?

Много тъпи въпроси  newsm78

# 113
  • Балчик
zhak, ти направо ме разби с темпове- и з ашиене и за рамкиране. БРАВО!!!  bouquet
Невероятнаааа е воденицата.

Нямам търпение да изляза в отпуска на 16-ти, че да се захващам сериозно с моята, че никакъв напредък нямам, а като ви чета и зяпам темичката ми идва музата. Simple Smile 

# 114
Zhak,много ,много,много е красив  bouquet

# 115
  • Атлантис, Галактика Пегас

новия ми проект. Подарък ми е от томбола.  Peace

Но ще ви търся съдействие за бодове като френски възелчета и Lazy Daisy, Bullion Knot, последни две дори не знам какви са тези "зверове"  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 12:06 от Kordelia

# 116
  • Варна
Zhak воденицата е станала страхотна.
Астера много симпатични дребоси. А проблемът с трупането, не ми се комментира, аз отдавна съм болна от тази болест, но съм оптимист, че все някога ще ги ушия  Laughing.
Kordelia пеперудата е станала много хубава, а и новият ти проект си го бива. Относно различните бодове, по принцип на Дим. има упътване кое как се прави, а този последния и аз не го знам какъв е, не съм го правила.

# 117
  • София
От вчера започнах да шия. Както знаете- за сефте.
Та, се чудя има ли някакъв ред, в който да шия и после как да си организирам боцкането? Първо да шия с един конец само /////////// и след това \\\\\\\\\\ или направо така X?

Много тъпи въпроси  newsm78

Точно това е редът  /////////// и след това \\\\\\\\\\  Peace

Астера, страхотни нещица   bouquet
За воденицата изобщо нямам думи  Peace  bouquet Hug

# 118
  • Атлантис, Галактика Пегас
Zhak воденицата е станала страхотна.
Астера много симпатични дребоси. А проблемът с трупането, не ми се комментира, аз отдавна съм болна от тази болест, но съм оптимист, че все някога ще ги ушия  Laughing.
Kordelia пеперудата е станала много хубава, а и новият ти проект си го бива. Относно различните бодове, по принцип на Дим. има упътване кое как се прави, а този последния и аз не го знам какъв е, не съм го правила.
видях аз упътването, ще ги разучавам.  Peace Но си е друго да го видя на живо  hahaha

# 119
  • София
Здравейте момичета,бродирам от давна но бях позабравила иглата напоследак,поразознах из Интернет за някои пейзаж- голяма слабост са ми и си харесах този модел http://www.gobleni-magazinbg.com/product/593/goblen-fregata.html дали някоя от вас го има и може да ми даде схемата?Благодаря Ви предварително!

Ужасно ме мързи, би ли поровила сама тук  Embarassed Може би и нещо друго ще ти хване окото  Peace
http://club.osinka.ru/search.php?forum=57&q=%EF%E0%F0%F3%F1%ED%E8%EA

Общи условия

Активация на акаунт