ХИТОВИ романтични РУСКИ сериали и филми

• 153 896
  • 739
  •   2
Отговори
# 540
На кинофестивала в Кайро ,Татяна Лютаева получава първа награда за женска роля за изпълнението си във филма
Полное дыхание   

http://new-kino.net/dramy/678-polnoe-dykhanie-2007.html
[/color]

# 541

Гардемарины вперед

Татяна Лютаева и Сергей Жигунов

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 16:27 от kukumber

# 542

Артистите   Агния Дитковските и Алексей Чадов  - дъщерята и зетят на Татяна Лютаева

# 543
Привет!
Тъй като сме на вълна "добре забравено старо" ето нещо и отмен

# 544
Здравейте,

Потап и Настя - Если вдруг ("Премия RU.TV")

# 545
И една новина за почитателите на Данила Козловский
"ДухLess",втора седмица остава лидер по касов успех на руския пазар.
Филмът е екранизация по романа на Сергей Минаев , режисьор е Роман Прыгунов("Одиночество крови", "Индиго").Във филма са се снимали Данила Козловский,Михаил Ефремов,Мария Андреева, Сергей Белоголовцев и Артур Смольянинов. За периода от 11 до 14 октомври ,филмът е спечелил повече от 3 милиона долара., а общата сума до сега е около 10 милиона долари.

,

# 546
Здравейте! Фен съм на руското кино,а тук имате интересна тема. Simple Smile

# 547
Скоро гледах реклама за филма "Орда" и ми стана интересно.Някой, дали го е гледал и ако да, би ли споделил мнение?

# 548
Здравейте сержант,
За филмът "Орда" ,мненията са от Осанна до Разпни го.Лично аз не съм го гледала но непременно след ,като го изгледам  ще споделя  впечатленията си.

# 549
    Добър вечер !

Сержант, добре дошъл в темата. Аз също не съм гледала филма " Орда ", сега видях анонса - впечатляващ е.Включвам го в списъка за гледане.

# 550
Здравей и благодаря!

# 551
# 552
Скоро гледах реклама за филма "Орда" и ми стана интересно.Някой, дали го е гледал и ако да, би ли споделил мнение?

Сержант,
Ето линк за Орда http://onkuno.net/news/orda_2012_film_smotret_onlajn/2012-10-16-8880 и аз не съм го гледала, но сега ще.

А това е поздрав за добре дошла

Скрит текст:

# 553

Сержант,
Ето линк за Орда http://onkuno.net/news/orda_2012_film_smotret_onlajn/2012-10-16-8880 и аз не съм го гледала, но сега ще.

А това е поздрав за добре дошла

Скрит текст:

По-добре звучи-добре дошъл! Песента е готина-благодаря!

# 554
                                                                                                                                                                           По-добре звучи-добре дошъл! Песента е готина-благодаря!
Е, добре дошъл! Чак сега видях, че си мъж  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт