Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 52 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
аз да покажа експлозията на лореал (боздугановата спирала), кафява, абстрахирайте се от цветовете на грима и другите детайли - горе - долу показвам ефекта на миглите, снимано е с телефон

Скрит текст:

# 451
Ами щом всички нямате против да са двете теми, да разбирам ли че мога да се мацотя вече и по двете  Mr. Green Като си мисля, че за темата за героя ще е хубаво да се пусне и снимка на героя  Grinning

# 452
Момичета, а любимия герой литературен или филмов трябва да е?
Ако измисля и него, ще се включа по двете теми. Grinning

# 453
Мисля, че какъвто искаш.  Peace

# 454
Днес се гримирах с жълтия и оранжевия неон върху базата на UD матовата и се получи много слънчев и ярък грим. Харесва ми, въпреки че за първи път се виждам като светофар в очите. Като папугай! Mr. Green

# 455
  • в 1001-та нощ
сигурна съм, че е станало прекрасно и е хубаво, че се разчупват стереотипите  Peace

именно  Peace

# 456

И аз мисля, че няма ограничения  Peace

Аз си поръчах в крайтна сметка Джъмбо Милк на Никс и като дойде ще видя как ще е с него  Grinning

# 457
  • в 1001-та нощ
аз днес ползвах бялата база за сенки на NXY - доста по-течна ми се стори от колкото очаквах, дори отнех малко то очите

като, че ли не забелязах цветовете на грима да са по-ярки  newsm78 да видим и колко ще изкара, но ще експериментирам още и с други цветове  Peace

# 458
Да похваля новата спирала на Мейбълин- Illegal length. Наистина удължава добре миглите и едно предимство пред останалите им спирали- не се рони.
Първият път като си сложих от нея, ми се залепиха власинки и ми дразнеха окото, защото съм свикнала да поставям спирала хуууууубаво от основата на миглите. Днес вече бях по- внимателна и всичко е наред. Хванах ѝ цаката.  Mr. Green

Сега ме е яд, че не бях прочела ревюто за спиралите на Голдън Роуз в блога на Aдри. Видях ги в магазина, но ги подминах. Следващият път ще си взема.  Blush

# 459
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък съм недоволна точно от тази спирала, купих я, пробвах я, и я подарих на колежка Rolling Eyes. Слепва ужасно, а власинките правят миглите ми отвратителни- нереално дълги като крачета на муха. Чак се удрят в кожата точно под веждата Sick

# 460
  • София
Аз си взех вчера оранжевата спирала на Голдън Роуз и ми харесва много!

# 461
Аз пък съм недоволна точно от тази спирала, купих я, пробвах я, и я подарих на колежка Rolling Eyes. Слепва ужасно, а власинките правят миглите ми отвратителни- нереално дълги като крачета на муха. Чак се удрят в кожата точно под веждата Sick
Joy
Аз обичам дълги мигли, мнооооого дълги, а и ми отиват на окото, иначе и моите стигат до веждата, но това го постигам и с другите спирали на Мейбълин. С тази новата това става просто по- бързо. На мен не ми слепва.  Thinking

Видяло се е, че ще се пробват спиралите на ГР.  Mr. Green

# 462
  • София
Ето ги сините неонови сенки на Флормар. Снимката е със светкавица, която е отнела малко от цвета. Изглеждат светло сини, а в същност са хубаво наситено синьо.
Скрит текст:

# 463
Момичета, аз нещо се омотах с тези мигли  Crazy Сега разглеждам и-бей и се чудя кой модел на Ардел да си харесам. Мисля да си взема едни, като за начало. Но виждам, че има още сумати шишенца, тубички, спрейчета и т.н.  Crazy Трябва ли да си купувам нещо допълнително освен мигли и лепило  newsm78

# 464
  • Велико Търново
 И аз от доста време ги заглеждам тези мигли Wink Харесах си № 101-четох мнение,че стоят естествено Peace Освен лепило-бяло,не знам дали друго е необходимо Rolling Eyes Искам и половинки,но не съм си избрала още Wink

Общи условия

Активация на акаунт