Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 52 203
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
http://www.youtube.com/watch?v=UCH1iphCmII eто и от мене едно клипче на моята любимка Heart Eyes
Почти всичките гурута имат такива, много са смешни Joy

# 106
Ха.... Много забавно Joy Joy Joy

# 107
http://www.youtube.com/watch?v=UCH1iphCmII eто и от мене едно клипче на моята любимка Heart Eyes
Почти всичките гурута имат такива, много са смешни Joy
Точно преди малко го видях в абонаментите. Bubz е готина, имаше много хубав туториал за порцеланова кожа, като на корейските звезди. Трябва да се разтърся.  Thinking

# 108
Предложението на Веселина много ми харесва Peace
Аз в момента не мога да измисля нищо....сещам се само за неонов грим (покрай флормарските сенки)
Ако се сетя за нещо готино ще пиша

Bubi много я харесвам. Гледам я сигурно от 3-4 години Crazy и то най-вече заради гласа й....страшно ми харесва. И показва много готини маски и други DIY.

# 109
Pure Adoration,мила,  Hug
Голям смях наистина,намерих си зарибявка  Laughing

Жаки...този бойфренд много добре се справи с лицето,че и контуриране й направи  Crazy Laughing В очите се поизложи  Laughing

# 110
  • Перник
Ще бъде забавно ,ако има предизвикателство участничките да бъдат гримирани от съпруг,приятел/ка или просто някой,който не е "навътре" с техниките  Crazy

# 111
  • Варна
Благодаря за новата тема! Hug

Страхотни принцеси са всички участнички в предизвикателството, колко много различни възприятия и идеи по една и съща тема! Разгледах ги с голямо удоволствие! Все пак lepidopteria е моята фаворитка.  Heart Eyes

elfi4ka, много си красива! Party

И двете предложения - Амазония и неонов грим - много ми допадат! Peace

# 112
Браво на всички, много хубави гримове   bouquet
 Много ми хареса силно извитата очна линия на lepidopteria Wink
malvinka88 пък ми прилича на Клеопатра  Mr. Green (единствено миглите й ми идват малко в повече, но това е моят вкус  Rolling Eyes)
NovemberRain - много майсторски грим и снимки  omm
Жаки, сините лещи ти седят уникално, но все пак на този грим ми харесваш повече с твоите си тъмни очи.  thumbsup
На Пух гримът много ми хареса. Сигурно на живо е бил още по-блестящ и красив  Party
На Shide цялостната й визия е страхотна  Mr. Green
Въобще браво на всички, които са се включили и на МисНели за компилацията   bouquet
 А, браво и на elfi4ka, която показа грим по-късно. Също много ми допадна  Hug
Чудя се само Алена защо не е участвала, ама сигурно заради морето  Laughing Следващият път да е на линия  Laughing

# 113
Жаки° , би ли споделила какви са ти лещите? Много хубав цвят са и със страхотна покривност на естественият ти... Имах преди време едни зелени, купувани от Испания, но бяха от три месечните. Тези какви са?

P.S. Всички Арабски принцеси са страхотни, всеки грим носи своята индивидуалност! Нямам търпение за следващото предизвикателство Simple Smile)

Амазония много ми допада като идея!
Друго, което ми идва на ум е грим, вдъхновен от име на коктейл.

# 114
  • в 1001-та нощ
Banana_Moon  Peace близо си  Peace имаше причини  Grinning първо ме сполетяха 2 непланирани операции и бях в отоци ... после морето .... обаче ми е интересно и за лично удоволствие ще експериментирам, ако станат хубави снимки - ще ги споделя  Blush

# 115
здравейте
снимките са страхотни
Моите не се получиха добре, на живо цялото ми лице беше с бронзант.
за следващото ще накарам мъжа ми да ме снима.

и аз съм за неоновия грим

# 116
Аз днес се изтипосах с някакъв шантав грим в жълто, синьо и кафяво  Crazy Установих, че жълтото на Инглот, като го подплътя преди това с други подобни сенки, се получава добре. Сложих отдолу по-светло жълто от четворките на Флормар и като сложих отгоре Инглота, стана много добре  Peace
Сефтосах и гел очната линия на ЕЛФ и новата ми спирала на Пупа. И двете са страхотни  Flutter Очната линия прави много по-лесно плътна и наситена линия от тази на Есенс. При мен поне, като тръгна да нанасям тази на Есенс и ми трябват няколко повторения, за да запълня линията и да докарам наситен цвят. Тази на ЕЛФ, го постига това по-лесно. Тя е малко по-гъста и по-бързо изсъхва. Което значи, че трябва и да се внимава малко повече, защото корекции се правят по-трудно. Но пък редултата се постига по-лесно  Peace
А спирата на Пупа не случайно толкова я хвалят - с едно движение се постига пова, което с други спирали с 2-3 слоя  Wink Определено ми измести фаворита Мастърпийс. Страхотен туш и четка  Peace

До кога трябваше да решим кои ще са новите теми за следващото предизвикателство? Кой ще ни е организатова този път? Не знам дали е редно да ангажираме пак МисНели  Rolling Eyes

# 117
  • в 1001-та нощ
само автора на темата може да пусне анкета, тя бе споменала мисля, че в сряда ще пусне  Peace и до тогава да предлагаме теми  Peace

за последващите организации - аз не останах с впечатление, че й е неприятно, но може би е добре да потвърди, че има желание  Peace за мен няма значение кой ще го прави  Peace

# 118
  • на кого му пука
Аз под въздействието на една реплика от снощния филм която гласеше:
"...не си истинска гейша ако не можеш с един поглед да привлечеш вниманието на който и да е мъж...",
си помислих че някой път може да се измисли предизвикателство в стил
"Мемоарите на една гейша".

# 119
Цитат
А спирата на Пупа не случайно толкова я хвалят - с едно движение се постига пова, което с други спирали с 2-3 слоя  Wink Определено ми измести фаворита Мастърпийс. Страхотен туш и четка  Peace
-Би ли качила снимка на коя по-точно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт