Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Извинявам се, ако е пускано.Скандалът придобива все по-големи размери. Mr. Green

http://marica.bg/show.php?id=85962

Баш пък тази не вярвам някой да си я поръча.

# 436

оф ама като почнете така... какво толкова може да е видяла и преживяла. Сциентолозите са хора все пак, фанатични или не, ако вършеха нещо незаконно, нямаше да съществуват така спокойно и да са подкрепяни от толкова холивудски величия. "Бягството" й всъщност, според мен не е планирано с месеци, а с години, точно заради обезщетението. Пожелавам й да си вземе детето и да го гледа както смята за добре, но не мога да седна да я оплаквам, защото много добре е знаела какво предстои, но все пак е изчакала Сури да стане на 6, нали? Ако се е притеснявала само за детето е щяла много по-рано да се разведе, според мен  Peace

Освен това много й симпатизирам, както и на Том. Да не дойде някой да ме обвини в злобеене  Grinning
Както всяка секта и тази е опасна,не ми се търси сега в гугъл ,но можеш да се осведомиш ,че в много държави не са приети,и именно за това имат нужда от известни и успели хора за да си правят реклама.
Четох ,че и в Бг се опитали да пробият и то се опитват да се доберат до хора с положение в обществото и с пари.Търсят всякъкви компромати за да държат хората в пипалата си.
Том Круз да си вземе сциентоложка като него следващият път.Уил Смит също ми стана неприятен като разбрах ,че и той е там Thinking

# 437
  • Berlin
Джон Траволта също е сциентолог, за Мадона не съм сигурна дали и тя не беше ...  newsm78

# 438

Честит да му е рождения ден, и да се оправя, че не заслужава това, което го сполетя!    Gift

# 439

Последните два месеца само по дънкови панталонки ходи това дете.  Само отбелязвам... Whistling

# 440
Не, Мадона, не е сциентоложка, а кабалстка, също и Деми Мур

# 441
Извинявам се, ако е пускано.Скандалът придобива все по-големи размери. Mr. Green

http://marica.bg/show.php?id=85962

Баш пък тази не вярвам някой да си я поръча.
Чичо Ицо не може да не е минал от там. Crazy

# 442
Момичета, да се върна малко на темата за Нина... оказа се, че тя казвала "I'm 10 'cause I'm bulgarian" тоест - "Десятка съм, защото съм българка", а не "Имам тен, защото съм българка"  Laughing Laughing Laughing

# 443
I'm tanned казва, смисълът на цялата песен е такъв.

# 444

така пише във вбокс само, четох в някакъв чужд сайт, че си казва 10 (ten)

може и да грешат там не знам, но така прочетох... има доста по-голяма логика от tanned

# 445
Джон Траволта също е сциентолог, за Мадона не съм сигурна дали и тя не беше ...  newsm78
Мадона не е ,тя е последователка на Кабала

# 446

така пише във вбокс само, четох в някакъв чужд сайт, че си казва 10 (ten)

може и да грешат там не знам, но така прочетох... има доста по-голяма логика от tanned
Нищо де ,разбрахме поне ,че всички момичета които пишат тук са с млечно бяла кожа светла коса ,дори череникава..... Joyта така

# 447
Ааа, аз съм с тъмна коса, очи и кожа...поне през лятото.  Laughing

# 448
Според мен са го сложили заради римата  Rolling Eyes

# 449
  • Berlin
Ааа, аз това лято придобих естествен тен ... на тениска, резултат от ежедневни разходки с количката. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт