Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 51 902
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Импала отново е в козметичната ми чантичка с белия си молив за водната линия.  Simple Smile
Инглот ще ги посещавам другия уикенд, тогава ще се включа и в темата.  Laughing
Адри, кога ще почнеш и с видео канала?  Rolling Eyes

# 736
Сигурна съм. Не са били букли, а повече обем просто, не се изразих правилно.  Peace
Четях те основно в парфюмната тема, от теб научих за четките и въобще продуктите на ГОШ и разни други мурафети  Heart Eyes
Сещам се коя снимка си видяла, аз тогава я имах на аватар. Тя е от 2008-ма. Косата ми по принцип е леко къдрава и тогава ми беше до раменете, а сега е под кръста. Тогава имах и още тен. Сега съм с 5 бои надолу Mr. Green И бронзант да сложа не ставам тъмна и това си е Crossing Arms

Вчера като се прибрах и се погледнах в огледалото щях да падна. Бях си натрупала един тон бронзант на Флормар. Бях ужасно сънена и какво съм мазала просто не помня. Лицето ми беше като маска....с бял врат и деколте, а лице на туземец Joy опасен продукт е това! Днес си контурирах само носа и веднага я прибрах да не стават пак гафове

Момичета, я кажете какво правиме със срещата? Защото то времето си тече много бързо

# 737
  • София
За изкуствените мигли не знам ккво да мисля.
Харесва ми на чуждо око, но на моето не бих си го причинила. И без тва съм късогледа, ходя почти постоянно с присвити очи ако има и мигли, които още повече да утежняват нещата... а си хоресвам миглите по начало. с хубава спирала нямам проблем.

# 738
Аз по принцип съм с дълги мигли, които така и така ми се размазват на клепача, когато са със спирала. Това само по себе си изключва опцията изкуствени такива и за мен, нищо че понякога също се чудя дали да не си взема за излизания вечер  Thinking

За среща аз все още май не бих се престрашила, не съм толкова напреднала засега  Blush Уча се от вас всеки ден, някога, в неопределеното бъдеще може би...  Rolling Eyes

# 739
E ние на срещата няма да се гримираме, ще се видиме да си приказваме по женски, да пийнем по един коктейл Grinning

# 740

Моля, заповядайте в ]НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт