Звездни компромати-143

• 70 194
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе/София
 Ха,ха казах Ви аз,че новия брой на онова жълто списание,ще е със снимки на новото попълнение на фамилия Божинови,но отклониха някои хора темета със "сватбата" в Бора Бора Wink

# 121

Pontes, аз го изгледах на сайта на Нова - първият гост е Тадаръкова. Говори основно за развода си и как мъжът ѝ я е следил. За тайните общества не остана време и ще гостува повторно.

# 122
Понеже в момента чета третата книга от "Песен за огън и лед", малко скорошни снимки на звездите от сериала Party:

Tom Wlaschiha Heart Eyes

Супер интересна е третата книга, но четвъртата и петата някак си...все едно са изсмукани от пръстите на автора.
Между другото, сигурно съм тъпа, но този красавец не ми напомня на никого от героите, кой беше Embarassed Embarassed
А, Шон Бийн си е страхотен мъж!

Четвъртата и на мен ми беше най- безинтересна, надявах се с петата да не е така, но явно и с нея ще се мъча Confused.
Както са тръгнали скоро няма да има с кой да плакнем окото Crossing Arms

# 123
  • София
Има коментари "Голяма сладурка е" Joy
Аз едни краченца виждам...
 Кенгуруто е като на Алекс.

п.п. Ах'не ме е изпреварила Simple Smile

Има и такива:
Най-хубавата майка и най - хубавото дете дано стане толкова умно и красиво като майка си  Mr. Green Joy
Особено умно  Mr. Green
Не съм чела, колко кг се е родило бебето, но ми изглежда огромно за 3 месеца  newsm78
Синът ми се роди 4.100 и пак изглеждаше по-мъничък в кенгурото. С какво го хранят това бебе???

# 124
  • София

Някой може ли с няколко думи да преразкаже какво е споделила Тадаръкова в "На 4 очи"?

Присъединявам се към молбата, че и мен ме интересува   bouquet

От това, което хванах- в процес на развод са, след явно труден брак. Имала е вечерен час до 8 и каквото и да прави, където и да е, е трябвало до 8 да е вкъщи. Много я ревнувал и все я подозирал в изневери. Сега живее с мъжа си в едно жилище, но има отделен вход и паник бутон, барикадирала се е в къщата си, така казва. Съпругът й казва, че няма да дава пари за децата при развод, но тя е решила да се бори за тях, независимо ще получава ли издръжка. Казва, че си е купил кола за 100 000 евро и й рекъл, че вече иска да си живее живота. Заплашил, че ще я съсипе, звънял на работодателите й да й прави проблеми, но те не се впечатлили. Страшна работа!

# 125
# 126
  • някъде
Има ли снимка тоз мъжага?

# 127
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже в момента чета третата книга от "Песен за огън и лед", малко скорошни снимки на звездите от сериала Party:

Tom Wlaschiha Heart Eyes

Супер интересна е третата книга, но четвъртата и петата някак си...все едно са изсмукани от пръстите на автора.
Между другото, сигурно съм тъпа, но този красавец не ми напомня на никого от героите, кой беше Embarassed Embarassed
А, Шон Бийн си е страхотен мъж!

Четвъртата и на мен ми беше най- безинтересна, надявах се с петата да не е така, но явно и с нея ще се мъча Confused.
Както са тръгнали скоро няма да има с кой да плакнем окото Crossing Arms
Остави, ако ми убият краля, след като скъсиха татьо му с една глава, и зарязвам сериала Crossing Arms. Моля се за непридържане към литературния материал вече Whistling Mr. Green

Футболно-финално:
Фернандо Торес, тъкмо ми разби сърцето Confused
Джанлуиджи Буфон
Сеск Фабрегас

# 128
Леле не мога да повярвам, че и по детето точно тук изсипвате злоба.... Недейте така, моля ви! Sad

# 129
Леле не мога да повярвам, че и по детето точно тук изсипвате злоба.... Недейте така, моля ви! Sad
Съгласна съм!  Sad
Ако не спрете да коментирате децата в подобни клюкарски теми, никога повече няма да ме видите тук!

# 130
  • София
Майлито Сайръс ми е страшно смешна с този кок точно отгоре на главата, въобще не отива на чертите на лицето й и я прави още по-смешна. Но тя като гледам много се харесва и все така си джитка когато е кежуал.
Изглежда смешно с това "топче",  защото е с къса шия, а главата й не е малка.
На мен ми е симпатична, а краката й са убийствени.

# 131
  • София
Съгласна съм!  Sad
Ако не спрете да коментирате децата в подобни клюкарски теми, никога повече няма да ме видите тук!

Бе ти що мислиш, че някой ще се впечатли? Иначе съм съгласна.

# 132
Майлито Сайръс ми е страшно смешна с този кок точно отгоре на главата, въобще не отива на чертите на лицето й и я прави още по-смешна. Но тя като гледам много се харесва и все така си джитка когато е кежуал.
Изглежда смешно с това "топче",  защото е с къса шия, а главата й не е малка.
На мен ми е симпатична, а краката й са убийствени.

Винаги съм се чудела как хора с пари, известни, могат да тръгнат с подобни обувки? newsm78

# 133
Момичета, всъщност аз наистина не смятам, че някой реално иска да сипе помия върху детето. В крайна сметка то не си е избирало родителите и силно се надявам да е здраво,красиво и умно.
Та мисълта ми бе, че недоволството не е срещу детето, а срещу майка му. Ако греша ме простете.

# 134
Съгласна съм!  Sad

Бе ти що мислиш, че някой ще се впечатли? Иначе съм съгласна.

Joy Joy Joy + 1

Melania Trump
http://www.udreamdress.com/blog/wp-content/uploads/2012/06/melan … ecomegorgeous.jpg

Общи условия

Активация на акаунт