Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • София-в сърцата на моите деца
Май няма да има Бора-Бора, а ще бъде Чечня-Печня.... Laughing

# 526
И Никито ще си разменя гримовете и роклите с Джизъса  вместо с Азо Laughing

# 527
  • Tам през Атлантическия океан
Елен и Олинезата-  тя му е дала младостта си, а той на нея парите си, все неща, които са липсвали при единия и другия!
Каква младост, да не би Елен да е престаряла?! На 26 години е май. Никой не я е тикнал насила в ръцете на този дядка, още повече, че същият е бил и продължава да е женен. То пък още малко да я оплаче човек. Поблазнила се е яко от парите му. То и аз не бих имала против мъжът до мен да ме гледа като принцеса и да ме води по екскурзии и по екзотични курорти. Но като се хващаш на такова хоро, играй го честно и почтено...

Иначе спор няма - интервюто с този Олинезко е много грозно и го представя в доста неприятна светлина. Мухльо.

Споделям  Peace

аз не я оплаквам , Grinning ето тя е била привлечена от парите му , той от младостта и  Peace

Няма празно вс. нещо си има цена  Peace

# 528
  • София
И Никито ще си разменя гримовете и роклите с Джизъса  вместо с Азо Laughing
Joy

Джесика Алба осъди марка продукти за отслабване
Новият сериал на Чарли Шийн чупи рекорди

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 19:04 от sise_to

# 529
 Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 19:19 от monikss

# 530
# 531

Едва ли някога ще разбера какво ги привлича в него....

Ванеса и Лени отново били близки. Ако се вярва на тези статии, той е първия който й помогнал да преодолее болката от раздялата. Засега като приятел. Wink
Каквото и да си говорите тука, късметлийка е!
http://www.celebitchy.com/238097/vanessa_paradis_is_mending_her_ … ravitz_allegedly/
http://www.showbizspy.com/article/248212/vanessa-paradis-banging … enny-kravitz.html

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 21:29 от SANDS

# 532
Семейство Бекъм

# 533
  • Sofia
Забравих и аз да пожелая виртуално много здраве на Стилиян Петров, дано бързо пребори тази ужасна болест. Ето видео от посещението му при съотборниците му за РД (в статията е), но е малко тъжно как се разплака  Cry
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4413061/Stil … illa-skipper.html

# 534
  • София
Харпър май скоро ще стане на годинка, голяма е сладурана! А Ромео и особено Крус са много красиви момчета.

# 535
Харпър си има моден блог :  Laughing

http://harperbeckhamfashion.blogspot.com/

# 536
Риана за Harper's Bazaar
Кейти с любимите боти  Tired

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2735842
Мислите ли, че заигравките с Николета са причина за неуспехите му на футболния терен?

Липсва му самодисциплина, силна мотивация, постоянство... в коментарите добре го казали.  Peace

На Риана втората снимка как ви се струва?
На мен ми идва малко несъразмерна в краката.Мноого са ги издължили.

# 537
  • На земята, която е всъщност звезда.
Елен и Олинезата-  тя му е дала младостта си, а той на нея парите си, все неща, които са липсвали при единия и другия!
Каква младост, да не би Елен да е престаряла?! На 26 години е май. Никой не я е тикнал насила в ръцете на този дядка, още повече, че същият е бил и продължава да е женен. То пък още малко да я оплаче човек. Поблазнила се е яко от парите му. То и аз не бих имала против мъжът до мен да ме гледа като принцеса и да ме води по екскурзии и по екзотични курорти. Но като се хващаш на такова хоро, играй го честно и почтено...

Иначе спор няма - интервюто с този Олинезко е много грозно и го представя в доста неприятна светлина. Мухльо.

Аз пък все си мисля, че не може толкоз време да стоиш заради едните пари и екскурзии. Може това да я е впечатлило и поблазнило в началото, но я го вижте какъв е отвратитко  Sick и визуално, и всякак. Сега стана ясно и че е пълен комплексар. С такъв човек как се живее, освен ако не го обичаш и не забелязваш неговите хм....недостатъци? Де да знам, има и други дърти милионери, които не само ще те водят по екскурзии и ще ти купят цици, ами и ще те гледат с обожание  Naughty Язък му за парите и възможностите на тоя, можещия  hahaha!!!

Peace Елен със сините си очи може да завърти който иска футболист или милионерски син. Но самата тя е казвала в интервюта, че има синдрома на момичето, израсло без баща, което търси тази фигура в мъжа до себе си и затова харесва по- възрасни мъже. Според мен е видяла в Олинезко липсващият баща /вкл. грижите и ограниченията, които не е имала като дете/.

# 538
  • София

Peace Елен със сините си очи може да завърти който иска футболист или милионерски син. Но самата тя е казвала в интервюта, че има синдрома на момичето, израсло без баща, което търси тази фигура в мъжа до себе си и затова харесва по- възрасни мъже. Според мен е видяла в Олинезко липсващият баща /вкл. грижите и ограниченията, които не е имала като дете/.

Добър анализ.  Peace Вече ще те знам като Profiler.  Grinning

# 539

Добър анализ.  Peace Вече ще те знам като Profiler.  Grinning
+1

Общи условия

Активация на акаунт