Звездни компромати-143

• 70 194
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Едни други футболни наследници- Фернандо Торес с малчуганите си след току-що спечелената европейска титла Heart Eyes.

Много сладки снимки и страхотни бонбони са децата! Фернандо Торес изглежда толкова млад! Отивам да питам гугъл кой набор е  Shocked

# 166
# 167
# 168
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Едни други футболни наследници- Фернандо Торес с малчуганите си след току-що спечелената европейска титла Heart Eyes.
Много сладки снимки и страхотни бонбони са децата! Фернандо Торес изглежда толкова млад! Отивам да питам гугъл кой набор е  Shocked
Малък, малък е още, на 28 Wink

# 169
# 170

Само на мен ли ми се струва, че това не може да е бебе на 3 месеца, прекалено е голямо...
Доста други съфорумки изразиха мнение, че това дете не е тримесечно. Аз съм на обсолютно същото мнение, детето на снимката е на поне на 6м.

Май скоро ще започне спор "Има ли Николета дете или няма?" Joy

# 171
  • София
Странно ми е твърдението на Бионсе, че след раждането е свалила цели 27 кг. От къде ги е свалила? Същите бутове си има, както и преди да забременее. А по време на бременността, изобщо не беше нашишкавяла.  Rolling Eyes Тази почвам да я подозирам, че лъже като дърта циганка.

# 172
27 кг?? Shocked Това не е възможно според мен. Thinking
Бебето на Николета може да изглежда едро, защото тя е дребна.

# 173
  • София
Заповядай линк за отслабването й след раждането!
http://www.hollywoodlife.com/2012/05/28/beyonce-weight-loss-conc … -blue-ivy-carter/

60 pounds = 27,3 кг.  Laughing

# 174
  • На земята, която е всъщност звезда.

Малко съжалявам за коментарите си за "ботушките на Кейти" и изобщо мизерният й външен вид напоследък, явно е имало причина за тях. Confused

A, много неща ще излязат тепърва наяве. Като например, че са живеели разделено в различни части на огромен апартамент, намиращ се в жилищна сграда на църквата. А от известно време е следена, когато напуска дома си.

Бионсе със сигурност на последните снимки преди раждането не е с 20+ кг отгоре. При толкова кг отгоре веднага щеше да се отрази на лицето.

# 175
  • София
Заповядай линк за отслабването й след раждането!
http://www.hollywoodlife.com/2012/05/28/beyonce-weight-loss-conc … -blue-ivy-carter/

60 pounds = 27,3 кг.  Laughing
Ами чула е, че бременните често свалят по толкова, та и тя така... Mr. Green

# 176
Аз нямам предвид, че е невъзможно да свалиш 27 кг, а че конкретно Бионсе е свалила не повече от 15, ако приемем, че наистина е била бременна. Тя само на корем качи. newsm78

# 177
  • София
Малък, малък е още, на 28 Wink

Даааа, видях...е нищо де, и без друго съм фенка на Xabi Алонсо - ако не е Фернандо, да е Алонсо  Wink

# 178
# 179
Радвам се за Кейти, дано успее да вземе попечителство над детето.

Общи условия

Активация на акаунт