Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 51 902
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Веси, ти също като мене имаш бадемовидни очи. А те по принцип си седят така малко притворено Grinning
Сетих се да ви покажа една моя снимка, ама няма да се смеете, защото съм с розова коса Joy
и с розов грим!!!!! Нещо, което вече изобщо не слагам. И очите ми пак изглеждат притворени. А главната цел беше да снимам косата

пп. слагам я за малко

ама верно си нямам мигли на снимки ooooh!
И едното ми око е по-отворено от другото. Сега го оправям с грим, но тука на толкова светъл си личи

# 721
Жаки, тук си направо неразпознаваема  Laughing /виждала съм те на снимки преди около 3- 4 години и си те спомням много добре!/  Hug

# 722
Ами тази е точно преди 3 години правена. Имах около 7-8 месеца розова коса и това е и последният период на розовият ми грим. След това замина завинаги Mr. Green

# 723
Жаки, най-накрая те уселих  Joy Много си хубава и с розова коса  Mr. Green А, за очите и моите изглеждат точно така на снимки - едното по-затворено.

# 724
Пропуснала съм този ти период. Помня едни гриви с букли аз  Crazy И въобще, по- различна визия.

И за да не е спам- повечето момичета се гримират наистина страхотно! Поздравления! Има невероятни съвети, както за продукти, така и за техники  Heart Eyes Продължавайте в същия дух!   Hug

# 725
  • в 1001-та нощ
Жаки, на мен ми харесва формата  Peace аз харесвам - бадемово котешки очи  с извивки - във вътешния край надолу, във външния нагоре

моите изобщо не са така Sad , затова с грим се е случвало да го постигам  Simple Smile

# 726
Пропуснала съм този ти период. Помня едни гриви с букли аз  Crazy И въобще, по- различна визия.

И за да не е спам- повечето момичета се гримират наистина страхотно! Поздравления! Има невероятни съвети, както за продукти, така и за техники  Heart Eyes Продължавайте в същия дух!   Hug
Сигурна ли си, че съм била аз? Букли изобщо не нося и не съм носила. А грима ми преди години беше предимно това от горната снимка. И от време на време тюркоазено на долният клепач.
Даже си намерих и едни снимки точно така и се сетих, че молива беше на Импала. Уникален Heart Eyes Пак трябва да го намеря! Супер блестящо и светло тюркоазено

Пуснам сега молива на Импала в google и кой излиза: Адри Flutter Напоследък каквото и да търся все на нейни снимки попадам

# 727
Жаки,по-различна си от снимката,която беше качила наскоро.Незнам защо си махаш снимките,много си красива.

# 728
Защото после се намирам по сайтове за запознанства Crossing Arms

Нямам никакви идеи за предизвикателството този път. Накрая сигурно ще го пропусна Tired
от както купих златните сенки на Инглот съм пълна скука...само тях нося
Ако ми видите снимки от преди 10 години изобщо няма да ме познаете. Изглеждам все едно са ми правени пластични операции Joy

# 729
също днес ликувах в Инглот, ще споделя за покупките в темата за завоеванията; някои от избраните продукти липсваха  Cry Cry Cry

Скрит текст:
отново съм много, много, много доволна от обслужването, явно имам късмет и макар да мe прихващат различни консултанти - винаги съм оставала очарована   bouquet

записаха ме за карта  Mr. Green  (доброволно) и включиха и миналите ми покуопки, за които не пазя бон  Blush
Алена, аз днес също бях в Инглот. Жалко, че не сме се засякли. Бях сама в магазина към 1.30ч.   Rolling Eyes Уж влязох само за ДУО, а оставих 50лв  Laughing

Жаки, нямаш право да пропускаш предизвикателства!  Naughty

# 730
  • в 1001-та нощ
да  Peace аз ходих в по-късния следобед  Blush ти какво взе  Rolling Eyes

Веси  Peace харесва ми твоето синьо лято  Peace

# 731
В понеделник ако не пукна от жега ще се замъкна до Инглот. Искам да си купя само 1 сянка. Подарих 2-3 на майка ми и сега ми остана място в палитрата. Но дали ще устискам. Имам да си взимам и картата. Пък може да съм и 10-тият клиент

Според вас заслужава ли си да си купя палитрата за ружове (тази с 4 броя)? Удобна ли е за ползване?

# 732
Сигурна съм. Не са били букли, а повече обем просто, не се изразих правилно.  Peace
Четях те основно в парфюмната тема, от теб научих за четките и въобще продуктите на ГОШ и разни други мурафети  Heart Eyes

# 733
А как да го разбера от къде е  Crazy Аз си мислех да направя комбинация между миглите и ДУО-то. Да ги поръчам от един купувач и с обща доставка ДУО-то ще ми стъпи към 15лв, а тук май казахте че е 25лв някъде  Rolling Eyes

veselina, толкова май е в МАС. Аз днес го взех от Инглот за 17.50лв  Mr. Green Иначе много ми харесва гримчето ти в лилаво и златно. И аз много я харесвам тази комбинация  Wink

NovemberRain, страхотни гримчета си показала по-назад в темата. особено това със синьото  Heart Eyes

# 734
  • София
Жаки на живо е много по-хубава. Има едно страхотно излъчване, което никоя снимка не може да улови.

Моливите на Импала са ми любими от много време. С друго не експериментирам отдавна. Сега чакам да ми пристигнат два Джъмбо молива на NYX - бял и черен, да ги видя какво толкова са истерясали ютубките по тях  Laughing
В неделя съм сама вкъщи, а предвиждат 40 градусови жеги. Няма да излизам по тази причина и цяяял ден ще си се гримирам и снимам Mr. Green Ред е на Барби грима в 30 дневното предизвикателство, мисля да правя и амазония, и героя...  Crazy

В понеделник и аз съм в Инглот, но ви каня официално в тяхната тема за да коментираме кой какво си е купил  или ще си купи

Общи условия

Активация на акаунт